Topic: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie
71 posts, 43144 views
📖 Pagination options
- Tom
-
Posted:
Monday, 18.04.2011, 19:11 -
Re: Petitie pentru modificarea traseeleor de tramvaie
Tom
36 statii avea la un moment dat si linia 26.
36 statii avea la un moment dat si linia 26.
- Dr2005
-
Posted:
Tuesday, 26.04.2011, 20:28 -
Dr2005
Petiţia va fi depusă VINERI, 29.04.2011. Care mai doriţi să semnaţi, mai aveţi timp până atunci
Petiţia va fi depusă VINERI, 29.04.2011. Care mai doriţi să semnaţi, mai aveţi timp până atunci
- nokia2010
-
Posted:
Wednesday, 27.04.2011, 17:40 -
nokia2010
Sunt de acord cu modificările, mai puţin a lui 8 şi a unirii lui 34 cu 35. 35 merge unit cu 45 sau 46. Cât despre 8... eu mai merg la talcicoul de la Valea Cascadelor; îl iau pe 69 până la Răzoare şi de acolo 8 sau 25 sau 47. Nu-mi convine să rămână doar 25 sau 47... 8-le mai umple golul.
Sunt de acord cu modificările, mai puţin a lui 8 şi a unirii lui 34 cu 35. 35 merge unit cu 45 sau 46. Cât despre 8... eu mai merg la talcicoul de la Valea Cascadelor; îl iau pe 69 până la Răzoare şi de acolo 8 sau 25 sau 47. Nu-mi convine să rămână doar 25 sau 47... 8-le mai umple golul.
- Utilizator anonim
-
Posted:
Wednesday, 27.04.2011, 17:42 -
Utilizator anonim
Pai talciocul se desfiinteaza oricum in luna mai asa ca scapi de problema
- Dominatrix
-
Posted:
Wednesday, 27.04.2011, 17:55 -
Dominatrix
nokia2010 wrote:Sa vezi ce "bucuros" o sa fii daca se desfiinteaza 25 (inlocuit cu un 12 aiuristic) si o sa ramai numai cu 8 intre Razoare si Valea Cascadelor, care vine mai prost ca 25.
Cât despre 8... eu mai merg la talcicoul de la Valea Cascadelor; îl iau pe 69 până la Răzoare şi de acolo 8 sau 25 sau 47. Nu-mi convine să rămână doar 25 sau 47... 8-le mai umple golul.
- Dr2005
-
Posted:
Wednesday, 27.04.2011, 18:16 -
Dr2005
Dacă nu vrei să mergi cu 34 direct de la Ferdinand la talcioc...
Dacă nu vrei să mergi cu 34 direct de la Ferdinand la talcioc...
- nokia2010
-
Posted:
Wednesday, 27.04.2011, 19:44 -
nokia2010
Ceeeeeeeeeeeee? Pe ce bază?
Utilizator anonim wrote:
Ceeeeeeeeeeeee? Pe ce bază?
- Utilizator anonim
-
Posted:
Wednesday, 27.04.2011, 19:46 -
Utilizator anonim
Este pe un teren care a devenit privat si se va construi ceva. Oricum talciocul ala este locul unde toti gainarii vand ce mai fura in timpul saptamanii...
Este pe un teren care a devenit privat si se va construi ceva. Oricum talciocul ala este locul unde toti gainarii vand ce mai fura in timpul saptamanii...
- Dr2005
-
Posted:
Wednesday, 27.04.2011, 20:53 -
Dr2005
Am amânat depunerea petiţiei cu o săptămână, până pe 6.05.2011.
Am amânat depunerea petiţiei cu o săptămână, până pe 6.05.2011.
- Costin
-
Posted:
Saturday, 30.04.2011, 10:51 -
Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie
Costin
O sa stabilim o intalnire saptamana viitoare, pentru ca trebuie semnata pe hartie.
O sa stabilim o intalnire saptamana viitoare, pentru ca trebuie semnata pe hartie.
- George
-
Posted:
Saturday, 30.04.2011, 19:24 -
George
Poate ar fi bine sa o trimiteti mai repede, se pare ca suntem pe ultima suta de metri si deciziile sunt deja luate (prost)...
Poate ar fi bine sa o trimiteti mai repede, se pare ca suntem pe ultima suta de metri si deciziile sunt deja luate (prost)...
- Dominatrix
-
Posted:
Saturday, 30.04.2011, 19:32 -
Dominatrix
Cu cat mai multe semnaturi, cu atat sunt sanse mai mari ca cele expuse acolo sa fie puse in aplicare. Deci e nevoie de ceva mai multa implicare decat niste mesaje pe un forum, ca la vorba toti sunt cei mai buni, dar cand vine vorba sa semneze ceva concret, o dau cotita...
Cu cat mai multe semnaturi, cu atat sunt sanse mai mari ca cele expuse acolo sa fie puse in aplicare. Deci e nevoie de ceva mai multa implicare decat niste mesaje pe un forum, ca la vorba toti sunt cei mai buni, dar cand vine vorba sa semneze ceva concret, o dau cotita...
- George
-
Posted:
Saturday, 30.04.2011, 19:49 -
George
O varianta ar fi si ca petitii cu un continut identic sa fie expediate on-line. Asta e usor de realizat, iar petitiile trimise pe e-mail sunt luate in considerare, chiar daca strict juridic ele nu au o forta probanta prea mare, nefiind semnate.
La aceasta varianta de lucru cred ca ar subscrie foarte multi de pe forum, in vreme ce intalnirile sunt greu de stabilit (eu m-am intalnit cu Dr2005 pentru semnat, inainte de Pasti) pt. ca fiecare are programul lui si pot interveni tot felul de chestiuni greu de anticipat.
O varianta ar fi si ca petitii cu un continut identic sa fie expediate on-line. Asta e usor de realizat, iar petitiile trimise pe e-mail sunt luate in considerare, chiar daca strict juridic ele nu au o forta probanta prea mare, nefiind semnate.
La aceasta varianta de lucru cred ca ar subscrie foarte multi de pe forum, in vreme ce intalnirile sunt greu de stabilit (eu m-am intalnit cu Dr2005 pentru semnat, inainte de Pasti) pt. ca fiecare are programul lui si pot interveni tot felul de chestiuni greu de anticipat.
- cci_alex
-
Posted:
Sunday, 01.05.2011, 06:39 -
cci_alex
Stabileste ziua si ora si vine lumea, ideea e sa fie mai mult de 100 de semnaturi pt ca altfel nu te baga nimeni in seama
Dominatrix wrote:
Stabileste ziua si ora si vine lumea, ideea e sa fie mai mult de 100 de semnaturi pt ca altfel nu te baga nimeni in seama
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination