Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
703 posts, 179671 views
📖 Pagination options
- Mariusv
-
Posted:
-
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
Mariusv
Revin tramvaiele si troleibuzele aici peste aproximativ o saptamana.
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- AdrianC
-
Posted:
-
AdrianC
Greu, foarte greu. Zici ca s-a lucrat pe 10km.
Despre latimea peroanelor s-a discutat dar despre lungime? Au 36 de metri? Mie unul imi par scurte in statia de la Iuliu Maniu.
Greu, foarte greu. Zici ca s-a lucrat pe 10km.
Despre latimea peroanelor s-a discutat dar despre lungime? Au 36 de metri? Mie unul imi par scurte in statia de la Iuliu Maniu.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Sursa informatiei?
Mariusv wrote here:
Sursa informatiei?
-
- orex
-
Posted:
-
orex
N-are cum atat timp cat, ieri, cand am strabatut intersectia ”Apaca”, nu se vedea nimic nou d.p.v. al edificarii retelei de troleibuze spre bd. Teodorescu (nexam incrucisari Tw-Tb, si Tb-Tb). Parerea mea!
N-are cum atat timp cat, ieri, cand am strabatut intersectia ”Apaca”, nu se vedea nimic nou d.p.v. al edificarii retelei de troleibuze spre bd. Teodorescu (nexam incrucisari Tw-Tb, si Tb-Tb). Parerea mea!
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
De astea ziceai?
A mai ramas doar sens Cotroceni- DT...
De astea ziceai?
A mai ramas doar sens Cotroceni- DT...
IMG_20220706_062515.jpg (706.11 KB; downloaded 2939 times)
IMG_20220706_062509.jpg (746.4 KB; downloaded 2939 times)
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Da, da, da!
Astazi, dupa amiaza, am trecut din goana calului pe la locul cu pricina si n-am reusit sa vad daca s-a mai imtamplat ceva notabil in intersectie!
Da, da, da!
Astazi, dupa amiaza, am trecut din goana calului pe la locul cu pricina si n-am reusit sa vad daca s-a mai imtamplat ceva notabil in intersectie!
- Mariusv
-
Posted:
-
Mariusv
Vatmani de la Dudesti/Militari/Victoria si muncitori de pe santier.
cris_m wrote here:Mariusv wrote here:
Sursa informatiei?
Vatmani de la Dudesti/Militari/Victoria si muncitori de pe santier.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Daca facem intr-o luna o instalare care in tarile civilizate se poate face intr-o noapte atunci nu are rost sa ne gandim cat mai dureaza, mai poate dura oricat.
Daca facem intr-o luna o instalare care in tarile civilizate se poate face intr-o noapte atunci nu are rost sa ne gandim cat mai dureaza, mai poate dura oricat.
-
- Valentin
-
Posted:
-
Valentin
Din pacate din ce am tot vazut trecand pe acolo mi se pare ca s-au inecat la mal chiar acum spre final. Nu-mi dau seama daca acum e treaba STB sau tot a constructorului, dar unul din ei doarme avand in vedere izolarea retelei atat a tramvaiului, cat si a troleibuzului (d.p.m.d.v. grav).
Din pacate din ce am tot vazut trecand pe acolo mi se pare ca s-au inecat la mal chiar acum spre final. Nu-mi dau seama daca acum e treaba STB sau tot a constructorului, dar unul din ei doarme avand in vedere izolarea retelei atat a tramvaiului, cat si a troleibuzului (d.p.m.d.v. grav).
![Dumnezeu cu mila :popa:](./images/smilies/Priest.gif)
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Uitandu-ma la complexitatea retelei din intersectie (iar asta inca e una simpluta, față de altele), sunt curios daca efectiv fiecare ancora este prevazuta in proiectul tehnic, daca fiecare firicel este calculat si proiectat. Iar daca da, cum arata oare o asemenea schema.
Uitandu-ma la complexitatea retelei din intersectie (iar asta inca e una simpluta, față de altele), sunt curios daca efectiv fiecare ancora este prevazuta in proiectul tehnic, daca fiecare firicel este calculat si proiectat. Iar daca da, cum arata oare o asemenea schema.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Deja suntem la al 9-lea aditional la ”rahatul” asta de lucrare!
Deja suntem la al 9-lea aditional la ”rahatul” asta de lucrare!
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Oricum, pare definitiva nemontarea intersecției CF-tramvai.
Ce licitatie, ce proiect tehnic, desene...
Ce e la final conteaza
Oricum, pare definitiva nemontarea intersecției CF-tramvai.
Ce licitatie, ce proiect tehnic, desene...
Ce e la final conteaza
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Azi am parcurs pe 2 roti tot traseul de la pod pana la AFI..
Exceptand un container si câteva acareturi ce blocheaza linia la statia de pompieri,linia poate fi circulata.
Da, mai trebuie facuta intersectia firelor Tramvai-troleu, pe cativa zeci de metri...se poate da drumul la circulatie.
Sau sa vina cu tramvaiul nou sa il testeza la vale si la deal...
Azi am parcurs pe 2 roti tot traseul de la pod pana la AFI..
Exceptand un container si câteva acareturi ce blocheaza linia la statia de pompieri,linia poate fi circulata.
Da, mai trebuie facuta intersectia firelor Tramvai-troleu, pe cativa zeci de metri...se poate da drumul la circulatie.
Sau sa vina cu tramvaiul nou sa il testeza la vale si la deal...
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Doina Cornea și pe Bd. Paul Teodorescu (FINALIZAT octombrie 2022)
•
Choose destination