Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces
1845 posts, 449546 views
📖 Pagination options
- essco
-
Posted:
-
Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing
essco
Nu. Explicatia este ca ai inteles gresit. misterr vorbea de situatia cand ai validat cardul, dar ai incercat sa intri fara sa scoti cardul din validator. Tot la acea situatie m-am referit si eu. Daca nu scoti cardul din validator, nu te lasa sa intri.
ZOLI wrote:
Da, explicatia e simpla:
Validatorul a dat comanda de deschidere catre turnichet. Daca dupa un anumit timp nu primeste confirmarea ca omul a trecut prin turnichet, atunci - pe buna dreptate - validatorul presupune ca turnichetul e defect. N-are de unde sa stie ca "babuinul a compostat belet, da' nu vrea mushkii lui sa intre la subsol". ...
Nu. Explicatia este ca ai inteles gresit. misterr vorbea de situatia cand ai validat cardul, dar ai incercat sa intri fara sa scoti cardul din validator. Tot la acea situatie m-am referit si eu. Daca nu scoti cardul din validator, nu te lasa sa intri.
- sab
-
Posted:
-
sab
Iar Zoli cred ca explica de ce piuie cand "uiti" sa treci si afiseaza mesajul "Defect"...
Iar Zoli cred ca explica de ce piuie cand "uiti" sa treci si afiseaza mesajul "Defect"...
- ZOLI
-
Posted:
-
ZOLI
Vai, vai, vai... Aceste cuvinte ne doare! :
https://www.youtube.com/watch?v=oKJFn6FGr88
E drept ca nu sint as la limba romana, dar nu cred ca am inteles gresit.
Daca citesti mai atent si cu rabdare mesajele postate, o sa intelegi.
Eu m-am referit la situatia cind apare mesajul "Defect"...
Ca sa fiu si mai precis, raspunsul meu era pentru:
-> mesajul lui sab @ 08:32
-> mesajul lui misterr @ 17:15.
essco wrote:
Nu. Explicatia este ca ai inteles gresit. misterr vorbea de situatia cand ai validat cardul, dar ai incercat sa intri fara sa scoti cardul din validator...
Vai, vai, vai... Aceste cuvinte ne doare! :
https://www.youtube.com/watch?v=oKJFn6FGr88
E drept ca nu sint as la limba romana, dar nu cred ca am inteles gresit.
Daca citesti mai atent si cu rabdare mesajele postate, o sa intelegi.
Eu m-am referit la situatia cind apare mesajul "Defect"...
Ca sa fiu si mai precis, raspunsul meu era pentru:
-> mesajul lui sab @ 08:32
-> mesajul lui misterr @ 17:15.
- ZOLI
-
Posted:
-
ZOLI
Am avut dreptate...
Lucrarile de modernizare la Berceni nu au putut fi gata pe 15 august:
http://www.metrorex.ro/_read500-1
Am avut dreptate...
Lucrarile de modernizare la Berceni nu au putut fi gata pe 15 august:
http://www.metrorex.ro/_read500-1
- sab
-
Posted:
-
sab
Pai a muncit cineva zilele astea ? Dar este interesant motivul oficial din comunicat. Temperatura ridicata din aceste zile. Nu mini-vacanta..Asta cand s-a mai racorit.
Oricum Berceni nu este asa importanta, nu stiu de ce atata graba. Mai mult ar trebui sa se concentreze pe Leonida, cand i-o veni randul. Nu de alta, dar trotuar de la Berceni la Leonida nu exista, din cate stiu, eu decat pe partea opusa, cu IMGB-ul...
Pai a muncit cineva zilele astea ? Dar este interesant motivul oficial din comunicat. Temperatura ridicata din aceste zile. Nu mini-vacanta..Asta cand s-a mai racorit.
Oricum Berceni nu este asa importanta, nu stiu de ce atata graba. Mai mult ar trebui sa se concentreze pe Leonida, cand i-o veni randul. Nu de alta, dar trotuar de la Berceni la Leonida nu exista, din cate stiu, eu decat pe partea opusa, cu IMGB-ul...
- sab
-
Posted:
-
sab
Am vazut ca au inchis accesul dinspre Opera, nu cel dinspre Spital. Bine, nimic nou, s-a intamplat si la Sudului să inchidă invers decat anuntasera.
Ceea ce nu inteleg este de ce au facut ca la Unirii 1, adica au inchis scara fixa. Practic acum nu mai poti sa schimbi M1 cu M3 decat prin vestibulul de la spital..
http://www.b365.ro/noi-cai-de-acces-la-m ... 219.html
Noi căi de acces la metrou, închise...
