MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Orizont

773 posts, 254013 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 56

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Orizont URANUS

Pe partea cu UM va fi un acces sau doua? Daca as avea schita corecta a statiei nu as mai intreba.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont andrei11

Guru parca a spus ca din motive de securitate UM nu a acceptat accese acolo, parca o sa se faca un singur acces sau 0 ( zero ). poate intervine guru si lamureste problema.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont URANUS

A zis ceva de un gard care trebuie sa pice deci un acces o sa avem (cel putin 1).

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont andrei11

V-am spus eu caguru stia ceva ( de mult ) de o restrictie la UM si ca a spus de doar un acces.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont t530

A aparut un gard din tabla in curte la UM.
Orizont.png (1.01 MB; downloaded 2857 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont merlin__wizard

Avand in vedere evolutia lucrarii, poate cineva estima cand se va putea circula macar pe 2 benzi pe sens pe aici ?
Stiti cumva daca s-a luat in considerare un sens giratoriu cu  Vasile Milea sau se revine la forma initiala ?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont 133 313

Nu ne incumetam sa dam alte termene decat cele oficiale anuntate de Metrorex. Pentru ca nu stim exact ce le mai bese mintea pana maine.  :)
Se circula pe doua benzi pe sens din ce imi dau seama pe langa santier in directia Favorit.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Florinds

Aseara era tot o singura banda in sensul care zici tu pentru ca trecea trolebuzul din sens invers pe banda 2... Poate s-a schimbat astazi ceva?
Sincer, aveam asteptari mai mari. Iar insula de verdeata parca s-a ingustat?
Referitor la termenele oficiale, cred ca sunt deja atinse si bineinteles ca nu s-au tinut de cuvant.

"In prima etapa va fi eliberat amplasamentul statiilor Orizont, Favorit si Drumul Taberei 34, etapa care este programata a se finaliza la sfarsitul luni mai a.c.."
Asa pune genitivul Metrorexul... Nu au avut bani sa plateasca si o ora de limba romana din salariile lor foarte mici.

• 133 313
  • Posted:
  •  

A... inseamna ca domnii soferi in lipsa marcajelor au ocupat ambele benzi cu sens de deplasare spre Favorit.  :)
Deci fiecare circula in legea lui. Atunci teoretic sunt doua benzi spre Academie (cea prin santier si cea cu troleibuz pe langa santier) si una spre Favorit.

Da, am vazut si eu ca se incalca linia continua din greu acolo, dar nici nu are unde sta politia sa ii astepte. :)
Mult  zgomot pentru nimic, pana se misca RATB-ul sa mute liniile de troleu...

Am senzatia ca sunt doar 50 muncitori care se plimba de la o statie la alta, desi sunt sigur ca e de lucru peste tot. Iar nu mai sunt bani sau ce naiba se intampla.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Dar pe aia din interior cine-i numara?  :twisted:

Nu ziceam de ei, se misca bine (cred) cei din interior, la suprafata sunt probleme. Are cineva o statistica cu nr. angajati? Am senzatia ca s-au mai imputinat.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Peste tot se imputineaza. Emigreaza.  :twisted:

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 56

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”