Topic: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1
832 posts, 214668 views
📖 Pagination options
- zapacitu
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1
zapacitu
Probabil tevi de ceva. Daca asta ar fi explicatia, nu ar trebui sa fie un singur damb, in zona centrala?
Probabil tevi de ceva. Daca asta ar fi explicatia, nu ar trebui sa fie un singur damb, in zona centrala?
- sab
-
Posted:
-
sab
Păi un singur damb are pasajul M5, daca la asta te referi. Chiar dacă este facut in trepte.
Nu stiu daca se introduc tevi în canale ..triunghiulare. Dar ar putea fi o varianta, însă este ciudat să pui pasajul peste tevi.
Păi un singur damb are pasajul M5, daca la asta te referi. Chiar dacă este facut in trepte.
Nu stiu daca se introduc tevi în canale ..triunghiulare. Dar ar putea fi o varianta, însă este ciudat să pui pasajul peste tevi.
- sab
-
Posted:
-
sab
Cred ca mai aveau de ingropat niste cabluri. Asa mi s-a parut ultima oara cand am trecut pe acolo.
Stefan28 wrote:
https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId
În zona noului lift s-au apucat să sape. Cel maj probabil are legătură cu infiltraţiile...
Cred ca mai aveau de ingropat niste cabluri. Asa mi s-a parut ultima oara cand am trecut pe acolo.
- subway guru
-
Posted:
-
Re: POZE lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1.
subway guru
Crezi ca gardul ala pus la mishto si pe bordura si pe trotuar e la verticala???
Cel din spate imi pare aiurea...
sab wrote:
Pana si stâlpul a luat-o la vale, se vede inclinația fata de stâlpul îndepărtat in a treia poza....
Crezi ca gardul ala pus la mishto si pe bordura si pe trotuar e la verticala???
Cel din spate imi pare aiurea...
- AlexTennis2005
-
Posted:
-
AlexTennis2005
Îmi cer scuze dacă s-a mai întrebat, dar chiar nu am găsit vreun răspuns. Ce vor să facă la linia 4?
Îmi cer scuze dacă s-a mai întrebat, dar chiar nu am găsit vreun răspuns. Ce vor să facă la linia 4?
- sab
-
Posted:
-
sab
Peron, cu scări fixe, rulante si lift . S-a discutat de multe ori subiectul, un exemplu : https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId
Practic se lățește/dublează peronul de la linia 2.
Peron, cu scări fixe, rulante si lift . S-a discutat de multe ori subiectul, un exemplu : https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId
Practic se lățește/dublează peronul de la linia 2.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
O parte dintre pereții de cărămidă care fac legatură cu linia 2-4 au fost sparți, și s-au pus temporar grile metalice...
O parte dintre pereții de cărămidă care fac legatură cu linia 2-4 au fost sparți, și s-au pus temporar grile metalice...
- orex
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Eu n-am observat decat ca au scos primele scaune in exterior, asa cum erau la inaugurarea statiei, dar poate Stefan28 se refera la altceva....
Eu n-am observat decat ca au scos primele scaune in exterior, asa cum erau la inaugurarea statiei, dar poate Stefan28 se refera la altceva....
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Se referă la tablele vechi, acelea puse acum 15 ani. ( Nu mai știu exact anul ).
Se referă la tablele vechi, acelea puse acum 15 ani. ( Nu mai știu exact anul ).
- orex
-
Posted:
-
orex
Adica tabla cutata de la alveolele zamislite acum mai bine de 30 de ani?
Adica tabla cutata de la alveolele zamislite acum mai bine de 30 de ani?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Da, aceea, dar sunt mai puțin de 30 de ani. Sab va da răspunsul exact cu siguranță, el are documentele clasificate cel mai bine.
Da, aceea, dar sunt mai puțin de 30 de ani. Sab va da răspunsul exact cu siguranță, el are documentele clasificate cel mai bine.
- sab
-
Posted:
-
sab
Alveolele au fost "sculptate" pe la sfârșitul anilor 90 si sunt legate de acest proiect misterios, pe care nu l-am deslușit pe deplin.
Alveolele au fost "sculptate" pe la sfârșitul anilor 90 si sunt legate de acest proiect misterios, pe care nu l-am deslușit pe deplin.
2-13-2015 6-00-44 PM.png (767.73 KB; downloaded 2083 times)
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nici eu n-am inteles prea bine ce se dorea la vremea aceea.
Nici eu n-am inteles prea bine ce se dorea la vremea aceea.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination