Topic: Ministerul Dezvoltării - achiziție 51 autobuze electrice de 12m operabile în condiții de șes
81 posts, 22940 views
📖 Pagination options
- PTMZ
-
Posted:
-
Re: Stiri din Alba Iulia
PTMZ
Loturile pentru Alba Iulia și Buzău au intrat astăzi în evaluare financiară, cele pentru Constanța și Ploiești sunt încă în evaluare tehnică.
Evident, e vorba de licitația pentru electrice.
Loturile pentru Alba Iulia și Buzău au intrat astăzi în evaluare financiară, cele pentru Constanța și Ploiești sunt încă în evaluare tehnică.
Evident, e vorba de licitația pentru electrice.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Azi au intrat în evaluare financiară și loturile pentru Constanța și Ploiești.
Azi au intrat în evaluare financiară și loturile pentru Constanța și Ploiești.
- punmeister
-
Posted:
-
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Și eu cred că SOR are șanse mari, dar dacă a trecut Bozankaya de evaluarea tehnică, cred că le cam dau ceva emoții la preț. Să nu uităm nici faptul că la Brașov s-au cerut autobuze operabile în condiții de deal, pe când aici se cer în condiții de șes, ceea ce poate schimba câteva specificații tehnice, implicit clasamentul final.
Și eu cred că SOR are șanse mari, dar dacă a trecut Bozankaya de evaluarea tehnică, cred că le cam dau ceva emoții la preț. Să nu uităm nici faptul că la Brașov s-au cerut autobuze operabile în condiții de deal, pe când aici se cer în condiții de șes, ceea ce poate schimba câteva specificații tehnice, implicit clasamentul final.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Hopa! Deși pe E-licitație procedura figurează încă în evaluare financiară, e foarte probabil ca aceasta să se fi finalizat deja. Cum îmi dau seama? Solaris a depus o contestație la CNSC. De unde știu/deduc că este pentru licitația curentă? Să o luăm logic: pentru troleibuze nu e nimic în derulare din partea ministerului încă (excepție Ploiești, unde e în deliberare, dar contractul a fost semnat deja cu Solaris, iar perioada de contestații a expirat de o grămadă de timp). Pentru autobuze electrice, avem 3 licitații: la cea a electricelor pentru Brașov a fost semnat deja contractul cu SOR, perioada de contestații fiind expirată de mult timp, iar mega-licitația pentru cele 7 orașe zace în evaluare tehnică. Mai rămâne aceasta, unde avem evaluare financiară. Cel mai probabil, Solaris a ieșit pe locul 2 și a fost deja notificat, deci nu mai trebuie să aștepte selecția oficială a câștigătorului la rubrica de deliberare. Interesant că nu am găsit încă vreo contestație pe E-licitație.
Hopa! Deși pe E-licitație procedura figurează încă în evaluare financiară, e foarte probabil ca aceasta să se fi finalizat deja. Cum îmi dau seama? Solaris a depus o contestație la CNSC. De unde știu/deduc că este pentru licitația curentă? Să o luăm logic: pentru troleibuze nu e nimic în derulare din partea ministerului încă (excepție Ploiești, unde e în deliberare, dar contractul a fost semnat deja cu Solaris, iar perioada de contestații a expirat de o grămadă de timp). Pentru autobuze electrice, avem 3 licitații: la cea a electricelor pentru Brașov a fost semnat deja contractul cu SOR, perioada de contestații fiind expirată de mult timp, iar mega-licitația pentru cele 7 orașe zace în evaluare tehnică. Mai rămâne aceasta, unde avem evaluare financiară. Cel mai probabil, Solaris a ieșit pe locul 2 și a fost deja notificat, deci nu mai trebuie să aștepte selecția oficială a câștigătorului la rubrica de deliberare. Interesant că nu am găsit încă vreo contestație pe E-licitație.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Ieri a fost depășit termenul limită pentru evaluări la licitația pentru electrice. Din nou...
Ieri a fost depășit termenul limită pentru evaluări la licitația pentru electrice. Din nou...
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Fiți pe fază. Ieri a fost selectat câștigătorul pentru toate cele 4 loturi ale licitației pentru electrice, termenul limită pentru evaluări figurat în sistem fiind 4 aprilie 2021.
