MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3208 posts, 899706 views

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 230

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF ByOnu

Nu stiu ce sa zic, nu cred ca este cazul de o reziliere. Nu ar face decat sa intarzie si mai mult sosirea trenurilor, plus ca am fi intr-o situatie cam ciudata. Daca l-am rezilia, in ce baza am detine aceste 5 trenuri? Le dam inapoi?

Lucrurile merg ok. Nu vad aceste intarzieri drept o problema grava. Si daca ar bate maine la poata depoului directorul CAF cu un sac in spinare si ne-ar da toate cele 11 trenuri ramase (11 au mai ramas nu? din 16), ce-am face cu ele? Oricum avem de asteptat finalizarea probelor. ;)

Re: Trenurile CAF puidemorosan

Ma bucur ca exista si oameni destepti care vorbesc doar ca sa se afle in treaba...
Revenind la trenuri.
Capacitatea actuala a depoului Berceni este de maxim 6 trenuri CAF. Dupa intrarea in circulatie a primului tren CAF, un Bombardier va pleca pe M1-3 si va intra un alt CAF din Grivita. Trenurile vor intra toate in circulatie anul acesta.
Restul este gargara.

Re: Trenurile CAF Robert24

Si era asa de greu sa spui asta de la inceput?.... Nu a reiesit deloc asta din ce ai scris mai sus. Pana la sfarsitul anului mai e mult si bine.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF Utilizator anonim

Cu toate intarzierile eu zic ca ar fi bine acum sa reuseasca toate probele si omologarile pana prin aprilie-mai, pentru ca din iunie (cum ma inteles ca este ultima estimare) sa intre in circulatie cele 5. In ritmul asta cu IVA pe M1/3 se termina mult mai repede, pentru ca oricum de la 1 iulie se trece la parc de vara si anii trecuti majoritatea trenurilor erau BM. Putem zice deja IVA M1/3 AMR 4 luni !  :lol:
Care mai este stadiul probelor, ultima data cand am fost sa ma informez "pe viu" erau semne pozitive !  :ugeek:

Re: Trenurile CAF andrei11

Dar un timp CAF - urile si BM - urile vor fi compatibile pe M 2 sau ne trezim cu circulatie la 6 minute pe principiul "cale liberă" ?

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF IK4

Nu va mai grabiti cu AMR-uri pana nu vedeti certificatul de omologare AFER semnat si stampilat.
Ati vazut ce a patit ALSTOM cu ungurii...
http://www.railjournal.com/index.php/metros/budapest-metropolis-trains-finally-approved.html?channel=000

Chiar daca AFER-ul a omologat la foc automat toate tigaile retrase de altii, acum e vorba de un lucru nou, fara rulaj si nu cred ca vrea nimeni surprize...

Re: Trenurile CAF andrei11

Stai linistit,  CAF - urile au fost incercate si resincercate la ei acasa.
Aici nu au decat probleme minore cu gabaritul in statii  care se vor rezolva fara mare tam tam.
As fi avut emotii daca se omologa primul metrou din lume, dar nu-i asa, calea este deja batatorita.

Tocmai am terminat probele WSP.
Am facut trenul sa patineze intr-o veselie si cu toate acestea nu l-am facut patrat. Totul este in grafic. Trenul ok, peroanele la fel. Este o onoare sa lucrez cu cei de la Metrorex. Toti sunt niste oameni deosebiti.
Noapte buna.

Re: Trenurile CAF ByOnu

Cel putin putin peroanele de la Sudului si Romana au fost "zgariate". La Sudului insa a iesit foarte foarte urat. Unele placi sunt sparte, altele sarite (adica s-au dezlipit cu totul). Nu mai zic ca din tren se observa un gol sanatos intre placaj si beton, nu cred ca o sa dureze mult pana ce o sa crape.

Sper ca nu o sa ramana asa. Eu unul scoteam tot placajul dintre gap si linia alba si replacam corespunzator. De fapt, sper ca asta o sa se si faca, pentru ca momentan arata oribil.

Cat despre Romana, cred ca mai au de ciupit, dar a ramas o mizerie in urma... :?

Si la Leonida este la fel. Or sa se umple gaurile. Nu s-a terminat treaba pentru ca s-au grabit sa valideze modificarile. In curand se va repeta proba de gabarit (noaptea).

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF Utilizator anonim

Vreo estimare oficiala pentru punerea in circulatie comerciala a primului tren ? Estimarea mea este mai-iunie.

Despre acest subiect nu pot spune nimic. Sorry.

Despre IVE pe topicul CAF - urilor... andrei11

M. A. problema mare nu e a CAF -urilor, ci a IVE - lor.
Odata cu sosirea CAF - urilor, era IVE - lor va lua sfarsit pe M 3.
De aceea eu spun sa mai profitati acum de IVE, ca de CAF - uri o sa ne saturam.
Bine, pentru nostalgici mai exista inca M 4. Dar M 4 la ora actuala nu e o magistrala, e un racord.

Re: Trenurile CAF subway guru

Pentru receptie si punere in circulatie, esentiala este Dunarea, sa treaca testele, sa parcurga cei 20000km si sa primeasca omologarea AFER, dupa care celelalte vor intra si ele in circulatie in ritm alert...

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 230

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433604 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”