Topic: Achiziții de troleibuze de 12m în perioada 2017-2022
1049 posts, 275960 views
📖 Pagination options
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Achizitii de troleibuze noi in perioada 2017-2020
punmeister
Link cu contestatia de la Tribunalul Bucuresti:
http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar ... &id_inst=3
Link cu contestatia de la Tribunalul Bucuresti:
http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar ... &id_inst=3
- Razvan021
-
Posted:
-
Razvan021
Mi se pare interesant ca toata lumea critica Astra ca ar contesta, ca nici nu stim sigur, la tramvaie si ca ar "face circ", dar cam aceiasi oameni o sa aiba o parere buna de faptul ca o firma, foarte serioasa, nu neg, contesta desi nu a participat la licitatia asta.Si unde...la TB, unde dureaza mai mult ca la CNSC.Simt un miros dubios de dubla masura .
Mi se pare interesant ca toata lumea critica Astra ca ar contesta, ca nici nu stim sigur, la tramvaie si ca ar "face circ", dar cam aceiasi oameni o sa aiba o parere buna de faptul ca o firma, foarte serioasa, nu neg, contesta desi nu a participat la licitatia asta.Si unde...la TB, unde dureaza mai mult ca la CNSC.Simt un miros dubios de dubla masura .
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Dar de faptul ca Solaris a participat la Galati cu un mild hybrid care nici nu exista in catalog vad ca n-a deranjat pe nimeni, desi ei au folosit aceleasi artificii ca Bozankaya aici si la licitatia MDRAP pentru troleibuze de 12m.
Dar de faptul ca Solaris a participat la Galati cu un mild hybrid care nici nu exista in catalog vad ca n-a deranjat pe nimeni, desi ei au folosit aceleasi artificii ca Bozankaya aici si la licitatia MDRAP pentru troleibuze de 12m.
- Rarzet44
-
Posted:
-
Rarzet44
Dacă am avea noroc și s.ar relansa licitația in cazul unei eventuale anulării, ar fi perfect sa avem trolee Solaris.
Dacă am avea noroc și s.ar relansa licitația in cazul unei eventuale anulării, ar fi perfect sa avem trolee Solaris.
- Albert
-
Posted:
-
Albert
Care e diferenta intre autobuzele hibrid ofertate la Galati si cele de pe site-ul Solaris ( https://www.solarisbus.com/en/vehicles/low-emissions/urbino-hybrid-1 )?
punmeister wrote:
Care e diferenta intre autobuzele hibrid ofertate la Galati si cele de pe site-ul Solaris ( https://www.solarisbus.com/en/vehicles/low-emissions/urbino-hybrid-1 )?
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Cel de pe site este hibrid serie cu baterii, Galatiul cere mild hybrid cu supercondensatori, asta ca sa se bage doar MB cu Citaro Hybrid, doar ca nu le-au iesit socotelile
Cel de pe site este hibrid serie cu baterii, Galatiul cere mild hybrid cu supercondensatori, asta ca sa se bage doar MB cu Citaro Hybrid, doar ca nu le-au iesit socotelile
punmeister wrote:Conform caietului de sarcini, autobuzele trebuie să aibă în dotare un motor diesel Euro VI, cu un consum redus de combustibil, iar pentru alimentarea motorului electric se va utiliza un sistem de stocare a energiei electrice, bazat pe supercapacitori.
O dedicatie pentru Citaro Hybrid!
- micutzu
-
Posted:
-
micutzu
Tu te auzi ce zici? Daca se anuleaza licitatia asta poti spune adio troleibuze noi in urmatorii 3 ani,ceea ce ar duce probabil la desfiintarea troleibuzului bucurestean.
Rarzet44 wrote:
Tu te auzi ce zici? Daca se anuleaza licitatia asta poti spune adio troleibuze noi in urmatorii 3 ani,ceea ce ar duce probabil la desfiintarea troleibuzului bucurestean.
- Albert
-
Posted:
-
Albert
@punmeister, Solaris trebuia sa prezinte hibridul cu supercondensatori in aceasta toamna. Nu stiu dacă au si făcut-o. Dacă e cum zici tu, atunci de ce nu au facut același lucru si la Bucuresti?
@punmeister, Solaris trebuia sa prezinte hibridul cu supercondensatori in aceasta toamna. Nu stiu dacă au si făcut-o. Dacă e cum zici tu, atunci de ce nu au facut același lucru si la Bucuresti?
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Ei la Busworld 2019 au avut expuse un Trollino 24 MetroStyle, un Urbino 18 Electric cu noua generatie de baterii High Energy si un Urbino 12 Hydrogen, nimic despre un eventual Urbino 12 lite hybrid.
Ei la Busworld 2019 au avut expuse un Trollino 24 MetroStyle, un Urbino 18 Electric cu noua generatie de baterii High Energy si un Urbino 12 Hydrogen, nimic despre un eventual Urbino 12 lite hybrid.
- Solaris
-
Posted:
-
Solaris
La Galati Solaris a ofertat Hibridul sau serial. Asta s-a cerut in caietul de sarcini (sect atasat). Oricum, licitatia s-a anulat
punmeister wrote:
Cel de pe site este hibrid serie cu baterii, Galatiul cere mild hybrid cu supercondensatori, asta ca sa se bage doar MB cu Citaro Hybrid, doar ca nu le-au iesit socotelilepunmeister wrote:Conform caietului de sarcini, autobuzele trebuie să aibă în dotare un motor diesel Euro VI, cu un consum redus de combustibil, iar pentru alimentarea motorului electric se va utiliza un sistem de stocare a energiei electrice, bazat pe supercapacitori.
O dedicatie pentru Citaro Hybrid!
La Galati Solaris a ofertat Hibridul sau serial. Asta s-a cerut in caietul de sarcini (sect atasat). Oricum, licitatia s-a anulat
sect caiet.png (28.42 KB; downloaded 2341 times)
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Nu s-a anulat, încă e în desfășurare:
Screenshot_20191113-190950.png (226.24 KB; downloaded 2311 times)
- Solaris
-
Posted:
-
Solaris
Poate stiu mai mult decat scrie in SEAP.
PTMZ wrote:
Poate stiu mai mult decat scrie in SEAP.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Când lăudai Solaris nu mai erau probleme, nu?
punmeister wrote:
Când lăudai Solaris nu mai erau probleme, nu?
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Aici se discuta STRICT despre licitatia din Bucuresti! Pentru alte licitatii aveti topicuri dedicate! De asemenea, va rog sa ramaneti cat mai impartiali posibil in discutiile viitoare!
Aici se discuta STRICT despre licitatia din Bucuresti! Pentru alte licitatii aveti topicuri dedicate! De asemenea, va rog sa ramaneti cat mai impartiali posibil in discutiile viitoare!
📖 Pagination options