Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
1420 posts, 367533 views
📖 Pagination options
- Donio
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
Donio
Numai vesti bune astazi,
iti multumesc Andrei.
Numai vesti bune astazi,
iti multumesc Andrei.
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Ziua portilor deschise va fi doar pentru forumisti sau se va da in presa, pentru toata lumea? ca ma tem ca va fi omor
Ziua portilor deschise va fi doar pentru forumisti sau se va da in presa, pentru toata lumea? ca ma tem ca va fi omor
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Vedem noi cat de mediatizata va fi...
Vedem noi cat de mediatizata va fi...
- darknight
-
Posted:
-
darknight
Din partea mea sa vina tot bucurestiul...
..oricum avem loc pe pasaj....Oricum felicitari pentru pasaj o superba realizare din partea constructorilor si mai ales felicitari celui care ne-a prezentat starea santierului mereu.Multumim Utilizator anonim !O seara buna tuturor .
Din partea mea sa vina tot bucurestiul...
- Radu Stanescu
-
Posted:
-
Radu Stanescu
Vechea mea problema, intrare pe Calea Giulesti. Acum ca au terminat coborarea, din 2 benzi pe sens pentru intrare pe Giulesti se restrange la o banda! E incredibil de prost gandit locul ala. Prevad accidente si blocaje! Se va face ceva in legatura cu locul ala, sau ramane asa?
Vechea mea problema, intrare pe Calea Giulesti. Acum ca au terminat coborarea, din 2 benzi pe sens pentru intrare pe Giulesti se restrange la o banda! E incredibil de prost gandit locul ala. Prevad accidente si blocaje! Se va face ceva in legatura cu locul ala, sau ramane asa?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Peste vreo doua saptamani intru si eu in concediu, ca dupa cu M5 cine stie cand o sa mai fiu "liber"
Peste vreo doua saptamani intru si eu in concediu, ca dupa cu M5 cine stie cand o sa mai fiu "liber"
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Hai poate ne vedem toti acolo cu mic cu mare ... eventual cand se fac probe la iluminatul total al hobanatului ... ar fi frumos
Utilizator anonim wrote:DanCld wrote:
Near topic: exista vreo idee legata de "ziua cea mare"? Ne vedem in grup mai extins, facem poze, il aplaudam pe tov. Oprescu la taiatul panglicii?
Pai eu asa zic, va tin la curent si cu ziua portilor deschise daca reusesc sa o fac, ultima sansa ar fi in weekend.
Hai poate ne vedem toti acolo cu mic cu mare ... eventual cand se fac probe la iluminatul total al hobanatului ... ar fi frumos
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
E o problema acolo la fel ca si la patrunderea pe V. Milea ... sa speram ca berbecii nu or sa se trozneasca ... desi e rampa de lansare spre botul unui tramvai ....
Udar wrote:
E o problema acolo la fel ca si la patrunderea pe V. Milea ... sa speram ca berbecii nu or sa se trozneasca ... desi e rampa de lansare spre botul unui tramvai ....
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Ce bine arata pasajul . Abia astept ziua inaugurari sau ziua portilor deschise. Nu conteaza .
Ce bine arata pasajul . Abia astept ziua inaugurari sau ziua portilor deschise. Nu conteaza .
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Pai daca eu v-am spus ca in week - end - ul asta puteti merge la mare / munte linistiti ( cei din Bucuresti ) si Utilizator anonim v-a spus ca peste 2 saptamani isi ia concediu, e cam clar cand ar trebui sa "tineti aproape"
Pai daca eu v-am spus ca in week - end - ul asta puteti merge la mare / munte linistiti ( cei din Bucuresti ) si Utilizator anonim v-a spus ca peste 2 saptamani isi ia concediu, e cam clar cand ar trebui sa "tineti aproape"
-
- DanCld
-
Posted:
-
DanCld
Data a fost mentionata aproape explicit intr-un alt topic pe aici (legat de mutarea unor ture de pe linia 7 de la Dudesti
). Dar hai sa ne oprim ca poate apare maine o stire nedorita in vreun ziar.
Data a fost mentionata aproape explicit intr-un alt topic pe aici (legat de mutarea unor ture de pe linia 7 de la Dudesti
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, sa vina Oprescu, am dat tonul huduielilor la Prima Evadare deci am antrenament, fiti atenti, ne organizam, reprize de cate 15sec ca sa nu plictisim:
1) Huooo, buuu, fluieraturi, etc (nu aruncam cu nimic ca e deja golanism)
2) Anu' inapoi! Anu' inapoi!
3) Unde-i zburatoa-rea!?! Unde-i zburatoa-rea!?!
4) Electricu' e-n crita! Electricu' e-n crita!
Da, sa vina Oprescu, am dat tonul huduielilor la Prima Evadare deci am antrenament, fiti atenti, ne organizam, reprize de cate 15sec ca sa nu plictisim:
1) Huooo, buuu, fluieraturi, etc (nu aruncam cu nimic ca e deja golanism)
2) Anu' inapoi! Anu' inapoi!
3) Unde-i zburatoa-rea!?! Unde-i zburatoa-rea!?!
4) Electricu' e-n crita! Electricu' e-n crita!
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
...iar pentru 'astia', 'fugitii', sau plecatii pe la munca si care nu pot fi de fata cand toata lucrarea va fi gata, imi doresc cat mai multe fotografii.
E adevarat, efortul lui Utilizator anonim e fantastic!
...iar pentru 'astia', 'fugitii', sau plecatii pe la munca si care nu pot fi de fata cand toata lucrarea va fi gata, imi doresc cat mai multe fotografii.
E adevarat, efortul lui Utilizator anonim e fantastic!
- burli
-
Posted:
-
burli
Multumim Marian!
in alta ordine de idei ca si tizul meu Udar
am observat ca timpii de intrare de pe Orhideelor stinga si Calea Plevnei inainte spre Giulesti, s-au marit decind s-a facut noua bretea de cobarire de pe pod,prea se ingusteaza brusc soseaua din acele directii de pe doau benzi in una nesemnalizata si ingustata fortat,pe mine ,ma intriga faptul ca nu au fost in stare sa demoleze maghernita de la politia tf ca sa faca acea banda normala de cobarire si sa nu ingusteze benzile anterioare
Multumim Marian!
in alta ordine de idei ca si tizul meu Udar
📖 Pagination options