Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe) (2009 - 2026)

Topic: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu

707 posts, 169394 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 51

📖 Pagination options
Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu survola

Asta e cea mai periculoasă:
- retrasare benzi rutiere acolo unde s-a evazat carosabilul.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu ANTENA

S-ar putea citi o gluma, dar mai degraba nu este.

Sunt putini cei care vin pe banda 1 si se misca spre dreapta in dreptul refugiilor.
Sigur ca sunt si canalizarile ramase aiurea si drumul deformat.

Deci putem adauga si reasfaltare completa in dreptul refugiilor, cu ridicarea gurilor de scurgere in cota drumului

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu MIHAI_TB_10

Și gardurile de separare a liniei de tramvai de trafic când vor fi montate? Întreb și eu de curiozitate, parcă se știa că înainte de modernizare linia 5 a fost folosită drept parcare pentru unii șoferi din zona respectivă, dar a fost folosită drept parcare și când era închisă circulației tramvaielor.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu survola

Gardul care bloca linia la intoarcerea de la Str. Gratioasa a fost demontat aseară.
Sa vedem când încep probele cu tramvaie.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu neoman

S-au trasat și niște marcaje de demarcare a liniei de tramvai, cel puțin între Pipera si Fabrica de Glucoză. Dar am văzut că în dreptul Promenada, se va permite virajul stânga peste linia de tramvai pentru a se intra in mall.  Dacă și viitoarele posibile garduri vor fi întrerupte de aceeași manieră o să avem niște blocaje de toată frumusețea.

De dimineață se inspecta linia pe Aerogării, aseară pe la 10 lucrau la refugiile de la Dinamo și se pregăteau pentru marcaje rutiere

Mai știți câte vagoane Imperio erau alocate pentru linia 5? Aș zice ca 12 buc, seria 3887-3899. Cam așa ceva. Și să vedem ce destinație vor avea autobuzele de pe 605. 301 cel puțin are o problemă în ultimă vreme

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu ByOnu

Proiectul de achizitie a celor 100 de tramvaie nu include linia 5.

----------------------

Constructorul metroului nu-si poate tine noroaiele in interiorul santierului?!

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu serbanandrei

Am verificat si autobuzele nu vor putea circula pe linia de tramvai . Motivul este simplu. Daca pe zonele dintre statii se vor putea strecura pe langa stalpi si  eventualul gard de separatie de trafic ,nici o sansa in statiile tramvaiului. Ca refugiul este construit cu cel putin 30 -40 cm  in interior. Proiectare facuta cu picioarele.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu shoppy

Teoretic autobuzele trebuie sa se intersecteze cu tramvaiul, nu sa-i faca concurenta.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu serbanandrei

Daca este asa cum spui ,de ce merg autobuzele pe liniile de tramvai ? Din  ce stiu eu merg pentru a fluidiza transportul  public. In acest caz si pe liniile care sunt acum modernizate autobuzele nu mai au ce cauta.  In acest caz linia 330 va fii mereu blocata in trafic cum se intampla acum.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu BGP2597

Linia 330 nu ar trebui să mai circule pe Barbu Văcărescu odată cu reintroducerea tramvaiului. Eu văd două posibilități pentru aceasta - de pe Aerogării mutată pe Nicolae Caramfil - Beijing - Aviatorilor sau de pe Alexandru Șerbănescu mutată pe Avionului - Floreasca. Se păstrează astfel și legături între Mall Băneasa și metrou (Aurel Vlaicu sau Aviatorilor) și posibilitatea de transbordare spre/dinspre tramvai.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu cris_m

Prima varianta, cea prin Nicolae Caranfil mi se pare mai inspirata, tinand cont ca exista o cerere ridicata intre Aviatorilor si Obor, iar recent linia 301 are o cadenta execrabila la anumite ore...

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu ByOnu

serbanandrei wrote here:
Am verificat si autobuzele nu vor putea circula pe linia de tramvai.

Nu intreb ironic: ai pus o ruleta?

Daca face cineva o fapta buna si pune o ruleta intre stalp si peron pe sensul spre centru(!!*) ar fi foarte util.

*Amintesc ca stalpii sunt cu pana la 10cm mai apropiati de firul sudic conform masuratorilor Asociatiei de anul trecut ( https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId ).

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 51

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe) (2009 - 2026)  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463806 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”