Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor

604 posts, 112505 views

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44

📖 Pagination options
Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor 3mil

STB6228 wrote here:
Nu se poate modifica fontul de pe afișajele matriciale O-Pelled, deoarece aceste afișaje nu au un soft de editare afișaje (cum ar fi Helen, pt. Hanover) probabil.

Exista și alte fonturi. De exemplu un text cu Bold centrat în cazul destinațiilor enumerate mai sus ar arăta mult mai elegant. În antiteza cu fontul imens al liniilor 1 și 41 pe linia 23 textul FAUR care s-ar încadra frumos pe toată înălțimea afișajului, este scris minuscul. Părerea mea este că nu se caută soluții și dispozițiile sunt executate cu picioarele...
Poză de atenție:
IMG_6262.jpeg (214.13 KB; downloaded 219 times)

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor Chev Celios

Eu am o idee de ce pe unele afisaje frontale de V3A nu este afisat intreaga denumire. In momentul cand au fost casate RdS-urile, din ce imi amintesc eu afisajele laterale si cele din spate, impreuna cu consolele de comanda au fost recuperate si au fost folosite pentru a inlocui afisajele si consolele defecte de pe V3A. Acum cel mai probabil in cele care au console luate de pe RdS nu au fost configurate ( cel mai probabil nici nu aveau cum), cu afisaj frontal mai mic. Deci consola afiseaja cat intra pe afisajul respectiv,ea stiand ca afisajul este de ajuns, restul ramanand in aer.

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2738 forum members have written 468262 posts in 5845 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”