Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovVehicule utilitare STB

Topic: Vehicule pentru remorcare

100 posts, 42542 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
Re: Maşini de intervenţii ale STB TibiV

Da, lipsa perdelutelor este criteriu de descalificare....
:lol:

Re: Maşini de intervenţii ale STB 1689

Dupa o scurta trecere in revista, comparat cu "colegii", trebuiesc imediat luate urmatoarele (minime) masuri:

- parasolar plexiglas exterior (sa completeze perdelutele cu ciucurasi meid in Itali)
- gi-ro-far (ce masina de interventii e aia cu doar cu o rampa stroboscopica - si aia galbena, pe led-uri  ?!?) - ce, SPB (apropo, are deja 7 ani !!!) e mai cu mot ?!
- goarna. GOARNA ! Pardon. GOARNE !!
- o lucrare artistica pe panoul frontal (un vultur/o flama/un tigru - ceva sa inspire putere si frica. Altceva e cind vezi in retrovizoare bestia venind, simti respectul urcindu-ti-se pe spinare si te tragi pe dreapta).
- luminite. Multe luminite. In bara, pe bara, pe usi, sub usi, in usi - cit mai multe. Rosu intunecat, albastru neon - culori d-astea care sa inspaiminte.
- ram-pa-de-pro-iec-toa-re. De fapt cu asta trebuia sa incep. Pai ce sofer de convoi agabaritic poti fi tu daca n-ai suficienta claritate a situatiei ?!? Daca traverseaza Salajanu' o turna de reni taman cind treci tu ?!?? Indispensabila si obligatoriu instalata cit mai sus, in nici un caz bull-bar, ca nu se vad daca ajungi vreodata sa ti se monteze plug. Minim 6 (preferabil 8), neaparat Xenon (LED e pentru amatori),
- un airbrush, ceva flacari de-a lungul caroseriei - merge si autocolant de la Vitan (avem, totusi, 450 CP, chiar daca trag dupa ei doar un amarit de Ikarus 415 de la Apaca inapoi in Bujoreni)
- portdrapel. De fapt doua, sa fie simetric - dau frumos.
- o ceva distins de pus pe bord, din LED-uri neon albastru cu IVECO sa te remarci noaptea.
- 2-3 antene VHF, in caz ca se descarca bateria de telefon.

Am un moment de lipsa de inspiratie, dar mai studiez si revin :D

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Maşini de intervenţii ale STB Utilizator anonim

Iveco de mai sus a primit nr B 101 BHJ.

Re: Maşini de intervenţii ale STB Dragos31

B 89 MKR in aceasta dupa-amiaza la Cartier Militari, "luptandu-se" cu 4670, dupa ce cel din urma a picat in traseu.

Re: Maşini de intervenţii ale STB Dragos31

B 101 BHJ ieri in jurul pranzului pe Str. Lujerului - vis-à-vis de Plaza Romania.

Aproape in fiecare zi vad cate un vehicul de interventie stationand in zona. Aveti idee cam care ar fi motivul?

Edit 00:20 - @Victor92, multumesc  pentru detalii  ;)

Re: Maşini de intervenţii ale STB Victor92

Vehiculele de interventie au un loc strategic in care stationeaza atunci cand nu au de lucru si asteapta sa fie chemate. Pe langa cel mentionat de catre tine, aproape mereu vad un utilaj parcat pe Plevnei (intre Mircea Vulcanescu si Stirbei Voda) sau la Opera Romana (fosta statie de la capatul liniei 104).

Re: Maşini de intervenţii ale STB Gabi23

MKO a defilat în această după amiază cu 5370 prin fața PMB...

B 89 MKO + 5370 - 27.05.2020.JPG (434.91 KB; downloaded 4624 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Vehicule pentru remorcare Utilizator anonim

Kraz stiu ca au pastrat unul. De restul nu cred.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Vehicule pentru remorcare GPS

Si un DAC, am văzut că erau pe lista BRM.

Re: Vehicule pentru remorcare Gabi23

Momentan se ”taie”:

- B 14 SAJ - retras de foarte mulți ani (vreo 9 ani) - conform informațiilor oficiale aflat în parcul ITB/RATB/STB din anul 1978

B 14 SAJ.jpg (406.46 KB; downloaded 3616 times)

- B 19 GJH și B 24 BZO - aflate aflat în parcul ITB/RATB/STB din anul 1985:

B 19 GJH.jpg (463.2 KB; downloaded 3620 times)
B 24 BZO.jpg (474.98 KB; downloaded 3620 times)

- B 18 NJK - aflat în parcul ITB/RATB/STB din anul 1982:

B 18 NJK.jpg (469.14 KB; downloaded 3617 times)

”Mileu” B 101 BHJ la muncă zi de zi, noapte de noapte  :applause:
B 101 BHJ - Calea Crangași - 08.12.2020.JPG (480.55 KB; downloaded 4690 times)

Re: Vehicule pentru remorcare PaulIP

In cadrul unei discuții avute pe FB, cineva afirma ca RATB ar fi avut un remorcher gri, asemanator celui din poza atasata (cabina scurta, "de Saviem", si roti simple pe ambele punti spate), si inmatriculat B 22 RTB. Are cineva mai multe informatii (sau chiar poze)? Este un model foarte rar de Roman, din care nu se cunosc exemplare supravietuitoare.

Tot despre remorchere, B 18 WLF mai exista?
roman_r12135dfa-1.jpg (235.93 KB; downloaded 4943 times)

Eu n-am văzut să existe cel puțin din anul 2008 acest B 22 RTB sau ceva similar cu cel prezentat de tine. Probabil dacă a existat a fost casat mult mai timpuriu.
B 18 WLF? Nu există acest remorcher. Există, fiind activ B 18 WFU (fabricat și intrat în exploatare în anul 1986) și este folosit în general pentru remorcare trailere, macarale etc. Foarte rar l-am văzut remorcând autobuze/troleibuze.  

Re: Vehicule pentru remorcare PaulIP

Da, imi cer scuze, la WFU ma refeream. Am observat greseala dupa ce expirase timpul de modificare a mesajului.

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Vehicule utilitare STB  • 
Choose destination

Since our 2406 forum members have written 432394 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”