Topic: DISCUȚII Stația Piața Montreal
45 posts, 9655 views
📖 Pagination options
- dinudr
-
Posted:
-
Re: DISCUȚII Stația Piața Montreal
dinudr
Exact, si asta justifica termenul nejustificat de lung intre doua statii. Dar macar de ce nu sunt transparenti sa anunte oficial ca din motivul X TBM-ul sta, asa ar fi corect.
Exact, si asta justifica termenul nejustificat de lung intre doua statii. Dar macar de ce nu sunt transparenti sa anunte oficial ca din motivul X TBM-ul sta, asa ar fi corect.
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
Nu e nevoie sa ne iei la misto. Sunt constient ca exista lucrari si in subteran, insa eu nu vorbesc de asta, vorbesc despre faptul ca nu se mai lucreaza la accese, ca ar putea restrange santierul ca sa se mai deschida din benzile de circulatie, vorbesc despre faptul ca la interstatia Gara Baneasa - Aeroport Baneasa totul e incremenit. La statia 1 Mai ce scuza au ca nu se vede absolut nicio miscare???
Valentin wrote here:
Sunt curios cum o sa "reactionati" cand n-o sa aveti ce poza cu lunile pentru ca lucrarile de arhitectura si instalatii o sa se desfasoare in subteran? Cine crede ca o sa dispara "santierul" se inseala, o sa ramana organizarea de santier, e nevoie de spatiu sa aduci materialele pe santier, sa depozitezi cabluri, escalatoare, sa aduci echipamente, toate in amprenta expropiata si destinata santierului. Sigur, o data ce o sa fie gata accesurile ca structura de rezistenta o sa se reduca amprenta organizarii DAR NU va disparea complet santierul, e un nonsens.
Nu e nevoie sa ne iei la misto. Sunt constient ca exista lucrari si in subteran, insa eu nu vorbesc de asta, vorbesc despre faptul ca nu se mai lucreaza la accese, ca ar putea restrange santierul ca sa se mai deschida din benzile de circulatie, vorbesc despre faptul ca la interstatia Gara Baneasa - Aeroport Baneasa totul e incremenit. La statia 1 Mai ce scuza au ca nu se vede absolut nicio miscare???
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
Confirm. Totul e incremenit.
Chev Celios wrote here:
Nu stiu ce sa zic dar eu unu nu am mai vazut sa iasa pamant pe la Tokyo de mult timp. In plus am inteles de la un coleg de munca ca a vazut ca aceea zona unde se strangea pamantul excavat a ajuns sa fie goala. Deci cel mai probabil TBM-urile sunt oprite.
Confirm. Totul e incremenit.
📖 Pagination options