Topic: Montarea lifturilor de acces in statiile de metrou
688 posts, 275960 views
📖 Pagination options
-
- survola
-
Posted:
-
Re: Montarea lifturilor de acces in statiile de metrou
survola
Intre timp, la staţia Tineretului, behind the scene:
Intre timp, la staţia Tineretului, behind the scene:
DSC_1444.jpg (121.77 KB; downloaded 4158 times)
-
- Budy187
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Se pregateste ultimul lift din programul BEI!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Acum pe cuvânt de onoare, sunt prea multe care nu functioneaza, pe langa faptul ca li s-a pus programul ăla ilogic, 6,00 - 22,00.
Acum pe cuvânt de onoare, sunt prea multe care nu functioneaza, pe langa faptul ca li s-a pus programul ăla ilogic, 6,00 - 22,00.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Si care ar fi acela?
Cand se da drumul la licitatia pentru deschiderea accesului nr. 2 de la Tineretului?
subway guru wrote:
Si care ar fi acela?
Cand se da drumul la licitatia pentru deschiderea accesului nr. 2 de la Tineretului?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Sper ca nu se pregateste sa fie "rupt" cu materiale. Nu ca as vrea interzicerea transportului materialelor cu el, doar sa aiba decenta sa nu-l faca prastie.
subway guru wrote:
Sper ca nu se pregateste sa fie "rupt" cu materiale. Nu ca as vrea interzicerea transportului materialelor cu el, doar sa aiba decenta sa nu-l faca prastie.
- sab
-
Posted:
-
sab
Exact cel de la Tineretului , care rugineste nefolosit.
Eu sper, totusi, sa avem si rulanta acolo...
Adrian Rosca wrote:
Si care ar fi acela?
Exact cel de la Tineretului , care rugineste nefolosit.
Eu sper, totusi, sa avem si rulanta acolo...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Conform documentatiei de licitatie, va exista scara rulanta intre vestibul si peron si care va fi realizata prin demolarea partiala a scarii fixe (vezi aici)
Apropo, in documentatia respectiva de licitatie apare un "lift exterior existent" intre vestibul si suprafata. Exista asa ceva? Eu nu l-am reperat.
Conform documentatiei de licitatie, va exista scara rulanta intre vestibul si peron si care va fi realizata prin demolarea partiala a scarii fixe (vezi aici)
Apropo, in documentatia respectiva de licitatie apare un "lift exterior existent" intre vestibul si suprafata. Exista asa ceva? Eu nu l-am reperat.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Sincer nu inteleg de ce se pune tot accentul pe Tineretului. Mi se pare o diversiune...
SERIOS!
Sincer nu inteleg de ce se pune tot accentul pe Tineretului. Mi se pare o diversiune...
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai sa nu isi aduca careva aminte de Republica, sa vedeti acolo aglomeratie, si mai e si mai nasol ca cei care ies au turninchetii pe dreapta si dupaia fac brusc stanga ca sa se duca la lift, si blocheaza turninchetii de intrare, daca vrei sa intri la 18 cand tocmai a sosit un metrou mai bine stai 2min sa iasa tot puhoiul decat sa traversezi fluxul.
Pai sa nu isi aduca careva aminte de Republica, sa vedeti acolo aglomeratie, si mai e si mai nasol ca cei care ies au turninchetii pe dreapta si dupaia fac brusc stanga ca sa se duca la lift, si blocheaza turninchetii de intrare, daca vrei sa intri la 18 cand tocmai a sosit un metrou mai bine stai 2min sa iasa tot puhoiul decat sa traversezi fluxul.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Asta chiar nu o inteleg. Cum adica tot accentul???
Accesul respectiv e obligatoriu sa fie facut, cel putin din considerente legate de ISU, la fel ca si cele de la alte statii care momentan au prevazut un singur acces. La Tineretului insa e o situatie mai favorabila fata de celelalte statii, in sensul ca exista vestibulul la nivel de structura, la fel si scara dintre peron si vestibul si in afara de lucrari minore de structura corespunzatoare celor 2 noi accese si scarii rulante, mai sunt de executat doar finisajele si instalatiile. Licitatia e in curs de desfasurare de la mijlocul anului trecut, exista bani in bugetul de stat pentru acest proiect, deci?
