MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces

1877 posts, 542820 views

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 135

📖 Pagination options
Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing ZOLI

misterr wrote:
Nu există nici un semn roșu „Stop” care să se aprindă cît timp cineva iese prin poartă și să semnalizeze următorului călător că trebuie să aștepte.

Pai tocmai ca NU trebuie sa astepte. E poarta de IESIRE si e normal sa se poata iesi "tzeava", nu exista nici un motiv de a astepta.

Celestin Draganescu wrote:
O alta observatie: Chiar daca este incarcat un abonament pe card, portile vor afisa soldul doar din portofelul electronic, fara valabilitatea abonamentului(abonamentelor) incarcate pe card.

Celestin, fac pariu ca abonamentul de care zici tu este un abonament RATB.
Dar tu ai facut consultarea pe echipamentul lui Grivei (aka Metrorex).
Deci... See what I mean?  ;)

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing Celestin Draganescu

Of course ca e RATB, era doar o constatare, ca se discuta mai sus de consultarea cardurilor. :)

Da, da... mi-am dat seama.  ;)
Ideea e ca, pe linga constatare, e binevenita si explicatia aferenta, ca sa inteleaga si altii "cum stau lucrurile".
------
Off-topic: Are cineva idee cum pot contacta un administrator al site-ului (mesaj privat)...?

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing misterr

mcosmin wrote:
Ok cred ca nu ai inteles cum functioneaza portile.

(...) poate intra doar o singura persoana la un moment dat dar pot iesi mai multe in succesiune rapida.

Din păcate tu nu ai înțeles nici de data asta ce se discută aici.
Tu ne tot spui cum ar trebui să funcționeze porțile, noi discutăm despre problemele sesizate în exploatare (în cazul ăsta, ce spunea #Florinds, că sînt situații cînd nu pot ieși mai multe persoane una după alta, că la ieșire a tot primit porți peste genunchi etc).
Încearcă să înțelegi că în lumea reală lucrurile nu se întîmplă numai cum scrie în manual. Depășește nivelul ăsta. O să vezi că lumea e mai complexă decît scrie în carte.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing mcosmin

Eu ti-am zis de indicatorul STOP, de care tu te legi ca nu exista la iesire (cea ce e evident). La intrare el exista (asa cum ti-am spus mai devreme) si daca treci printr-o poarta cu STOP exista sansa sa ti se aplice o scaltoafa peste picioare. Acel semn are rolul de a dirija o singura intrare pe validare. Faptul ca romanului ii place sa se fure singur, e alta problema total irelevanta acelui semn STOP.

Faptul ca intra 2 unul dupa altul repede e greu de rezolvat, pt ca senzorul nu face diferenta intre o persoana dolofana si 2 mai mici.

Da, realitatea. Scuza-ma ca "nu inteleg" realitatea.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing misterr

Tot nu înțelegi.
1. Noi vorbim de ieșire, tu vorbești de intrare. La ieșire se punea problema dacă pot ieși repede doi unul după altul, nu la intrare.
2. Porțile sînt configurabile, deci ambele capete pot fi roșii sau verzi. Ba chiar își pot schimba culoarea!
3. Da, realitatea e complexă și are multe aspecte. Dar eu nu mai insist.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing Florinds

Sistemul te lasa sa iesi prin poarta deschisa de cel din fata ta doar daca stai apropiat de cel din fata. Daca preferi sa pastrezi distanta, esti pedepsit prin scatoalca. Nu mi se pare normal sa isi continue inertia de inchidere, chiar daca apare o noua persoana in dreptul lor. Stiu ca romanii sunt mai hoti decat altii, dar poate trebuie sa existe mai mult senzori, iar cei de la iesire sa fie altfel orientati.
Cosmin, aveam senzatia ca intelesesei ca vorbeam de portile de iesire.
Am verificat si eu, nu apare niciun semn de acces interzis pe portile de iesire.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing Puss in Boots

Nu apare accesul interzis pe portile de iesire? Tare. Eu inca nu am intrat sau iesit pe la noile porti, #rezist  :D

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing adila

Si eu cred ca portile noi sunt o imbunatatire semnificativa a zonei de acces la metrou. Iata cateva poze din statia C-tin Brancoveanu. Va rog sa remarcati ca in aceasta statie avem 4 automate pentru cartele  :bere: Maine verific si un automat sa vad daca merge. La cate automate s-au instalat cred ca vor sa desfiinteze ghiseele.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing Robert24

Pana la urma, au invatat sa dea rest aceste automate?

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 135

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463833 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”