De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Orizonturi roșii...

937 posts, 171813 views

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 67

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Orizonturi rosii... Utilizator anonim 2

Degeaba, nu aveti cu cine. Propaganda ruseasca a atins multe minti, inclusiv aici pe forum…
Un lucru e adevarat din ce spune colegul mai sus: dreptatea e a invingatorului. Se aplica pina la urma legea pumnului mai tare; de asta eu am incredere in americani.

Re: Orizonturi rosii... andrei11

Utilizator anonim 2 wrote:
Propaganda ruseasca a atins multe minti, inclusiv aici pe forum…

Mulţumesc !   ;)

Re: Orizonturi rosii... orex

”Razboiul de agresiune”... dar unii nu stiu ca razbel e sinonim cu agresiune, inca de prin 1978! :yes:
RUSSIAN OFFENSIVE CAMPAIGN ASSESSMENT, JULY 10
R Ucraina 10.07.2022.png (755.65 KB; downloaded 2422 times)

R Ucraina Donetsk 10.07.2022.png (1.7 MB; downloaded 2424 times)

R Ucraina Harkov 10.07.2022.png (1.51 MB; downloaded 2423 times)

R Ucraina Herson-Nikolaev 10.07.2022.png (1.3 MB; downloaded 2423 times)

Re: Orizonturi rosii... subway guru

Razboiul din Ucraina redeseneaza toate rutele comerciale

Re: Orizonturi rosii... Dristorul Nr.3

Costin wrote here:
Pentru @Dristorul Nr.3

Polarizarea societății americane, in doua extreme la fel de toxice (si la fel de 'extreme') este in sine un exemplu de whataboutism cand vorbim de societatile europene :) care sigur ca se inspira din miscarile de peste ocean, dar carora le lipsesc fundamentele pe care se bazeaza polarizarea americana - dpdv economic, Europa are sisteme de sanatate, invatamant si protecție sociala universal disponibile si gratuite, a caror lipsa in USA e un motor important al miscarii stangiste, iar dpdv social, apartenenta la o comunitate si empatia sunt ceva mai bine dezvoltate in Europa (poate nu la fel de bine in Romania dar asta e o alta discutie), deci polarizarea inevitabil va fi mai dificil de obținut.

Deci in continuare, faptul ca "occidentul" in general sau USA in special face ceva gresit sau rau nu poate demonstra ca Rusia face ceva corect sau bun. Este foarte bine sa fim constienti de toate bunele si relele fiecarei parti dar in continuare nu putem ignora un rau justificandu-l cu alte rele ale altora.

Pentru @Pok
Daca vecinul tău depoziteaza materiale inflamabile langa gardul tau si tu te duci peste el sa iti rezolvi "problema", TU incalci legea, nu vecinul.
Perfect adevarat. Asta am spus si eu:
Bineinteles, cand arati greselile altora, asta nu te absolva pe tine de lucrul pe care il faci

Intr-adevar, SUA este o tara divizata, cam toate extremele isi fac de cap pe acolo. CNN-ul tine cu extrema stanga, iar Fox News cu al sau Tucker Carlson o dau mai mult pe partea nationalista (cu mici aluzii pro rusia). Ar fi de spus o gramada.....Dar sincer, cred ca imi ard neuronii numai gandindu-ma ca in general electoratul de acolo are tendinte de a se duce spre extreme.
Comparativ cu ei, as putea spune ca noi Europenii suntem chiar moderati, pana la un punct. :lol:

Re: Orizonturi rosii... subway guru

Ce hal de razboi e asta?

Re: Orizonturi rosii... orex

Mare smecherie, mareata RUSIA face uz de tot arsenalul de rachete, nu conteaza ca alea de precizie s-au cam dus (epuizat), ca atare lovesc, cu ce le-a mai ramas, alandala. Cantitatea conteaza, sa bage frica-n populatie, definitiv!

RUSSIAN OFFENSIVE CAMPAIGN UPDATE, JULY 11
R Ucraina 11.07.2022.png (758.58 KB; downloaded 2328 times)

R Ucraina Donetsk 11.07.2022.png (1.7 MB; downloaded 2331 times)

R Ucraina Harkov 11.07.2022.png (1.52 MB; downloaded 2327 times)

R Ucraina Herson-Nikolaev 11.07.2022.png (1.33 MB; downloaded 2326 times)

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 67

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463873 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”