Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 615086 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 39 40 41 42 43 44 45  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Sigur era vorba de reparatii de carpeala, nicidecum reabilitare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Chisinau e praf... anu` trecut a fost REPARATA nu REABILITATA. Reabilitare inseamna ce e acum pe Pantelimon si ce a fost pe Iancului...

Revenind -- s-a turnat fundatia de bitum la liniile de la spatiul verde, acolo unde se face stanga de pe Ptm spre PdC sau spre Mega Mall pe intelesul altora care nu cunosc zona. Se excaveaza in continuare. In zare se vede cum se inainteaza cu talpile-fundatie ale sinei pe portiunea intre macaz Kaufland si macaz intrare rond Delfinului. E agitatie la rond si nu e asa aglomerat, banuiesc ca au largit/astupat acolo problemele de gropi.

Raman la estimarea mea ca pana vineri este linia pozata si betonata intre macaz Kaufland si macaz intrare Delfinului. Azi ar trebui sa termine cu talpile, maine ar trebui montata pe pozitie sina ...

Ref. la tramvai -- Datul drumului la tramvai pe Iancului nu are nicio treaba cu receptia lucrarii. Are mai degraba treaba cu lucrarile de pe Pache poate infectii aia de la CONI se vor apuca secolul asta sa astupe transeele alea de pe Pache ... bonus, acu le fac pe Ferdinand ... te doare bila, rupi masina oriunde in Bucurestiul asta ... sau picioarele dupa caz (sic! nici pietonii nu merg linistiti!!) :P

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Aia de la ConiPH cred ca-s pa. Au crezut ca Bucurestiul e Prahova, Comarnic ceva...  :twisted:  Si le ia locul IRIGC. Detalii la gaze.
Linia intre Kaufland si Delfinului poate pe un sens, ca eu la reportaj n-am vazut sina suficienta decat pentru un sens!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

E sina pt ambele sensuri sunt cate 4 bucati pt fiecare segment stocate 2+2 ...

Situatia lucrarilor la ora asta azi:

- macazele Kaufland au fost asfaltate
- se excaveaza si introduce drenajul in portiunea ramasa a ultimului spatiu verde catre Capra (zona nr. 225)
- s-a asfaltat si se asterne acel rulou de cauciuc pe zona Mega Mall -- semafor intoarcere
- in zare se vede cum au inaintat cu talpile de beton pt sina pana aproape de Kaufland.

Estimari personale:
- azi termina cu fundatia sinelor (talpa de beton) pe zona Chisinau - Kaufland;
- azi se termina cu excavatul in zona nr. 225;
- azi termina primul segment de introducere a drenajului si se apuca de balastat pe portiunea dinspre semaforul de intoarcere si nr. 225. Deja a fost adus material pe care, evident, l-au aruncat in strada!!!! Sunt niste gramezi imense de nisip si pietris in toata zona.

