Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii

1025 posts, 227643 views

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 74

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

NJ- ul este specific vitezelor mari. Totuși îți reamintesc că la Piața Sudului e oraș. Acolo ne trebuie radare fixe și date amenzi ( substanțiale ) pe bandă rulantă. Îți garantez că in maxim 53 de zile o să se circule acolo ca pe ouă. Adică cu atenție și cu viteza legală. Adică 50. Nu 59.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Sunt intru totul de acord cu andrei11,
iar cand am auzit ce doreste primaria sect. 3  am ramas paf. Orasul Bucuresti cred ca are cea mai mare frecventa de accidente dintre toate marile metropole din UE. si pentru ca se poate circula , prin oras, pe DN1 si cu 70-80kmh. Limita de viteza in oras este peste tot la 50 kmh si gata. Radare ar trebui puse(radar fix) in toate intersectiile buclucase, acolo unde sunt scoli si gardinite, radare mobile peste tot...Unde se poate, viteza maxima ar trebui diminuata la 30kmh acolo unde sunt institutiile amintite mai sus.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@TibiV daca te-ai fi intors cu masina prin pasaj (stiu ca nu aveai de ce) ai fi remarcat faptul ca unul din cele doua afisaje cu mesaje variabile este defect in sensul ca merge doar jumatate din el. Asta pe sensul Nitu Vasile - Vacaresti
Si nici nu a trecut o luna de la PIF..
Jalnic.

Re: Septembrie 2017 realistul

TibiV wrote:
survola wrote:
MikeT wrote:
Problema este ca atunci cand apare limita de viteza 50km/h, seara, intensitatea luminoasa este orbitoare. Ai impresia ca vine un camion urias cu faza lunga spre tine. Niste porcarii maxime si inutile. Macar de era limita de viteza alta, gen 40km/h ca in Pasajul UNirii.

Am remarcat și eu asta într-o seară. Nici nu se vedea 50-ul, doar două proiectoare albe  :roll:

Un al doilea soare la orizont...

Ah, nu era soarele...

Astronomia la sol... Iata "o stea dubla"

Chiar aici s-a schimbat la sigla PMB, mai putin stralucitoare...

Se pare totusi ca seara reduc intensitatea, mie asa mi s-a parut cu ultimele ocazii...

Cum am mai spus, astfel de indicatoare le întâlnim și în alte țări. Dar sigur au un senzor de intensitate a luminii. La noi incapabilii nu au auzit de așa ceva.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

E deja clar ca se vor pune borduri intre iesirea din pasaj spre Nitu Vasile si rond. Asta e, se va vedea ce alte masuri complementare de limitare a traficului (unele pe bune) se vor implementa altfel aia 50 nu ii va respecta nimeni (sau foarte putina lume). Acum ar mai trebui doar cativa parapeti dintr-aceia de plastic care sa umple golul acela de mai sus putin de Secuilor si care in caz de urgenta sa fie usor de indepartat. Altfel o sa vedem intoarceri in continuare din partea unor nesimtiti/nesimtite.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Pai in caz de urgenta, nu se poate întoarce în  sensul giratoriu pe sensul opus? Dacă era pe autostrada înțelegeam. Acolo sunt distante mari.

E cam departe si in caz de urgenta si de trafic, e bine sa ai o varianta mai apropiata (fiecare secunda conteaza nu?). Altfel nu cred ca lasau nici ei spatiul respectiv.

Se pun verdețuri in jardiniere.
IMG_20170918_164649.jpg (1.29 MB; downloaded 3223 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

1. Ne pregătim de următoarea inaugurare! A fost asfaltată astăzi stația de taxiuri, mai trebuie marcajele și e gata. Deocamdată accesul e interzis cu bidoane.

2. Astăzi funcționa patina de comandă! Vatmanilor nu le venea să creadă...

Sa nu lipseasca taxiurile de la inaugurare zic. Macar cat se taie panglica sa fie acolo cateva de samanta. Si sa se mute inapoi la mall apoi. Cum au fost adusi copaceii in ghiveci la Sincai si luati apoi, ca de! venea presedintele.

Mă uitam astăzi că nu prea mai vad muncitori pe teren. Alucobondul la lifturi nu a mai fost finalizat, la parapeții pasajului este montat cu furca, acele balustrade montate peste alucobondul varză sunt strâmbe, iar pe multe zone lipsesc și nu mai  vad pe  nimeni care să se ocupe de ele. Gazonul pe centru este pus cu găuri ( este lăsat) și nu are sistem de irigație. Marcajele nu continua pe artere. Cum treci de lucrare, se termină și marcajele.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Iar in seara asta am vazut ca bordurile dintre Secuilor si giratoriul Nitu Vasile sunt in acelasi stadiu ca in pozele mele de duminica...

Singura veste buna: VMS-urile (hai ca am invatat.... ;) ) cu "50" au intensitate variabila. Seara nu mai stralucesc ca niste faruri...

Cu toate că sunt of topic, am văzut că au montat și la pasajul Unirii așa ceva plus camere video.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Au început sa apăra câteva susțineri pentru linia de troleibuz, in intersecție.

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 74

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463875 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”