Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: ZTE Granton 12m

740 posts, 267973 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 53

📖 Pagination options
Re: ZTE Granton 12m romanianrailfan

Sperăm că o să zicem asta și despre Yutong-uri  :D

Re: ZTE Granton 12m Nenea_titi

Care este cel mai mare parcurs al unui astfel de autobuz? Adică Câți km are ? A depășit 100.000 km vreunul ?

Re: ZTE Granton 12m ikarus13

7209 este singurul vehicul care a depasit 70.000 de km.

Deci un parcurs foarte mic. Cât au parcurs Otokar sau Mercedes Citaro Hybrid în aceeași perioadă?
Oricum, mie mi se par niște jucării demne de TEMU, arată a marfă de tip Dragonul Roșu.
Am mers și cu alte autobuze chinezești, BYD, KingLong, Golden Dragon, Yutong, și sincer, nu mi-au dat senzația de ieftin. Nu cred că nu au probleme (am mers cu unul la Constanța și se auzea diferențialul de la 1 km), dar probabil au o echipă care rezolva repede problemele.

Chiar Gabi a zis că Misola (solaris) face treabă de mântuială. Astra la fel, Otokar la fel, se vede după cum merg.
Prin comparație cu celelalte, Zte au fost cele mai scumpe la vedere. Se adevereṣte că disponibilitatea unui autobuz electric e mai mică decât a unuia clasic (Diesel, Hibrid, CNG).

Re: ZTE Granton 12m alex 19

Un ZTE nu circula de dimineața pana seara târziu. Trebuie sa se încarce după o jumătate de zi.

Păi dacă nu poate face turele de la 5 la 23...la ce bun ? Adică merg cu el câteva ture...îl bag la încărcare 4-5 ore apoi iar îl scot, iar încărcare? Nu cred că rentează. Dar avem autobuze eco. Uneori pe aceeași linie cu E3...

Re: ZTE Granton 12m Stefan_79

Ba rentează, cu stație de încărcat rapidă la capătul de linie.

Re: ZTE Granton 12m shoppy

Din seria cele mai bune oferte sunt acelea care nu se castiga, cele mai fiabile autobuze sunt acelea care nu circula.

@Stefan_79
Nu avem. De altfel sunt prea mici pentru orice linie din București. Chiar mai mici decât cele de 10 m, cel puțin mie așa mi se par . Oricum mare aport nu au adus. Nu le vezi pe toate liniile, și de multe ori, sunt dublate, în cel mai bun caz de Mercedes Citaro Hybrid sau Otokar, în cel mai rău...E3. Dar deh...atâta s-a putut.

@shoppy
Cred că ăsta e motivul pentru care nu se defectează. Cine nu muncește nu greșește.

Re: ZTE Granton 12m petro burgener

În situația în care e parcul auto al STB, e chiar foarte bine că le  avem!  In plus ar putea fi repartizate foarte bine pe liniile de troleibuz unde avem full  sau majoritatea,  troleibuze Ikarus.

Sunt niște mașini foarte bune pentru trasee gen 162, 163, 141, 220, 106, 185, 222, 227.  Linii din astea mai discrete. Nu pe linii importante unde trebuiesc autobuze adevărate, nu niște jucării de carton. Din punctul meu de vedere sunt niște improvizații de mașini, am văzut cum sunt făcute.
Legat de fiabilitate, maxim 70000 km în cca 2 ani...nu este concludent. Otokar sau Citaro Hybrid în cât timp au făcut 70000 ?

Re: ZTE Granton 12m moonteanu

Daca le ar baga pe 162,163,141,323,etc, nu cred ca ar face fata oamenilor de acolo.

Re: ZTE Granton 12m jiko_adiz

Nici 220

Re: ZTE Granton 12m moonteanu

In opinia mea, ar trebui sa circule pe linii semi-importante din zone mai civilizate, cum ar fi 138,168,90,122,686, etc. Pe liniile aglomerate nu fac fata, dar totusi este un upgrade fata de E3. Pacat ca nu am luat si articulate electrice, cum au cei de la Cluj.

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 53

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463833 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”