PS : Ce nu stiu eu este daca exista autorizatie de construire pentru acest proiect. Pe site-ul PMB am gasit doar un certificat de urbanism din 2001, deci expirat.
ByOnu wrote:
Sincer nu inteleg de ce se pune tot accentul pe Tineretului. Mi se pare o diversiune...SERIOS!
Asta chiar nu o inteleg. Cum adica tot accentul???
Accesul respectiv e obligatoriu sa fie facut, cel putin din considerente legate de ISU, la fel ca si cele de la alte statii care momentan au prevazut un singur acces. La Tineretului insa e o situatie mai favorabila fata de celelalte statii, in sensul ca exista vestibulul la nivel de structura, la fel si scara dintre peron si vestibul si in afara de lucrari minore de structura corespunzatoare celor 2 noi accese si scarii rulante, mai sunt de executat doar finisajele si instalatiile. Licitatia e in curs de desfasurare de la mijlocul anului trecut, exista bani in bugetul de stat pentru acest proiect, deci?
PS : Ce nu stiu eu este daca exista autorizatie de construire pentru acest proiect. Pe site-ul PMB am gasit doar un certificat de urbanism din 2001, deci expirat.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Si de ce nu s-ar da certificatul de construire ?
Poate se ridica un destept cu mintea tulbure sau frate cu Nicusor Dan caruia sa i se para ca strica aspectul orasului, ingradeste libera circulatie a pietonilor pe trotuar. Ca mai sunt si din astia.
Si de ce nu s-ar da certificatul de construire ?
Poate se ridica un destept cu mintea tulbure sau frate cu Nicusor Dan caruia sa i se para ca strica aspectul orasului, ingradeste libera circulatie a pietonilor pe trotuar. Ca mai sunt si din astia.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Stai ca scrie in documentatia de licitatie de pe SEAP:
Stai ca scrie in documentatia de licitatie de pe SEAP:
5.2. STADIUL AVIZĂRII PROIECTULUI DE CĂTRE INSTITUŢIILE ABILITATE – CERTIFICATE DE URBANISM, AVIZE/ACORDURI, AUTORIZAŢII DE CONSTRUIRE
Certificatul de Urbanism pentru Magistrala 2 Staţia Tineretului a fost obţinut în Iunie 2013, având valabilitatea de doi ani. (nota mea: Certificatul a fost emis de PS4 in 20.06.2013, de aia nu il gaseam la PMB, dar daca nu a fost prelungit pana anul trecut in iunie de catre Metrorex prin Metroul SA atunci trebuie reluat tot procesul de avizare de la zero. Poate ne lumineaza domnul GuruIn cazul in care a fost prelungit, autorizatia trebuie luata pana in iunie intrucat certificatul se poate prelungi doar pentru o perioada de un an.)
Au fost obţinute toate avizele necesare obţinerii Autorizaţia de Construire pentru realizarea acceselor noi la staţia de metrou Tineretului. (ultimul aviz a fost obtinut in iunie 2014)
Autorizatie de construire - sau, dupa caz, afirmatia ca semnarea contractului de executie si respectiv ordinul de incepere a lucrarilor se va da dupa obtinerea acesteia. (Nu prea inteleg ce spun ei aici, dar presupun ca leaga obtinerea AC de semnarea contractului de executie)
- sab
-
Posted:
-
sab
In plus mai castiga cineva niste bani (proiectare+executie).
ByOnu wrote:Pai chiar este o diversiune. S- au cheltuit niste bani (probabil nu putini) si s-a montat un lift taman acolo, desi, practic, acel acces nu exista. Acum cautam o cale sa facem liftul util. Iti dai seama ca poate veni DNA-ul / Curtea de Conturi oricand sa intrebe cum s-au cheltuit niste bani publici pe ceva ce calatorul nu poate sa foloseasca...
Sincer nu inteleg de ce se pune tot accentul pe Tineretului. Mi se pare o diversiune...SERIOS!
In plus mai castiga cineva niste bani (proiectare+executie).
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou
•
Choose destination