MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5666 posts, 1489691 views

Go to page:  1  ... 387 388 389 390 391 392 393  ... 405

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre Metrorex Luca M.

,,Intervalul de succedare a trenurilor la orele cu vârf de trafic va fi de 4 minute’’

A fost o discutie nu de mult cum ca rebrusarea inainte de statie la Arghezi va cauza intervale mai mari intre trenuri.
Acesta este motivul pentru care trenurile vor circula la 4 minute? (Imi aduc aminte ca inainte erau intervale mai mici pe M2…)

Re: Discuții diverse despre Metrorex BGP2597

Deja de vreo 4 ani se circulă pe M2 la 4 minute.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre Metrorex ADK

Pe M2 cel puțin acum ceva ani, în timpul săptămânii intervalul era undeva la 2 minute și jumătate, iar în weekend la 7 minute și jumătate. Țin perfect minte...

Pe M1/3, dacă zic bine, erau intervale și sub 2 minute...

https://www.instagram.com/reel/C7Q1dAJIG ... YxcjNvNQ==

Se pare ca a intrat unul in cabina unui CAF in timp ce trenul mergea..
RPReplay_Final1716645155.mov
RPReplay_Final1716645155.mov (14.88 MB; downloaded 168 times)

Re: Discuții diverse despre Metrorex shoppy

Se vede ca vin alegerile, progres incomesurabil la ramele IVA, s-au curatat geamurile de numele prostilor, dar doar cele de la usi.

Re: Discuții diverse despre Metrorex sorin.niculescu_

Chiar dacă am mai menționat și în trecut, multe reclame afișate în metrouri în ultimul timp sunt „personalizate” în concordanță cu rețeaua. Spre exemplu, acum sunt într-un tren de pe M3 și există o reclamă de la „evrika” cu sloganul „Ești în drum spre Școala din Vest! Oprește-te pentru o vizită”, iar în fundal se văd magistralele metroului bucureștean colorate cu gri (inclusiv M6 este trecută ca fiind finalizată). Nu am apucat să fac o fotografie, dar în caz că o surprindeți vreunul din voi, ar fi drăguț să o împărtășiți aici, cu noi. Vă mulțumesc!

Re: Discuții diverse despre Metrorex cris_m

Acelasi tren cred l-am prins si eu ieri pe M1...

Au mai fost reclame care prezentau schema retelei, una la KFC zicea ca circulara are forma de copan, ar trebui interzisa prezintarea schemei retelei incomplet / modificata "artistic" pentru ca poate crea confuzii.

Re: Discuții diverse despre Metrorex sorin.niculescu_

Mie mi se pare un lucru interesant ca publicitatea să fie personalizată în funcție de mijlocul de transport în care este expusă.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre Metrorex sab

Pe de alta parte nu știu dacă reclama, personalizata sau nu, este chiar un topic de discutat aici...

Sa fie personalizata dar sa nu caricaturizeze informatii despre retea/trasee.

Re: Discuții diverse despre Metrorex Vasile52

Atata timp cat nu afecteaza imaginea modului de transport negativ si sunt delimitate corespunzator ca reclame nu vad o problema cu reclame de acest fel. Ba chiar cred ca este un plus imagine pentru metrou. Mai trebuie sa adaug ca reclamele mai interesante atrag mai multe companii si genereaza venituri mai mari pentru metrou.

Si dupa deschiderea circulatiei direct pana la Arghezi, trenurile de pe M2 se retrag in timpul zilei si de la statia Berceni? Am vazut mai multe trenuri pe care scria si Berceni si Dimitrie Leonida chiar in timpul orelor de varf.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre Metrorex sab

Cum adica "se retrag"? Se retrag in depou ? Sau "intorc" acolo ?

Go to page:  1  ... 387 388 389 390 391 392 393  ... 405

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”