Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5704 posts, 1882979 views

Go to page:  1  ... 387 388 389 390 391 392 393  ... 408

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente WT_fan06

Ar fi de ajutor dacă poți pune și articolele din presă la care faci referire, ca să știm mai clar ce s-a vorbit despre mentenanța acestor vehicule.

Re: Accidente / incidente Valixcz

deprodio wrote here:
A mai luat foc un Otokar pe 323. Cred că e vorba de 6274.

Era o problema la curatarea filtrului de particule si regenerare, acesta s-a retras imediat la Autobaza Ferentari, nu a fost vorba de vreun incendiu.

Re: Accidente / incidente deprodio

Asta e bine😁

Re: Accidente / incidente Nenea_titi

WT_fan06 wrote here:
Ar fi de ajutor dacă poți pune și articolele din presă la care faci referire, ca să știm mai clar ce s-a vorbit despre mentenanța acestor vehicule.

https://b365.ro/autobuzele-otokar-din-ca ... -563449/

Unul din ele.

Re: Accidente / incidente Misiekwas

...
De pe InfoTrafic
Screenshot_20250714-171305~2.png (375.9 KB; downloaded 1638 times)

Re: Accidente / incidente Gabi23

5467 (linia 97) a rămas defect cu bateriile, în poziția respectivă. Tramvaiele liniei 19 nu puteau trece deși s-a încercat, din acest motiv sunt surprinse așa în cadru. Blocarea a durat 30 de minute de la 16:55 la 17:25.

Re: Accidente / incidente neoman

@Gabi23  Care anume a fost defectul? Dacă știi bineînțeles.

Re: Accidente / incidente moonteanu

Scrie in prima propozitie ca a ramas defect cu acumulatorii sau bateria.

Re: Accidente / incidente neoman

M-am exprimat eu incomplet. Ce anume s-a defectat la acumulatori?

Re: Accidente / incidente ikarus13

Azi au mai fost 2 Solaris (nu mai stiu care din pacate) defecte la Piata Romana.
Din ce am inteles, bateriile nu prea fac față temperaturilor ridicate. Nu aruncati cu pietre. Asa am inteles eu.

Re: Accidente / incidente shoppy

Cel mai probabil nu se suflă filtrele ventilatoarelor de răcire.

Re: Accidente / incidente Nenea_titi

Aaahhaaa...este cumva rezultatul utilizării "abuzive" pe sub fire ? Adică are fire dar el merge pe baterie că e mai "cool". E...uite ce "cool" e vara. Tare cred că bateriile sunt afectate de folosirea asta abuzivă.

Re: Accidente / incidente shoppy

Se poate, când este folosită bateria trebuie încălzită sub 10° și răcită peste 30°, chiar dacă bateria nu se strică sistemul acesta, probabil pe "antigel", trebuie întreținut și suferă de uzură.

Re: Accidente / incidente WT_fan06

Poți avea o baterie nou nouță dar dacă de pildă temperatura bateriei depășește pragul acceptabil atunci sistemul s-ar putea opri, cum a sugerat și @shoppy. Nu înseamnă că bateria e stricată, ci sistemul de management al bateriei poate să fi intervenit pe moment.

În fine, sunt mai multe motive pentru care se poate defecta troleibuzul și nu sunt un expert.

Go to page:  1  ... 387 388 389 390 391 392 393  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”