Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)

Topic: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate

120 posts, 42354 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8 9

📖 Pagination options
Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate Dominatrix

Termenul de executie este de 18 luni!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate Utilizator anonim

Urmeaza si de la mine un reportaj de azi.  :ugeek:

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate subway guru

Parcarea de la Universitate, inutilă
http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti ... 44186.html
21 septembrie 2011, 08:54 |  Autor: Silviu Brumă

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate Dominatrix

Daca ar fi inutila, atunci n-ar fi trotuarele pline de masini parcate. Aici e vorba mai mult de nesimtirea balcanica, decat de asa-zisa inutilitate a parcarii.

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate alex230ro

adevarul e la mijloc undeva,daca ar fi baieti destepti managerii celor 3 parcari ar pune de la Victoriei la Unirii panouri cu directie catre parcare ,personal nu tin minte sa fi vazut vreunul,s-ar apuca sa faca niscai promotii de genul 1 leu/ora sau daca parchezi 24 ore un spalat gratuit,prostii de genu asta care sa atraga clientii  :lol:
PS:probabil ca daca se vorbeste cu cine trebuie si se intensifica pentru 1-2 luni ridicarile din centru s-ar mai umple si parcarile alea :D

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate telvanni

Da, clar trebuie semnalizate si "indicate" muuult mai bine. Mi-a placut foarte mult ce am vazut in Viena, erau indicatoare electronice, pe anumite bulevarde, pe care erau trecute cateva parcari si numarul de locuri libere din acel moment. Foarte util pentru ca nu pierzi timp degeaba stiind de la inceput in care sa intri.

Acces intre parcaj si metrou va fi? De fapt intre parcaj si pasajul pietonal.

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate alex230ro

da,fix la Viena m-am gandit si eu.

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate subway guru

Atata vreme cat nu exista o 'politica' de descurajare a 'parcarilor nesimtzite' pe trotuare si spatii verzi, nimeni nu va da 'un zlot'  in parcarile subterane ale lu' peste...asta zic toate studiile de PPP-uri parcajiste...
QED

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate rosetti61

Cand se va termina totul, vor aduce si statuile inapoi, nu? Sa vezi atunci distractie, cu motive gen ca sunt prea grele, ca nu le potrivesc pe amplasamentul exact, etc.

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate Yannick

Sunt doua probleme  majore in ocuparea parcari de la Inter Continental
1. Pretul
Parcarea de la Inter are un tarif de  2,5 lei ora si 400 de lei abonamentul lunar unde este de mentionat faptul ca NU se face nici un fel de reducere pentru riverani nici persoane fizice si nici juridice.
Pentru comparatie cei de la Uniri au preturi , din cate stiu, pentru riverani 50 de Euro + TVA firme si 35 de Euro + TVA pentru fizice.

Eu unul locuiesc chiar lanaga parcarea de la Inter si NU imi permit sa platesc 400 de lei / luna pentru un loc de parcare , poate imi permit 35 de euro + TVA dar in nici un caz 400 de lei.

2. Totusi concurenta cea mai mare pentru parcarea de la Inter o fac "parcagii" de ocazie din zona, care au parcarile lor propri de care nimeni nu are voie sa se atinga nici macar Politia, daca totusi faci greseala sa chemi politia pe langa faptul ca risti sa iti zgarie toata masina o sa constati ca de fapt Politia nu poate face absolut nimic concret. Aplica cel mult o amenda si atat , amenda pe care bineinteles nu o plateste nimeni.

Asa ca sa nu ne mai miram de faptul ca parcarile sunt goale, este mult mai simplu sa dai 1 leu unui nene de pe strada si sa stai cat vrei, unde mai pui la socoteala ca este parchata la "botu calului"  decat sa dai minim 2,5 lei pentru o ora de parcare civilizata.

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate mihai_atanasiu

Da, 400 lei abonament pe luna poate fi o suma mare pentru unii sau normala pentru altii; e aprope 100 EUR; dar pentru cei care au treaba in centru si vin cu masina, 2.5 RON pe ora nu e mare tragedie; dar daca preferi sa dai 1 LEU unui aurolac fata de 2.5 RON /ora asta este deja incurajarea mafiei cersetorilor; din aia 2.5 RON /ora mai ajung si la stat sub forma de taxe, TVA si altele;
eu cred ca daca s-ar intensifica putin ridicatul masinilor parcate aiurea in zona Universitate, se vor umple cele trei parcari subterane din zona: Universitate, Cocor si Unirii;

Ne place tiganeala chiar daca ni se ofera solutii; cama asta e concluzia.

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate Lutyk

Pe Grivita, in spatele Garii de Nord e o parcare cu plata: 2ron/ora. Trec in fiecare dimineata pe acolo cu 182 si din autrobus se vede ca sunt destule locuri goale. Cu toate astea sunt o gramada de masini parcate pe banda 1 si care blocheaza circulatia.
Un alt exemplu: Obor. Parcarea de suprafata de langa piata e cel putin pe jumatate goala la orice ora. De cea subterana nu mai vorbim ca la orice ora din zi si din noapte treci prin pasaj iti arata ca are locuri libere. Si cu toate astea pe stradute si pe Colentina stau masinile inghesuite ca ciorchinii de struguri. E zgarcenia mare.

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8 9

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”