Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTroleibuze STB

Topic: Repartizarea troleibuzelor

578 posts, 204658 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42

📖 Pagination options
Re: Repartizarea troleibuzelor Mihai Neagu

Teoretic, toti angajatii Depoului Bucurestii Noi sunt specializati pe ambele tipuri de troleibuze.

Re: Repartizarea troleibuzelor Nenea_titi

În teorie. În practică am mers cu unul care pleca din pușcă și frâna din fundul curții. S-a luat o călătoare de el, și a zis că el de regulă merge pe ăla vechi, rar pe din astea noi...

Re: Repartizarea troleibuzelor shoppy

Pai nu a spus ca nu este specializat, a spus ca este sofer profesionist si n-are chef sa invete cursa pedalelor la alta masina, mai bine s-ar inscrie pe lista de 200.

Re: Repartizarea troleibuzelor Nenea_titi

Era unul care oricum cred că e pe la +60.

În altă ordine de idei, 79 are frecvent Ikarus. Nu e un lucru rău, mai ales dacă sunt doar 2 deoarece Grivița este "parcă privilegiat", doar Solaris și Yutong...bine, e zonă de bătrâni, nimic de zis. Mai rău 79 încurcă la Clăbucet deoarece am văzut șoferi atât de Solaris cât și de Yutong că se mai ceartă " pe fir" că nu au unde să încarce deoarece cei cu IK și Citelis nu se decuplează deși stau și câte 4 la capăt. Ce sens mai are 79 acum ? Nu mai bine le redistribuie pe alte linii? Sunt destule linii fără necesitate de autonomie care vin greu.

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Troleibuze STB  • 
Choose destination

Since our 2725 forum members have written 467030 posts in 5831 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”