Fiți pe fază. Ieri a fost selectat câștigătorul pentru toate cele 4 loturi ale licitației pentru electrice, termenul limită pentru evaluări figurat în sistem fiind 4 aprilie 2021.
- micutzu
-
Posted:
-
micutzu
Deci,cine e castigatorul ???
PTMZ wrote:
Deci,cine e castigatorul ???
- PTMZ
-
Posted:
-
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Comunicatul oficial cu privire la finalizarea licitației pentru electrice:
Sursa: M.D.R.A.P.
Comunicatul oficial cu privire la finalizarea licitației pentru electrice:
Transportul public de călători din municipiile Alba Iulia, Buzău, Constanța și Ploiești se va desfășura în condiții moderne, cu autobuze electrice, ca urmare a finalizării, de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA), a procedurii de atribuire a achiziției publice (fără contestații) pentru 51 autobuze electrice de cca. 12m destinate transportului public urban de călători în relief de șes.
Procedura a fost împărțită în 4 loturi, fiecărui municipiu fiindu-i repartizate autobuze electrice, stații de încărcare rapidă și stații de încărcare lentă. Astfel:
• municipiul Alba Iulia - 13 autobuze electrice de cca. 12 m, destinate transportului public urban de călători în relief de șes, 4 stații de încărcare rapidă și 13 stații de încărcare lentă; oferta declarată câștigătoare a fost de 34.221.733 lei fără TVA.
• municipiul Buzău - 9 autobuze electrice de cca. 12 m destinate transportului public urban de călători în relief de șes, 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă; oferta declarată câștigătoare a fost de 24.893.100,50 lei fără TVA.
• municipiul Constanța- 20 autobuze electrice de cca. 12 m destinate transportului public urban de călători în relief de șes, 5 stații de încărcare rapidă și 20 de stații de încărcare lentă; oferta declarată câștigătoare a fost de 55.327.953,30 lei fără TVA.
• municipiul Ploiești- 9 autobuze electrice de cca. 12 m destinate transportului public urban de călători în relief de șes, 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă; oferta declarată câștigătoare a fost de 24.200.262 lei fără TVA.
Finanțarea proiectului este asigurată de MLPDA, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 4 – ”Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, Prioritatea de investiții 4e - „Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilității urbane multimodale durabile și a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare”, Obiectivul specific 4.1 – „Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă”.
Sursa: M.D.R.A.P.
- CiprianTRB
-
Posted:
-
CiprianTRB
Câștigătorul lotului pentru Alba Iulia este SOR.
Sursa: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0728870468
Câștigătorul lotului pentru Alba Iulia este SOR.
Veste bună pentru #AlbaIulia și #albaiulieni! S-a finalizat procedura de achiziție pentru cele 13 autobuze electrice care vor deservi transportul public de persoane din municipiu. Autobuzele electrice au o lungime de cca. 12 m, sunt destinate transportului public urban de călători în relief de șes, sunt acompaniate de 4 stații de încărcare rapidă și 13 stații de încărcare lentă. Oferta declarată câștigătoare a fost de 34.221.733 lei fără TVA, înaintată de SOR Libchavy, Cehia. Contractul va fi semnat în două săptămâni.
Sursa: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0728870468
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Ciudat. E, touși, o diferență consistență la prețul pe bucată între Alba Iulia și celelalte orașe.
Ciudat. E, touși, o diferență consistență la prețul pe bucată între Alba Iulia și celelalte orașe.
- BGP2597
-
Posted:
-
Re: Știri, noutăți, perspective
BGP2597
Dintr-un dialog rapid cu fostul primar, înțeleg că înainte de perioada de contestații SOR era pe primul loc la Ploiești, deci foarte probabil ei sunt câștigători și aici.
Dintr-un dialog rapid cu fostul primar, înțeleg că înainte de perioada de contestații SOR era pe primul loc la Ploiești, deci foarte probabil ei sunt câștigători și aici.
- Linia 43
-
Posted:
-
Re: Stiri, noutati, perspective
Linia 43
Pana la urma s-a aflat oficial cine va livra cele 20 autobuze electrice de cca. 12 m la Constanța?
Pana la urma s-a aflat oficial cine va livra cele 20 autobuze electrice de cca. 12 m la Constanța?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Inițiative și proiecte inter-regionale sau inter-județene
•
Choose destination