Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5703 posts, 1880556 views

Go to page:  1  ... 398 399 400 401 402 403 404  ... 408

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan cristi_158

3813 îi s-a rupt pantograful la ora 15, făcând o coadă lungă pe ambele sensuri pe linia 41, stand mai bine de aproape 3 ore..

Re: Accidente / incidente moonteanu

Un tir a intrat pe linia de tramvai in zona Electromagnetica. Pozele sunt ale mele.
Din fericire, nu s-a lasat cu pagube pentru calatori sau parcul rulant STB.
IMG-20260130-WA0051.jpeg (191.59 KB; downloaded 2181 times)
IMG-20260130-WA0056.jpeg (223.61 KB; downloaded 2181 times)

Re: Accidente / incidente Gabyyyyyy9001

Ferească Dumnezeu

Re: Accidente / incidente Aron

TudorSt wrote here:
Linia 41 este blocată după ce un vagon a agățat și a rupt cu pantograful o consolă a catenarei, pe Șoseaua Virtuții sens Ghencea, imediat după Pasajul Ciurel.

anul trecut au dat skip la revizia de vara, desi a stat inchisa linia. Bine, nu ca in alti ani au facut mare lucru la reviziile anuale. Din pacate aceasta linie nu se mai distinge cu nimic sau  nu mai e cu absolut nimic in plus fata de oricare alta din oras :popa:

Nu prea își mai merită titlul de metrou ușor, linia e praf(multe porțiuni vălurite), rețeaua praf, tramvaiele deși sunt cele mai vechi Imperio, revizia e precară la ele

Re: Accidente / incidente WT_fan06

Titlul de "metrou ușor" a fost și rămâne în continuare doar un "brand". În realitate 41 nu a fost niciodată "metrou ușor". S-a discutat de destule ori pe forum acest lucru.

Ce se întâmplă pe inelare, tramvaiele nu se mișcă absolut deloc

Re: Accidente / incidente Gabi23

În jurul orei 20:40 a foat un călător bolnav la Piața Sudului în vagonul 3839 (linia 10).

Asta am văzut, dar după aceea la Eroii Revoluției iar nu se mai mișcau

Re: Accidente / incidente TudorSt

7 și 47 circulă cu dificultate pentru ca, din cauza gheții, nu pot urca dealul de la Filaret. Evident, nisip aproape 0 și la Imperio și la V3A.

Re: Accidente / incidente Bogdan Ciorascu

Ca fapt divers am observat ca bidirectionalele au in salon,  in dreptul nisiparelor, saci cu nisip fin...probabil de la Dedeman  :mrgreen:

Re: Accidente / incidente nathalael

La Romprim staționarea se face cu pantograful coborât. Ridici pantograful și te pui în mișcare, te-ai oprit- cobori pantograful. Am numărat vreo 8 vagoane în zona, deci nu era aglomerație foarte mare. Bine ca avem substație nouă la Niţu Vasile
IMG_6322.jpeg (957.57 KB; downloaded 1009 times)
IMG_6323.jpeg (1.67 MB; downloaded 1009 times)

Re: Accidente / incidente TudorSt

Nu e o regula asta, ba chiar e o exceptie. Eu tot timpul am vazut tramvaiele stationate cu pantograful ridicat. Vad ca pe Oltenitei e o coloana de vagoane cu pantografele coborate. Nu cumva s-a intamplat un pocinog din nou?

Re: Accidente / incidente Tiberiu Shaolin

Daca stam sa cititm manualul conducatorului de vechicul, la fiecare capat de linie unde vatmanul paraseste postul de conducere, vagonul trebuie asigurat cu mars pe 0 pantograf coborat. Astea sunt doar niste mici reguli pe care 99,9% din vatmani nu le respecta. Cu acest mesaj nu jicnesc vatmanii doar spun. Mai e o regula cand este o blocare si se aduna mai multe vagoane vatmanii au obligatia sa lase pantograful jos pentru a nu suprosolicita substatia.

Go to page:  1  ... 398 399 400 401 402 403 404  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”