La staţia Eroilor, accesul dinspre Splaiul Independenţei şi Bulevardul Eroilor (Spitalul Universitar) va fi închis în perioada 16-22 august.
Am vazut ca au inchis accesul dinspre Opera, nu cel dinspre Spital. Bine, nimic nou, s-a intamplat si la Sudului să inchidă invers decat anuntasera.
Ceea ce nu inteleg este de ce au facut ca la Unirii 1, adica au inchis scara fixa. Practic acum nu mai poti sa schimbi M1 cu M3 decat prin vestibulul de la spital..
- Mentosan
-
Posted:
-
Mentosan
Și la Politehnica au închis accesul dinspre Rectorat, nu cel dinspre intersecție cum a fost anunțat.
Și la Politehnica au închis accesul dinspre Rectorat, nu cel dinspre intersecție cum a fost anunțat.
- sab
-
Posted:
-
sab
Este bine...Dorel nu a stiut si a inchis si el ce i-a facut cu ochiul...
Dna Evelyn Croitoru trebuia sa dea un comunicat simplu "Se va inchide CATE UN ACCES la statiile Politehnica, Eroilor, Gorjului si Preciziei...Nu stim care, cum va este norocul"...
Dorel de la Gorjului a fost mai destupat si a inchis ce trebuia.
Este bine...Dorel nu a stiut si a inchis si el ce i-a facut cu ochiul...
Dna Evelyn Croitoru trebuia sa dea un comunicat simplu "Se va inchide CATE UN ACCES la statiile Politehnica, Eroilor, Gorjului si Preciziei...Nu stim care, cum va este norocul"...
Dorel de la Gorjului a fost mai destupat si a inchis ce trebuia.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
O intrebare pentru Zoli:
De ce la Unirii/M2 nu s-a instalat niciun AVM nou? Ieri un turist (de origine africana cred) dorea sa cumpere o cartela de la un AVM, dar ala singurul care e acolo de 5 ani era defect.
O intrebare pentru Zoli:
De ce la Unirii/M2 nu s-a instalat niciun AVM nou? Ieri un turist (de origine africana cred) dorea sa cumpere o cartela de la un AVM, dar ala singurul care e acolo de 5 ani era defect.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
La Unirii 2 s-a pus un AVM, am vazut ca sunt facute legaturile pentru montarea a inca un aparat.
La Unirii 2 s-a pus un AVM, am vazut ca sunt facute legaturile pentru montarea a inca un aparat.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Am sters offtopicul. Remarca legata de casierita am sters-o de asemenea, s-a dezvoltat intr-un flame dubios toata discutia. Ocazie cu care va rog pe toti:
- fara flame
- fara offtopic
- fara remarci gratuite
In ultimele zile am sters/mutat o gramada de mesaje ca ati deraiat grav. Nu putem continua asa... Regulamentul l-ati citit? Stiti macar unde se afla? Vacantele sunt gratis la noi pe forum (este un avertisment).
Am sters offtopicul. Remarca legata de casierita am sters-o de asemenea, s-a dezvoltat intr-un flame dubios toata discutia. Ocazie cu care va rog pe toti:
- fara flame
- fara offtopic
- fara remarci gratuite
In ultimele zile am sters/mutat o gramada de mesaje ca ati deraiat grav. Nu putem continua asa... Regulamentul l-ati citit? Stiti macar unde se afla? Vacantele sunt gratis la noi pe forum (este un avertisment).
- adila
-
Posted:
-
adila
La Brancoveanu sunt nu mai putin de 4 automate.
La Brancoveanu sunt nu mai putin de 4 automate.
- ZOLI
-
Posted:
-
ZOLI
Din cite stiu eu - dar nu sint 100% sigur - la Pta Unirii 2 vor fi instalate cel putin 2 AVM-uri noi.
Foarte probabil AVM-ul defect va fi reparat sau inlocuit.
punmeister wrote:
Din cite stiu eu - dar nu sint 100% sigur - la Pta Unirii 2 vor fi instalate cel putin 2 AVM-uri noi.
Foarte probabil AVM-ul defect va fi reparat sau inlocuit.
- sab
-
Posted:
-
sab
La Gorjului, din cauza ca nu mai putin de trei accesuri sunt inchise simultan (ramanand unul singur functional), s-a instituit un sistem ultra-modern de validare. Arati abonamentul si treci prin poarta mare, care este deschisa.
La Gorjului, din cauza ca nu mai putin de trei accesuri sunt inchise simultan (ramanand unul singur functional), s-a instituit un sistem ultra-modern de validare. Arati abonamentul si treci prin poarta mare, care este deschisa.
📖 Pagination options