Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1252 posts, 424931 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
shoppy
Lucrarile existente sunt una si aprobarea de noi deversari e alta.
Oare aia de la Baneasa tot in Herastrau deverseaza?
Lucrarile existente sunt una si aprobarea de noi deversari e alta.
Oare aia de la Baneasa tot in Herastrau deverseaza?
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Din cate imi aduc aminte ca se discuta pe atunci pe forumuri da si la Baneasa e la fel. Desigur exista si o statie de decantare inante ca apele sa fie deversate in lac. In plus pentru astfel de lucrari se iau avizele de la toate autoritatile implicate asa incat se stie de solutia de deversare in lac a apelor pluviale.
Se poate sa se fi ales aceasta solutie pentru a nu incarca reteaua de canalizare care e cam depasita.
Din cate imi aduc aminte ca se discuta pe atunci pe forumuri da si la Baneasa e la fel. Desigur exista si o statie de decantare inante ca apele sa fie deversate in lac. In plus pentru astfel de lucrari se iau avizele de la toate autoritatile implicate asa incat se stie de solutia de deversare in lac a apelor pluviale.
Se poate sa se fi ales aceasta solutie pentru a nu incarca reteaua de canalizare care e cam depasita.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Apolodor excaveaza sustinut la rampa Marasti, la rond, cel mai probabil printr-un gol tehnologic. Zi de iarna pana in seara.
Apolodor excaveaza sustinut la rampa Marasti, la rond, cel mai probabil printr-un gol tehnologic. Zi de iarna pana in seara.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Confirm azi la ora 15 se tot duceau basculantele spre Pod Herastrau pline ochi...
Confirm azi la ora 15 se tot duceau basculantele spre Pod Herastrau pline ochi...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Azi la ora 15 se turna la rampa Kiseleff, iar in centru CRED ca se mai baga ceva armatura in pamant ... era o macara care tot mosmondea ceva p`acolo, nu pot sa vad peste garduri sorry
Azi la ora 15 se turna la rampa Kiseleff, iar in centru CRED ca se mai baga ceva armatura in pamant ... era o macara care tot mosmondea ceva p`acolo, nu pot sa vad peste garduri sorry
- Bogdan Ciorascu
-
Posted:
-
Bogdan Ciorascu
Este activitate intense pe santier dar ceata asta ma impiedica sa fac poze.
Este activitate intense pe santier dar ceata asta ma impiedica sa fac poze.
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
La ora 18:00 se excava puternic rampa Kiseleff
La ora 18:00 se excava puternic rampa Kiseleff
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
La rampa Marasti era un Kelly paremi-se in curs de dezasamblare. Asa parea din viteza.
La rampa Marasti era un Kelly paremi-se in curs de dezasamblare. Asa parea din viteza.
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
A aparut pe gandul info un articol despre pasaj. Nu va obositi sa il cititi. Din titlu aflati tot, pasajul costa 75 milioane de euro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. B365 a dat copy/paste si a aparut si la ei
A aparut pe gandul info un articol despre pasaj. Nu va obositi sa il cititi. Din titlu aflati tot, pasajul costa 75 milioane de euro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. B365 a dat copy/paste si a aparut si la ei
- Nightwolf
-
Posted:
-
-
- chevic
-
Posted:
-
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
... iar b-dul Marasesti probabil ca este Marasti
dar de aia este presa libera, nu? Sa scrie cat o duce capul ...
... iar b-dul Marasesti probabil ca este Marasti
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Corect, presa libera e de doua feluri:
1-de buna calitate - toti sunt informati
2- ziaristi amatori ("pilosii")sau cei care au terminat candva stefan gheorghiu, specializati in denaturarea adevarului
si mai exista(pana de curand) presa dirijata, comunista, care nu spunea decat ce dorea cenzorul/activistul de partid(de obicei un batranel comunist, agramat si semianlfabet - am fost corector in Romania si cunosc putin materia!)
Cat priveste santierul, eu observ ca se lucreaza sustinut si sper ca nu costa 75 milioane de euro...
Tavi wrote:
... iar b-dul Marasesti probabil ca este Marastidar de aia este presa libera, nu? Sa scrie cat o duce capul ...
Corect, presa libera e de doua feluri:
1-de buna calitate - toti sunt informati
2- ziaristi amatori ("pilosii")sau cei care au terminat candva stefan gheorghiu, specializati in denaturarea adevarului
si mai exista(pana de curand) presa dirijata, comunista, care nu spunea decat ce dorea cenzorul/activistul de partid(de obicei un batranel comunist, agramat si semianlfabet - am fost corector in Romania si cunosc putin materia!)
Cat priveste santierul, eu observ ca se lucreaza sustinut si sper ca nu costa 75 milioane de euro...
-
- survola
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)
•
Choose destination