MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5666 posts, 1489163 views

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 405

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse despre Metrorex subway guru

Probabil 'te-ai prins' ca postingul meu era doar 'o momeala' ca sa deschidem discutiile despre subiect... :lol:
Unde tzinteam?...de ce e Mrex 'responsabil' de buna functionare a fibrei???
De ce nu si-au pus 'internetzii' surse de alimentare de 'rezerva'???
Este obligatia Mrex sa asigure UPS-uri???
Daca 'providerii' internet 'beneficiaza' fara cine stie ce obligatii de infrastructura metroului pentru interese private, in caz de 'default'...oare cine e de vina...cel ce le-a 'facilitat' afacerea, sau ei care n-au asigurat din fondurile proprii minimul necesar bunei functionari a serviciului???
Hai, ca v-am ridicat la fileu prea multe mingii... :ugeek:
Incercati sa raspundeti pe rand...ca altfel se 'dezorienteaza' fotonul... :lol:  :lol:  :lol:
Va las pe voi sa dezbateti in continuare problema, eu ma limitez sa fiu doar ala cu 'betoanele'... :lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii diverse despre Metrorex cavver

:). Metrorex e responsabil pentru net numai in ochii ziaristilor romani . Dar cum ei au un IQ si un nivel de atentie mai mic decat un pusti de 6 ani nu se pune :D.  
Orice provider de net  care a avut de-a face cu renel si mostenitorii sai a invatat ca e cazul sa bage banii si intr-un ups. Din pacate ups-urile astea au baterii care nu tin cu anii si care trebuie inlocuite periodic. Ori asta implica $$$ atat pentru un program de management ( ca sunt mii de locatii ) cat si pentru baterii noi . Oricum , mai exista clienti si mai prudenti care platesc mai mult pentru servicii si asa au acces prin mai multe statii (puncte) . Restul clientilor ( i.e. clientii rezidentiali ) primesc un serviciu care nu este garantat 100% , nici macar 99% . Daca vor net garantat pot sa-si faca abonamente la mai multi provideri care sa nu aiba infrastructura in comun ( prin asta se intelege si tunelele metrorex ;) ) .
Dar - in niste limite metrorex e responsabil pentru un mediu prietenos : i.e. curent , securitate , mediu (" lipsa apa in echipamente " ) in masura in care se poate demonstra ca nu a fost un caz neprevazut . Dar deja parasim domeniul comunicatiilor si intram pe terenul avocatilor :D.

Re: Discutii diverse despre Metrorex aztec

Azi a fost un eveniment deosebit sau se intampla mai des ca pe M2 sa existe un interval de 2-2.30 min intre ramele de metrou?

Re: Discutii diverse despre Metrorex Robert24

La ore de varf (ora 8 dimineata spre Pipera, ora 6 seara spre IMGB) cam asa e. Am avut norocul sa prind si sub 2 minute. Fireste, ca apoi urmeaza intervale mai mari, ca numarul de trenuri nu a crescut :)

Re: Discutii diverse despre Metrorex andrei11

Intervalul orar mentionat nu poate sa fie unisens.
E dublu sens cu siguranta, cu toate ca intr-unul din sensuri trenul e gol.

Ba tocmai, ca nu poate fi decat intr-un sens la o anumita ora. O cursa completa in M2 dureaza cam 60 de minute. Daca trenurile ar veni la 2 minute ar insemna 30 de trenuri ceea ce nu sunt...
Deci undeva dupa ora 8 pleaca de la IMGB spre Pipera cateva trenuri aditionale (rezervele) strecurate intre turele normale. Fireste, ca ele se vor si intoarce dar dupa 8:30. Dar, la ora 8 spre Pipera si la ora 18 spre IMGB intervalele sunt mai reduse pe cate unul din sensuri.

Nu m-ai inteles, dar nu conteaza.
Dimineata trenurile suplimentare trebuie sa se intoarca la IMGB pentru ca la Pipera nu poti stoca decat maxim 3 trenuri. Nici nu stiu daca sunt stocate la Pipera.
Dupa masa nu poti avea trenuri suplimentare de la Pipera decat daca ele vin de la IMGB.
Si intr-un caz si in altul trenurile suplimentare nu cred ca pleaca de  la Pipera / ajung  la Pipera goale.

Eu te-am inteles, tu nu!
Fireste ca ele pleaca de la IMGB (o parte dintre ele, pentru ca cel putin o rezerva sta la Pipera).
In cazul celor de dupa-amiaza, intervalul va fi minim intre 17:15-18:00 dinspre IMGB spre Pipera, si intre 17:45-18:30 dinspre Pipera spre IMGB (pentru ca coada la metrou din afara statiei la Pipera este intre 18:00 si 18:15).
Sper ca acum ai inteles!  :)

Exact  :!:
Acum e in regula.  ;)

Re: Discutii diverse despre Metrorex ByOnu

andrei11 wrote:
...la Pipera nu poti stoca decat maxim 3 trenuri...

Remiza este de 2 si de obicei este goala. ;)

Adica doua  sunt "curente'' si numai doua sunt pentru stocare ?

Re: Discutii diverse despre Metrorex Aron

Hmmm...vreo eroare de sistem s-au chiar s-a intamplat ceva?

551462_558522027500038_1088679180_n.jpg (37.25 KB; downloaded 2424 times)

Tu ce spui ? Acolo sunt vreo 7 ore "disimulate".
Raspunsul cred ca ti l-ai dat singur.  :shock:

Re: Discutii diverse despre Metrorex misterr

Sistemul ăla nu a funcționat niciodată, de cînd a fost instalat e veșnic în probe.
Pot să-ți fac zilnic poze cu asemenea „erori de sistem”...

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 405

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”