MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1

832 posts, 215018 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 60

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 aztec

Pământ necompactat,...nu s-au așezat.
Fara gazon montat....

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 subway guru

Inierbarea e solutia nu geogrilul. Or fi instalat oarece sistem de irigare?...ca altfel va creste iarba neam...

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 sab

Ce sistem de irigare ? Era prevazut asa ceva in proiect ? Ma cam indoiesc.Lasa ca va creste ambrozie...
Desi parca in ultima poza se zareste si o teva mai mica neagra, pe langa cea se scurgere portocalie. O sa mai studiez..

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 ByOnu

Mai vin eu cu o intrebare: nu ar fi trebuit si izolat acoperisul? Pare direct turnat peste beton pamantul.

• sab
  • Posted:
  •  

Cred ca fost izolat. Mai nou, am vazut ca peste o izolatie se toarna o shapa. De obicei asa ii daunpanta, cu toate ca aici ...are destula panta. :)

ByOnu wrote:
Mai vin eu cu o intrebare: nu ar fi trebuit si izolat acoperisul? Pare direct turnat peste beton pamantul.

Hidroizolatia trebuie protejata altfel intra in ea radacinile de ambrozie si degeaba ai pus-o ca se face ciur.
Problema e de ce au pus pamant in exces si nu au lasat 2-3cm diferenta de cota fata de atic sa nu se prelinga noroiul peste. Banuiesc ca au insamantat si apoi au udat abundent ca sa rasara ceva.

• sab
  • Posted:
  •  

Au însamantat asa....cu buruienile deja crescute ?  :shock:
Mai degrabă este efectul ultimei ploi abundente.

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 orex

Sa n-o mai dam pe MAMA NATURA, ca atunci am sfeclit-o...spala tot pana la primavara si o sa arate ca si Kojak! :lol:

Las-ca vine noul primar de PS5 si-ti baga rulouri inierbate de te saturi la portofel...
:rofl:

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 orex

Poate sa ”cultive” si andive, cu coada soricelului, cu tot, ca n-o sa suport ”eo” costurile elucubratiilor lui ca m-a ferit Dumnezeu, intrucat sunt arondat la S 6 cu ”bolentinul”! ;)  :rofl:

• sab
  • Posted:
  •  

Are cineva idee ce sunt aceste spatii ? Am observat ca sunt prezente si in zona noilor scari rulante, deasupra statiei E1.
20200916_082347.jpg (552.64 KB; downloaded 2474 times)

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 Adrian Rosca

Sasul de la ALA. Problema e ca in gaura din perete trebuia sa fie o vana antisuflu, iar gaurile de sub tavan pe unde intra cablurile in sas trebuia sa fie matate.

Daca e cineva interesat, gasiti normele tehnice ALA aici: http://www.isubraila.eu/wp-content/uplo ... utarea.pdf

• sab
  • Posted:
  •  

Mi se părea că trebuie să aibă legatura cu ALA, dar nu se lega cu gaura aia.
A rămas si ea nefinalizata, ca toata M5. :)

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 Adrian Rosca

Eu nu inteleg de ce nu lucreaza la finalizarea "coditelor" ramase, au asteptat intai sa treaca alegerile sa nu deranjeze "publicul calator"?

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 60

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2440 forum members have written 435343 posts in 5430 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”