Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Discuții diverse despre transportul în comun

2521 posts, 794073 views

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 181

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Robert24

Mi se pare ceva super hei-rupist.
Adminul are adresa de gmail.
Semnatura ciudata.
Neprofesionist!

Untitled.png (21.32 KB; downloaded 2930 times)

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Tom

Aia cu "thanks, the Management" nu e "default" din platforma forumului? Am mai întâlnit formulări ciudate nu mai știu la ce platformă din asta. Dacă ar fi fost făcută de el, s'ar fi obosit măcar să-și pună semnătură în limba română, doar nu e R.A.T. din Birmingham.

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures rosetti61

Pe forum subiectele sunt trantite de-a valma, nu tu sectiuni, dupa aia sa vezi distractie cu sortarea lor... Ca umple probabil spatiul, unele mesaje trateaza utopii, de ex. despre revenirea liniilor 30 si 38. Daca initiativa le-ar fi venit mai din timp cu forumul, ar fi fost ceva de capul lui? In afara de RATT, un un nucleu destul de cuprinzator de informatie il constituie cele trei forumuri existente, mai sunt cateva ce nu au reusit sa tina pasul si de care nu prea mai stie nimeni sau se ajunge accidental pe acolo.

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures cris_m

De curiozitate, ca vad destui in ultimul timp facand asta: este interzis sau nu accesul cu animale de companie in vehiculele Regiei ? La metrou stiu ca nu te lasa, la fel mi s-ar parea normal sa se intample si la RATB....
Iar daca este interzis, exista vreo sanctiune? De amorul artei, ca oricum nu se vor aplica  :roll:

2016-04-13_01-09-46 by Cristi M, on Flickr

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures andrei11

E vorba de RATB, in alte orase habar nu am / nu m-a interesat.
Art.8 - In vehiculele de transport in comun este interzisa :
.......
d) transportarea pasarilor sau animalelor vii, cu exceptia cainilor insotiti care au lesa si
botnita ori a animalelor mici tinute in brate.

De bine ce ziceam... Piata Unirii 2 mai devreme...
20160413_151810-1200x2133.jpg (520.15 KB; downloaded 3199 times)

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures alchimistul

La "animale mici" netinute in brate :)

Nup, langa ei este cainele lor negru...

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures andrei11

Am fost convins ca e un rucsac !

Recunosc ca nu e cea mai buna poza... nu sunt as in pozat discret, fiind obisnuit cu reportajele de la suprafata :oops:

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures ByOnu

Serios, pe cine deranjeaza? Pe mine clar nu.

Mai grav mi se pare ca azi o familie straina, nordici mai mult ca sigur, isi lasau copiii mici sa se dea cu trotinetele pe peronul statiei. Imi statea mie inima in loc, serios, dar ei se dadeau linistiti si parintii se uitau la ei.

Am mai vazut azi un catel la metrou, ceea ce ma face sa cred ca nu e interzis asa cum credeam eu. De data asta se distinge animalutul :mrgreen:

Nota: nu ma deranjeaza prezenta animalelor, atata timp cat nu fac mizerie si nu devin agresive. Discutia am inceput-o din pura curiozitate.
20160415_143853-1200x2133.jpg (390.02 KB; downloaded 3015 times)

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures GPS

Azi era in 313 (4148), o fata cu un câine, o rasa mai ciudata care respira atât de greu, încât se auzea in tot autobuzul! :twisted:
Sunetul il depășea pe cel făcut de motor, câinele scoțând sunete de motor Rocar de Simon! :D   :lol:  :lol:
In plus câinele a primit si apa in timpul drumului pentru a nu i se face sete, si pentru a nu i se încinge motorul! :twisted:  :twisted:

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 181

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463844 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”