Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces
1877 posts, 542859 views
📖 Pagination options
-
- ZOLI
-
Posted:
-
Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing
ZOLI
Da, dau rest (bancnote).
Robert24 wrote:
Pana la urma, au invatat sa dea rest aceste automate?
Da, dau rest (bancnote).
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Au si card! Sincer mai bine cu cardul decat cu caramida
Au si card! Sincer mai bine cu cardul decat cu caramida
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Zoli, acum stiu ce voi face cand am buzunar o hartie de 100 si am nevoie de marunt...
ZOLI wrote:
Da, dau rest (bancnote).
Zoli, acum stiu ce voi face cand am buzunar o hartie de 100 si am nevoie de marunt...
-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
@TibiV, într-o parte a meniului automatul îți arată ce bancnote (de ce valori) poate accepta în acel moment, în funcție de cât rest e disponibil și de configurare
Deci poți să și verifici înainte să 'schimbi'
@TibiV, într-o parte a meniului automatul îți arată ce bancnote (de ce valori) poate accepta în acel moment, în funcție de cât rest e disponibil și de configurare
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Vorbesc de cele prin care vrei sa iesi! Accesul interzis la iesire apare doar pe portile prevazute pentru intrare!
andrei11 wrote:
Cum să nu apară ? Apare !
Vorbesc de cele prin care vrei sa iesi! Accesul interzis la iesire apare doar pe portile prevazute pentru intrare!
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Azi dimineață am continuat testele la porțile de ieșire de la Victoriei.
Tema testelor de azi a fost următoarea: să vedem dacă odată declanșați senzorii pe ieșire și deschise ușile, trebuie ca acestea să se închidă complet înainte de a executa o nouă deschidere.
Adică, dacă ușile au început cursa de închidere și au ajuns la unghiul α, se poate iniția o nouă deschidere pentru (∀) α ∈ [0;π/2].
Rezultatul: indiferent de unghiul α la care au ajuns ușile pe cursa de închidere, stimularea senzorilor provoacă redeschiderea ușilor. Deci nu e necesar să se aștepte închiderea ușilor după ce a trecut o persoană, ca să poată trece următoarea persoană. În tot acest timp, lampa verde rămîne aprinsă.
Tema testelor de azi a fost următoarea: să vedem dacă odată declanșați senzorii pe ieșire și deschise ușile, trebuie ca acestea să se închidă complet înainte de a executa o nouă deschidere.
Adică, dacă ușile au început cursa de închidere și au ajuns la unghiul α, se poate iniția o nouă deschidere pentru (∀) α ∈ [0;π/2].
Rezultatul: indiferent de unghiul α la care au ajuns ușile pe cursa de închidere, stimularea senzorilor provoacă redeschiderea ușilor. Deci nu e necesar să se aștepte închiderea ușilor după ce a trecut o persoană, ca să poată trece următoarea persoană. În tot acest timp, lampa verde rămîne aprinsă.
-
- ZOLI
-
Posted:
-
ZOLI
Cred ca altceva vrea sa spuna Andrei:
Portile de IESIRE au ledurile rosii aprinse (acces interzis) in partea dinspre vestibul, ca sa vada "Nea Caisa" ca nu poate intra pe la poarta de IESIRE.
Oricum, scrie si pe display : "Poarta de iesire".
Florinds wrote:andrei11 wrote:
Cum să nu apară ? Apare !
Cred ca altceva vrea sa spuna Andrei:
Portile de IESIRE au ledurile rosii aprinse (acces interzis) in partea dinspre vestibul, ca sa vada "Nea Caisa" ca nu poate intra pe la poarta de IESIRE.
Oricum, scrie si pe display : "Poarta de iesire".
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Eu am trecut de fiecare data (la mai multe statii) cu inca vreo 4-5 persoane in fata mea prin poarta de iesire si nu s-a intamplat nimic; poarta a ramas deschisa. Nu mi-am luat niciodata porti peste picior sau altceva.
Eu am trecut de fiecare data (la mai multe statii) cu inca vreo 4-5 persoane in fata mea prin poarta de iesire si nu s-a intamplat nimic; poarta a ramas deschisa. Nu mi-am luat niciodata porti peste picior sau altceva.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Exact.
ZOLI wrote:
Cred ca altceva vrea sa spuna Andrei
Exact.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Usor usor o sa te convingi
)
misterr wrote:
Usor usor o sa te convingi
- sab
-
Posted:
-
sab
Problema apare cand este o mica "pauza" intre persoane. Poarta vrea sa se inchida si te mai izbeste.
Apropo de acest mod de functionare...sa mai si radem..
WT_fan06 wrote:
Problema apare cand este o mica "pauza" intre persoane. Poarta vrea sa se inchida si te mai izbeste.
Apropo de acest mod de functionare...sa mai si radem..
Directia-la-METROREX.jpg (23.84 KB; downloaded 1921 times)
-
- ZOLI
-
Posted:
-
ZOLI
Ummm, gresit!
Modelul Metrorex-2017 nu e cu validare pe mina stinga!
Ummm, gresit!
Modelul Metrorex-2017 nu e cu validare pe mina stinga!
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Consideri ca intri din partea cealalalta.
)
Consideri ca intri din partea cealalalta.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Au venit portile noi la Aurel Vlaicu, sunt momentan depozitate unde se afla liftul. Plus de asta, magazinul si covrigaria au fost eliminate, iar acolo o sa avem porti de acces.
Apropo, Zoli, cati turnicheti sunt acum la Aurel Vlaicu si cate porti o sa fie instalate?
Au venit portile noi la Aurel Vlaicu, sunt momentan depozitate unde se afla liftul. Plus de asta, magazinul si covrigaria au fost eliminate, iar acolo o sa avem porti de acces.
Apropo, Zoli, cati turnicheti sunt acum la Aurel Vlaicu si cate porti o sa fie instalate?
📖 Pagination options