Totul despre transporturi şi infrastructura adiacentăTransport rutierAutobuze, autocare, microbuzeMercedes-Benz

Topic: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018

106 posts, 37614 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 punmeister

Utilizator anonim wrote:
Daca ar fi fost intretinute corect si mai ales mentinute curate, nu existau diferente prea mari de aspect intre ce avem noi si autobuzul din teste.

Ar fi fost ceva diferente intre varianta de prezentare si ce ar fi cumparat STB, si anume n-ar fi venit cu scaunel tapitate si rabatabile, ar fi avut bare de inox, peretele despartitor cabina -  salon, geamuri mari si culisante (si nu cele rabatabile si care se pot bloca cu cheie patrata) si ar fi venit cu 3 usi in varianta de 12m, nu cu 2.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 anndrei

Cat de bine poate arata, felicitari Utilizator anonim pt. pozele facute. Lumina LED de la usi este fenomenala! :o

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 Utilizator anonim

Pentru scaune tapitate si rabatabile la nivelul de vandalism si boschetarism de la noi nu suntem pregatiti si nu vom fi prea curând. Nici pentru prizele USB.

Da, lumina LED mi se pare foarte interesanta, se activeaza in momentul in care se deschid usile. Iar in zona frontala a salonului, este foarte placuta ochiului tranzitia din lumina normala de usi deschise la lumina ambientala de mers.

• anndrei
  • Posted:
  •  

De ce nu or fi pus acelasi font la firme, nr. si traseu :?: Una cu spatele autobuzului nu ai sa ii admiram si stopurile LED?  :D Orium e splendid chiar s-au gandit la toate nemtii astia! Nu are lumini de gabarit in fata sus :!:

• anndrei
  • Posted:
  •  

Aici https://www.youtube.com/watch?v=cSTW79dUBmA nu mai apar. Le are pe cele din spate sus laterale ce au lumina rosie spre partea din spate si alba catre fata autobuzului. Din ce se vede nu are lumini de pozitie nici pe lampile din luneta. Sistemul de spalare al parnrizului este de ultima generatie. Stropitorul este integrat in lamelele stergatoarelor (https://www.youtube.com/watch?v=3pD3oVCOusk la min. 04:26).

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 andrei11

Să înțeleg și eu, are numai două uși ? E bine pentru București ?

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 Victor92

@andrei11: Are doua usi. Acesta este autobuzul aflat in teste la Bucuresti.

Exista varianta si cu 3 usi. Am mentionat acest aspect pe prima pagina din cadrul acestui topic.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Este si altfel compartimentat fata de ale noastre dar arata bine!

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 andrei11

Victor92 wrote:
Exista varianta si cu 3 usi. Am mentionat acest aspect pe prima pagina din cadrul acestui topic.

Da știu asta, dar de ce au venit atunci  în teste cu cel cu două uși ? E ca  și cum eu vreau să-mi cumpăr o mașină normală ( nu contează producătorul ), dar mi se prezintă una cu două uși...

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 Victor92

Acesta a fost autobuzul adus.

Cateva poze de seara si de la mine. Mai multe puteti gasi aici: https://victorsilaghi.ro/2018/09/30/aut ... linia-336/

DSC_0280.JPG (276.33 KB; downloaded 3715 times)

DSC_0283.JPG (191.43 KB; downloaded 3714 times)

DSC_0289.JPG (312.1 KB; downloaded 3713 times)

DSC_0290.JPG (289.27 KB; downloaded 3718 times)

• anndrei
  • Posted:
  •  

Pun si eu o intrebare prosteasca, mai are rezervor de motorina?

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 WT_fan06

Mercedes spune că merge pe natural gas sau pe biogas (la ultima emisiile de CO2 fiind aproape 0), deci cred că nu mai are rezervor de motorină.
https://www.daimler.com/products/buses/ ... o-ngt.html

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Mercedes-Benz  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433417 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”