Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 353674 views

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 106

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dany1984

Salut,

Stiti cumva daca s-a inceput turnarea betonului la imbinarile dintre sectiunile de grinzi? Sau daca nu, de ce oare dureaza atat de mult timp?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Intre grinzi s-a terminat armarea, unele spatii erau si cofrate. Probabil ca urmeaza. Oricum am vazut ca se lucreaza si la armarea tablierului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului DocOctavius

Poate or astepta sa toarne pana la nivelul tablierului direct si rosturile, sa nu aiba intreruperi de turnare orizontale, ca tot o data nu au cum sa-l toarne.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dany1984

Multumesc pentru raspunsuri.
O seara buna.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tavi

Dany1984 wrote:
Salut,

Stiti cumva daca s-a inceput turnarea betonului la imbinarile dintre sectiunile de grinzi? Sau daca nu, de ce oare dureaza atat de mult timp?

Sa vedem intai care este solutia tehnica la rosturile de dilatatie. Ai rabdare  ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adn2377

Azi am trecut prin zona si se mai turnase o pila...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danielstan

Traim in tara tuturor posibilitatilor:

Azi ma uitam pe web cam-ul de la Pipera - Vacarescu si vad urmatoarea faza:
- un sofer ce nu putea sa faca stanga din cauza balizelor puse pe mijloc s-a oprit pe linia de tramvai (banda a 3-a) si a dat la o parte
2 - 3 balize, apoi a facut stanga
- urmatorii soferi i-au urmat exemplul timp de vreo 10 minute, pana cand s-au sesizat lucratorii pasajului si au repus balizele la loc.
Am fost atat de uimit incat nu am facut capturi de ecran ale web cam-ului.

Tot la rubrica 'romanul se descurca' vad cate iesiri private s-au facut din drumurile judetene in A1 Bucuresti Pitesti
acolo unde nu sunt noduri rutiere. O iau taranii peste camp si intra prin gardul rupt al autostrazii.

Mai avem mult pana la civilizatie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului hailaql2000

:lol:   :lol:  Din pacate e usor sa prinzi astfel de momente. chiar de cateva clipe un conducator auto da la o parte parapetii de plastic, face stanga pe soseaua Pipera si pleaca. traficul in spatele lui se aduna carnat si astepta sa iti termine isprava. 1 minut mai tarziu vine tramvaiul, care nu are loc sa treaca si opreste in dreptul parapetului, vatmanul coboara, degajeaza calea si urca inapoi in tramvai......... toate merg de-a-ndoaselea pentru ca nu se respecta nicio regula si niciun protocol. Pietonii sunt peste tot in intersectia aia, mare minune ca nu a fost nimeni lovit grav pana acum. Eu cred ca e responsabilitatea constructorului sa organizeze santierul acolo, si nu o face ca in Romania procesele de "liability" dureaza o viata.... toti am avea o viata mai linistita si mai sigura daca regulile ar fi luate mai des in serios!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Ideea cu acele balize este sa fie umplute cu apa sau nisip, ca altfel se intampla cum am patit eu aseara la brico ca a venit o rafale de vant si mi-a mutat balizele in mijlocul benzii in fata mea de era sa dau peste ele, dar dupaia nu mai putea orice dorel sa le mute ca sa treaca escavatorul dintr-o parte in alta la orice ora, practic trebuia ca acele balize sa fie umplute cu nisip si sa i se impuna constructorului un protocol prin care sa i se permita tranzitarea intersectie doar noaptea de la 11 la 6, avand responsabilitatea de a aranja singur balizele, da la noi nu se face nimic pana nu moare careva ca altfel critica toti ca e politia prea zeloasa.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

I-am vazut eu cu ochii mai de mai multe ori cand umpleau balizele cu apa. In alta ordine de idei, se lucreaza tare la armarea tablierului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Cel mai probabil sunt sparte sau nu mai au capac si se evapora.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Lutyk

Eu nu cred ca sunt pline. Au apa doar atat cat sa nu le mute vantul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului telvanni

Sunt curios ce solutie se va adopta pentru tablierul mare peste Barbu Vacarescu.

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”