Se trage tare la Chisinau, nu vad de la mine dar e un furnicar de oameni si mult fum posibil sa se sudeze ?!?!?!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Nu stiu ce fac astia dar azi dimineata pana in 8 am facut niste cascadorii rasu-plansu. Ca sa ajung in Fundeni. Am ocolit tot Pantelimonul pana pe Dudesti-Pantelimon ca sa ies la Cora si sa fac dreapta pe langa Cosmos in Dobroiesti.  :lol: Asta, eu cu plecare de la Piata Muncii via Campia Libertatii.  :D  :lol:
Nu va imaginati ce era de la Campia Libertatii la Diham, de la Diham pe Chisinau, ce era pe Morarilor si pe Fundeni.Bineinteles ca la terminal e ciuciu, pe Fundeni Granitul fix 3 oameni se falfaie, unul da cu barosul in sina undeva. Iar de la Fundeni la Chisinau... ciuciu. Da a ajuns sapatura in buza intersectiei, mare branza. Pe Fundeni langa intersectie e o masina de asfaltat, unde or vrea ei sa asfalteze pe traficul asta nu stiu. La Fundeni cu Morarilor era si politie in intersectie. In schimb... dupa ce scapi de tot iadul asta... si o iei la vale spre autostrada... pe Garii Catelu aproape de Drumul intre Tarlale... radar.  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Pana la urma cate benzi de circulatie vor fi pe Pantelimon ? 2 sau 3 ?
Va mai fi permisa parcarea pe bulevard sau doar pe bretelele respective ?
Intreb pentru ca momentan chiar nu se poate circula si daca vor ramane doar 2 benzi(+1 de parcare) si se va trezi vreunu sa se puna pe avarii sa ia niste bilete la pariuri sau mai stiu eu ce atunci va fi jale in continuu.
Deasemenea o foarte mare parte din masinile care circula pe bulevard se duc catre Pantelimon (oras) si respectivii calatori n-au cum sa foloseasca tramvaiul pentru ca nu ii duce pana unde au ei treaba si masinile nu au unde sa le (mai) lase in zona capatului de tramvai.
Din cauza asta tramvaiul pe acest bulevard nu o sa faca sa scada prea mult traficul auto sau sa convinga pe cineva sa isi lase masina acasa pentru ca daca trebuie sa iei tramvaiul si pe urma metroul te costa 100 ron pe luna adica vreo 20 de litri de motorina si nu prea renteaza sa iei tramvaiul+metrou in loc de masina,mai ales pentru cei care oricum pleaca cu masina de acasa din Pantelimon (unde sunt chiar foarte multe persoane care au masini de la firma).O solutie buna ar fi o parcare foarte mare (1000 de locuri in zona de capat a tramvaiului) + un tramvai care sa se succeada la 5 minute si sa ajunga rapid in centru,pe modelul 21 care are un timp de parcurs rezonabil de la un cap la celalalt.
Cunosc persoane care vin din afara orasului si parcheaza la Anghel Saligny si iau metroul pe urma insa pentru moment (si cel putin urmatorii 5 ani) asta nu este o solutie pe Pantelimon.Cred ca trebuia facut tramvai cu traverse ca pe Camil Ressu si luate niste tramvaie mai lungi care sa poata transporta mai multi pasageri (daca tot au facut peroane de 75 de metri)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Cred ca desi e interzisa, parcarea ( in spic ) pe prima banda in Pantelimon si paralela cu  bordura pe Iancului nu va putea fi evitata. Cu lucrarile de modernizare din Pantelimon practic locurile de parcare s-au redus. Pe nu stiu ce planuri era prevazuta o superparcare la capul tramvaiului.
In rest sunt de acord cu tine.
Daca n-ar fi fost ăştia de la PMB si guvernatorul batuti in  cap eu as fi prelungit tramvaiul pana in orasul Pantelimon. Plus un pasaj subteran la intersectia Pantelimon / Vergului si o bretea supraterana unidirectionala sensul Sos Garii Catelu / Pantelimon. Stiu eu de ce, si sa nu ma contrazica nimeni ( aici evident glumesc, astept criticile constructive ). Stiu zona de pe vremea tramvaiului 28.  8-)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Tramvaiul in Pantelimon? Pe banii cui? La aspecte negative in circulatie puteti vedea exact ce circula in Pantelimon. Si va circula si de acum incolo. Cand aveau Rocar de Simon le putzea.  :twisted:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Nu ma prind. Aia de la PVL adica primaria Voluntari si-au tot luat microautobuze (deci nu microbuze, ca nu-i tot una) BMC, ISUZU... nu-s chiar rele deloc, circula de exemplu pe linii ca 153, care demult era o linie cu DAC-uri a RATB. Deci intreb si eu din nou. Tramvai in Pantelimon pe banii cui? Ai Bucurestiului sau ai Pantelimonului? Valabil si pentru metrou.

Poate ne dau indienii moca 3 - 4 tramvaie din astea de ale lor, sa faca naveta orasul Pantelimon - orasul Bucuresti / Cosmos. :evil:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Da poate, ca n-avem ce circula pe Rebreanu.  :twisted: Iar pe Iancului am vazut ce ar urma sa intre, "moartea" aia de 4042 din 46.  :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

andrei11 wrote:
Stiu zona de pe vremea tramvaiului 28.  8-)

Noi chiar suntem de'un leat .   :lol:
Să vedem... Mai ştie cineva ce era 28 ?
Guru, nu te băga ! Asta e pentru juniori... :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

Haha! Sunt putini juniori pe aici.
28 mergea pe sos.Garii Catelu, la paleta, pe o singura linie. Erau 2 sau 3 diagonale de-a lungul traseului.
Era interesant capatul de linie, nu la Granitul, dincolo, parca se chema ICME.
Acolo facea cumva bucla de intoarcere printre niste case, zici ca intra in curtea omului.
Pe linia 28 nu au circulat niciodata V3A-uri. Au circulat generatia mai veche din 2 bucati. Dupa care s-a desfiintat linia si au disparut si vagoanele antice.

Go to page:  1  ... 39 40 41 42 43 44 45  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463908 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”