Topic: Discutii - Lucrari statia Orizont
773 posts, 262207 views
📖 Pagination options
-
- t530
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Orizont
t530
Acces UM mai are foarte putin pana la finalizare. Ieri s-a cofrat peretele dinspre bulevard. Nu am vazut daca s-a si betonat.
Acces UM mai are foarte putin pana la finalizare. Ieri s-a cofrat peretele dinspre bulevard. Nu am vazut daca s-a si betonat.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
S-au finalizat betoanele la accesul UM, se acopera cu pamant planseul. La DT10 se introduc diverse in subteran prin portiunea lipsa de planseu a accesului lasata drept gol tehnologic.
S-au finalizat betoanele la accesul UM, se acopera cu pamant planseul. La DT10 se introduc diverse in subteran prin portiunea lipsa de planseu a accesului lasata drept gol tehnologic.
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Astazi pe la ora 13:00 era ceva agitatie aici..
- Se efectuau betonari in subteran prin Acces UM
- La Acces DT10 au inceput sa cofreze peretele care desparte scara rulanta de scara pietonala.
- La Acces DT12 o miscare mai anemica cu sperante spre benefica.
Astazi pe la ora 13:00 era ceva agitatie aici..
- Se efectuau betonari in subteran prin Acces UM
- La Acces DT10 au inceput sa cofreze peretele care desparte scara rulanta de scara pietonala.
- La Acces DT12 o miscare mai anemica cu sperante spre benefica.
![Dumnezeu cu mila :popa:](./images/smilies/Priest.gif)
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Ieri s-au facut betonari pana tarziu pentru gulerul la Acces A.
Ieri s-au facut betonari pana tarziu pentru gulerul la Acces A.
- George
-
Posted:
-
George
Daca pe tot santierul ar exista doar statia Orizont as zice si eu ca se lucreaza...dar asa...
Daca pe tot santierul ar exista doar statia Orizont as zice si eu ca se lucreaza...dar asa...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Acces A finalizat aproape 100%. Astazi a inceput operatiunea de umplere cu pamant peste PS Acces A.
Acces A finalizat aproape 100%. Astazi a inceput operatiunea de umplere cu pamant peste PS Acces A.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Se compacteaza pamant peste acces A... dar la acces UM a inceput excavarea lui.
Au gasit ceva in neregula, au decopertat o zona bunicica pana la niste coloane forate si au sectionat doua tevi de apa.
P.S. Se betoneaza din nou in subteran prin golul de pe mijlocul bulevardului.
Se compacteaza pamant peste acces A... dar la acces UM a inceput excavarea lui.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
P.S. Se betoneaza din nou in subteran prin golul de pe mijlocul bulevardului.
-
- t530
-
Posted:
-
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Acces A - S-a intins piatra pentru refacerea blv + se lucreaza pentru refacerea stradutei "Intrarea Drumul Taberei"
Acces C - Se lucreaza la scari + betonari in subteran.
Acces A - S-a intins piatra pentru refacerea blv + se lucreaza pentru refacerea stradutei "Intrarea Drumul Taberei"
Acces C - Se lucreaza la scari + betonari in subteran.
- Shogom
-
Posted:
-
Shogom
Azi pe la 10:00 turnau beton la intrarea pe intrarea DT.
Azi pe la 10:00 turnau beton la intrarea pe intrarea DT.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Daca tot se intampla ceva aici, nu postati si niste poze?
Daca tot se intampla ceva aici, nu postati si niste poze?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Buuuuuuu! Asta-i reportaj? Las' ca va fac io unul maine. Sau poimaine.
P.S. Colegu'... una din sursele mele zice ca ai niste info lipsa prin reportaj. Cica ar fi sosit niste carcase noi noute si stralucitoare pentru coloane de acces la RD3. De exemplu. Si la PSS RD cica ar fi sosit ceva containere. Dar trebuie sa vad pe viu, ca sursa nu le are.
Dar in mare sunt de acord, ritmul este... acut. De grav. But... then again... n-am lacrimi de varsat avand in vedere ca nu s-au putut abtine sa ciordeasca si sa se spaguiasca nici macar la fondurile europene, ca sa nu ne facem de bascalia ioropii.
Buuuuuuu! Asta-i reportaj? Las' ca va fac io unul maine. Sau poimaine.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
P.S. Colegu'... una din sursele mele zice ca ai niste info lipsa prin reportaj. Cica ar fi sosit niste carcase noi noute si stralucitoare pentru coloane de acces la RD3. De exemplu. Si la PSS RD cica ar fi sosit ceva containere. Dar trebuie sa vad pe viu, ca sursa nu le are.
Dar in mare sunt de acord, ritmul este... acut. De grav. But... then again... n-am lacrimi de varsat avand in vedere ca nu s-au putut abtine sa ciordeasca si sa se spaguiasca nici macar la fondurile europene, ca sa nu ne facem de bascalia ioropii.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Wow, chiar daca ar fi asa, te bucuri la niste materiale amarate depozitate in "santier"?
Wow, chiar daca ar fi asa, te bucuri la niste materiale amarate depozitate in "santier"?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Aveti idee de cate luni n-a venit neam de fiare la RD? Daca au venit carcase noi... e de notat in calendar.
Aveti idee de cate luni n-a venit neam de fiare la RD? Daca au venit carcase noi... e de notat in calendar.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination