Topic: Sectorul 4
3218 posts, 751843 views
📖 Pagination options
- Florinds
-
Posted:
-
Re: Sectorul 4
Florinds
Cred ca le trebuie tone de "holsuruburi". Cate patru pentru fiecare jucarie din asta. Cand ma gandesc la muncitorii care dau gauri in bordura, ma bufneste rasul la propriu! Baga si dibluri in borduri?
Cred ca le trebuie tone de "holsuruburi". Cate patru pentru fiecare jucarie din asta. Cand ma gandesc la muncitorii care dau gauri in bordura, ma bufneste rasul la propriu! Baga si dibluri in borduri?
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Mai bune puneau dastea cu luminite
https://www.alibaba.com/product-detail/High-Quality-Road-Kerb-Stones-Price_60436107663.html
Erau bune si de Craciun ,nu mai impodobeai cu toate kitchurile
Mai bune puneau dastea cu luminite
https://www.alibaba.com/product-detail/High-Quality-Road-Kerb-Stones-Price_60436107663.html
Erau bune si de Craciun ,nu mai impodobeai cu toate kitchurile
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Apropo, se vorbea acum ceva timp (nu mult) de o initativa de a reorganiza circulatia in zona sos. Berceni, Metalurgiei, se vorbea de sensuri unice etc etc. Se mai stie ceva?
Apropo, se vorbea acum ceva timp (nu mult) de o initativa de a reorganiza circulatia in zona sos. Berceni, Metalurgiei, se vorbea de sensuri unice etc etc. Se mai stie ceva?
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Intreaba-l pe Baluta pe Facebook,dar mi-e ca nici nu apuci sa pui intrebarea ca te si blocheaza.
Intreaba-l pe Baluta pe Facebook,dar mi-e ca nici nu apuci sa pui intrebarea ca te si blocheaza.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Pai nu ai văzut că au și dibluri? )
Florinds wrote:
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Acum de exemplu de manevrează maimuțoii de la intrare în parc . Dragonul sălbatic )
Acum de exemplu de manevrează maimuțoii de la intrare în parc . Dragonul sălbatic )
IMG_20170810_172421.jpg (773.06 KB; downloaded 3242 times)
- TibiV
-
Posted:
-
- neb1
-
Posted:
-
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Eu cred că pun în fiecare gaură Poxipol (sau Picătura...) și atunci ține perfect, e lucrare durabilă și trainică.
shoppy wrote:
Adica luam borduri deteriorate, facute din cel mai penibil beton gandit intentionat sa se degradeze, si dam gauri in ele sa prindem plastice, ce idee buna .
realistul wrote:Florinds wrote:
Eu cred că pun în fiecare gaură Poxipol (sau Picătura...) și atunci ține perfect, e lucrare durabilă și trainică.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
)) Pana calca o masina pe picatura aia si o sa fie cate un plastic lipsa din loc in loc.
)) Pana calca o masina pe picatura aia si o sa fie cate un plastic lipsa din loc in loc.
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Cred ca cea mai buna varianta ''ultima fitza'' ar fi fost astea da haur
Vorba poetului ''sa moara bo$$ii '' ca nu are nimeni asa ceva
Cred ca cea mai buna varianta ''ultima fitza'' ar fi fost astea da haur
Vorba poetului ''sa moara bo$$ii '' ca nu are nimeni asa ceva
Borduri da haur.jpg (43.18 KB; downloaded 3187 times)
- shoppy
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
L-am auzit pe dom Primar zicand ca se pregateste o lucrare si la piata Sudului (la propriu). Poate dispare cumva hala aia verde, cine stie?
Acolo ar trebui o constructie noua care sa inglobeze ceea ce azi avem in BIG, piata si hala verde (daca nu putem trai fara ea si ce contine). Pe mai multe niveluri (cam cum e la Crangasi, pe modelul ala).
L-am auzit pe dom Primar zicand ca se pregateste o lucrare si la piata Sudului (la propriu). Poate dispare cumva hala aia verde, cine stie?
Acolo ar trebui o constructie noua care sa inglobeze ceea ce azi avem in BIG, piata si hala verde (daca nu putem trai fara ea si ce contine). Pe mai multe niveluri (cam cum e la Crangasi, pe modelul ala).
📖 Pagination options