Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1751469 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
andrei11
1)# zapacitu, da.
2) La Eroilor oricum indiferent cum o iei M 1 e pe abatuta si M 3 e pe directa.
viewtopic.php?f=200&t=3469&start=28#p172280
1)# zapacitu, da.
2) La Eroilor oricum indiferent cum o iei M 1 e pe abatuta si M 3 e pe directa.
viewtopic.php?f=200&t=3469&start=28#p172280
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, golul este facut, este iluminat foarte puternic, se vede foarte frumos din tren, este o situatie care nu o sa mai dureze mult, pasionatii ar trebui sa-si faca drum.
Da, golul este facut, este iluminat foarte puternic, se vede foarte frumos din tren, este o situatie care nu o sa mai dureze mult, pasionatii ar trebui sa-si faca drum.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Eu nu cred ca are vre-o legatura cu racordul. Sunt inca 2 treceri peste macaz acolo si trenul le ia frumos la 20 kmh. O sa studiez problema diseara, dar nu cred ca are treaba cu macazul (care ieri seara nu era montant, sunt doar 2 linii "de frumuseste" care se opresc la cativa cm de M1).
Si iar nu cred ca Metrorex ar da banii pe o reporgramare a balizei ATP de la iesire doar temporar (ar insemna 2 rescrieri), indiferent cat de mult ar fi acel temporar. Daca nu au codat limitarea cand a fost sina stricata pe M2 nu or sa o faca nici acum.
Cel mai probabil limitarea a venit din sistem dinamic, distanta prea mica fata de tren (in special daca peronul de la Izvor e ocupat, la fel face si trenul de la linia 1, tot cu 5kmh iese de la Eroilor).
andrei11 wrote:
Ba eu cred ca are treaba cu racordul.
Sa nu uitam ca acolo s-a montat un macaz...( sau e in curs de montare ).
Eu nu cred ca are vre-o legatura cu racordul. Sunt inca 2 treceri peste macaz acolo si trenul le ia frumos la 20 kmh. O sa studiez problema diseara, dar nu cred ca are treaba cu macazul (care ieri seara nu era montant, sunt doar 2 linii "de frumuseste" care se opresc la cativa cm de M1).
Si iar nu cred ca Metrorex ar da banii pe o reporgramare a balizei ATP de la iesire doar temporar (ar insemna 2 rescrieri), indiferent cat de mult ar fi acel temporar. Daca nu au codat limitarea cand a fost sina stricata pe M2 nu or sa o faca nici acum.
Cel mai probabil limitarea a venit din sistem dinamic, distanta prea mica fata de tren (in special daca peronul de la Izvor e ocupat, la fel face si trenul de la linia 1, tot cu 5kmh iese de la Eroilor).
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Unde este lumina, pe M1 sau M3?
shoppy wrote:
Da, golul este facut, este iluminat foarte puternic, se vede foarte frumos din tren, este o situatie care nu o sa mai dureze mult, pasionatii ar trebuii sa-si faca drum.
Unde este lumina, pe M1 sau M3?
- sab
-
Posted:
-
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
M5, dar am crezut ca se poate vedea lumina din tren.
M5, dar am crezut ca se poate vedea lumina din tren.
- sab
-
Posted:
-
sab
Se vede din tren, atat de pe M3, cat si de pe M1. Daca vrei sa o vezi mai bine, atunci ia M1, pentru ca pleaca din Eroilor cu viteza mai mica. Si este si mai aproape de "locul crimei".
Se vede din tren, atat de pe M3, cat si de pe M1. Daca vrei sa o vezi mai bine, atunci ia M1, pentru ca pleaca din Eroilor cu viteza mai mica. Si este si mai aproape de "locul crimei".
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Tocmai am iesit de la Eroilor cu M1. Trenul a mers cu viteza obisnuita. Inca nu exista un macaz de legatura M1-M5.
Tocmai am iesit de la Eroilor cu M1. Trenul a mers cu viteza obisnuita. Inca nu exista un macaz de legatura M1-M5.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Abia sambata pot sa incerc... Altfel, ajung pe intuneric si in Bucuresti din cauza poluarii nu se vad stelele.
Abia sambata pot sa incerc... Altfel, ajung pe intuneric si in Bucuresti din cauza poluarii nu se vad stelele.
-
- punmeister
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
- Florinds
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Inca nu s-a montat, urmeaza
andrei11 wrote:
Ba eu cred ca are treaba cu racordul.
Sa nu uitam ca acolo s-a montat un macaz...( sau e in curs de montare ).
Inca nu s-a montat, urmeaza
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
@t530,
cainoasa vreme pentru poze....
Multumim pentru efort...
@t530,
cainoasa vreme pentru poze....