Topic: Răzoare - Progresului - Filaret - 11 Iunie (linii 25, 7)
57 posts, 29631 views
📖 Pagination options
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Razoare - Progresului - Filaret - 11 Iunie (linii 25, 7)
punmeister
Tocmai, nu mai poate fi folosit datorita greentrack-ului facut pe CF
Tocmai, nu mai poate fi folosit datorita greentrack-ului facut pe CF
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Pai acolo nu e gazon, e asfalt.
Pai acolo nu e gazon, e asfalt.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Doar dincolo dupa intersectia cu Viilor pana pe la Filaret e linie CF, dar mi se pare ca n-au pus gazon nu? Ca idee.
Doar dincolo dupa intersectia cu Viilor pana pe la Filaret e linie CF, dar mi se pare ca n-au pus gazon nu? Ca idee.
- Andrei98
-
Posted:
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Răzoare - Progresului - Filaret - 11 Iunie (linii 25, 7)
Gabi23
Trăiască ”electroranga”! Din păcate nu există nici un viitor pentru schimbarea macazelor automate puse pe butuci
Trăiască ”electroranga”! Din păcate nu există nici un viitor pentru schimbarea macazelor automate puse pe butuci
3821 - 25 - 23.03.2023.jpg (533.04 KB; downloaded 2686 times)
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Cu nostalgie îmi aduc aminte că prin 1974 - 1975 TOATE macazurile erau AUTOMATE şi FUNCŢIONALE
Cu nostalgie îmi aduc aminte că prin 1974 - 1975 TOATE macazurile erau AUTOMATE şi FUNCŢIONALE
- Gabi23
-
Posted:
-
- Media
-
Posted:
-
Media
Dar cum arata și linia din intersectie!
Dar cum arata și linia din intersectie!
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Încrucișarea aceea este martora progresului galopant din transportul public bucureștean. Oare cum s-a reușit transformarea unei încrucișări moderne într-o ruină sinistră?
Un before / after veritabil, cu ajutorul Google Street View (accesibil și verificabil de oricine):
Anul 2008
Prezent
Încrucișarea aceea este martora progresului galopant din transportul public bucureștean. Oare cum s-a reușit transformarea unei încrucișări moderne într-o ruină sinistră?
Un before / after veritabil, cu ajutorul Google Street View (accesibil și verificabil de oricine):
Anul 2008
IMG-20210603-WA0007.jpg (94.68 KB; downloaded 2387 times)
Prezent
IMG-20210603-WA0008.jpg (92.72 KB; downloaded 2387 times)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Acolo s-a turnat amatoriceste, direct peste pamant, cel mai ieftin beton, cu cea mai ieftina armatura si cu un pic de bitum direct peste el, evident ca in cativa ani de sare si circulat masini peste el nu a mai ramas nimic.
Acolo s-a turnat amatoriceste, direct peste pamant, cel mai ieftin beton, cu cea mai ieftina armatura si cu un pic de bitum direct peste el, evident ca in cativa ani de sare si circulat masini peste el nu a mai ramas nimic.
- 1689
-
Posted:
-
1689
Varianta de ranforsare cu coltare mi se pare puerila, dar nici cu electrodu’ sectiei linii nu mi-e rusine…
Varianta de ranforsare cu coltare mi se pare puerila, dar nici cu electrodu’ sectiei linii nu mi-e rusine…
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
Curba Dr. Constantin Istrati - Progresului. Puteți observa în imagini starea curbei a unei linii considerata ca fiind modernizată.
Curba Dr. Constantin Istrati - Progresului. Puteți observa în imagini starea curbei a unei linii considerata ca fiind modernizată.
IMG_0425.jpeg (206.52 KB; downloaded 1203 times)
IMG_0424.jpeg (159.49 KB; downloaded 1203 times)
IMG_0423.jpeg (169.84 KB; downloaded 1203 times)
IMG_0422.jpeg (177.47 KB; downloaded 1203 times)
- Costin
-
Posted:
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
Așa mi s-a părut și mie de mi-a atras atenția. Din păcate încep să văd tot mai multe zone din infrastructura modernizată în anii 2000 cu uzuri foarte accentuate.
Așa mi s-a părut și mie de mi-a atras atenția. Din păcate încep să văd tot mai multe zone din infrastructura modernizată în anii 2000 cu uzuri foarte accentuate.
📖 Pagination options