Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)
6215 posts, 1509835 views
📖 Pagination options
- orex
-
Posted:
-
Re: Discuții despre transportul local din București
orex
N-ar fi cazul daca vrei sa bagi tramvaie noi pe 40 si 55?
CiprianTRB wrote:
Din ce am văzut la benzinari se are in vedere și modernizarea rețelei existente.
N-ar fi cazul daca vrei sa bagi tramvaie noi pe 40 si 55?
- CiprianTRB
-
Posted:
-
CiprianTRB
Ba da, daca nu vrem sa pierdem finanțarea pentru lotul de tramvaie destinat liniilor 40 și 55 suntem obligați sa modernizam linia pana in 2023.
Ba da, daca nu vrem sa pierdem finanțarea pentru lotul de tramvaie destinat liniilor 40 și 55 suntem obligați sa modernizam linia pana in 2023.
- orex
-
Posted:
-
orex
Suntem in anul de gratie 2021, luna a patra. Imi arati/invoci si mie un proiect de modernizare a caii de rulare ale tramvaielor 40 si 55 care sa fie imbatabile (fezabile), edificate pana-n 31 decembrie 2023?
PS
Din pacate, n-o sa-ti iasa nimic...ca de obicei pe la NOI! Vreau sa ma insel amarnic, dar...poate, poate!
Suntem in anul de gratie 2021, luna a patra. Imi arati/invoci si mie un proiect de modernizare a caii de rulare ale tramvaielor 40 si 55 care sa fie imbatabile (fezabile), edificate pana-n 31 decembrie 2023?
PS
Din pacate, n-o sa-ti iasa nimic...ca de obicei pe la NOI! Vreau sa ma insel amarnic, dar...poate, poate!
- CiprianTRB
-
Posted:
-
CiprianTRB
Pai asta e problema...nu avem nici măcar SF sau cel puțin eu personal nu știu sa existe.
Anul acesta ar trebui măcar sa pregătească SF-ul și eventual prin toamna sa se lanseze licitația pentru execuție iar la începutul anului viitor când (sper ca) nu vom mai avea probleme financiare să înceapă execuția. Daca se termina până in 2023 nu știu. Poate dacă lucrarea se împarte in mai multe contracte.
Pai asta e problema...nu avem nici măcar SF sau cel puțin eu personal nu știu sa existe.
Anul acesta ar trebui măcar sa pregătească SF-ul și eventual prin toamna sa se lanseze licitația pentru execuție iar la începutul anului viitor când (sper ca) nu vom mai avea probleme financiare să înceapă execuția. Daca se termina până in 2023 nu știu. Poate dacă lucrarea se împarte in mai multe contracte.
- orex
-
Posted:
-
- WAYNEN
-
Posted:
-
WAYNEN
Un singur lucru nu înțeleg.Pe unde și cum se instala linia de tramvai care leagă Militariul de Chiajna?În mod normal,ea ar trebui instalată pe Bulevardul Uverturii și DJ 601A de la intersecția cu Șoseaua Virtuții până la actualul capăt de autobuze din Chiajna,dar problema cea mare e că acest drum are doar o singură bandă pe sens,iar tramvaiele ar sta blocate în trafic.
Un singur lucru nu înțeleg.Pe unde și cum se instala linia de tramvai care leagă Militariul de Chiajna?În mod normal,ea ar trebui instalată pe Bulevardul Uverturii și DJ 601A de la intersecția cu Șoseaua Virtuții până la actualul capăt de autobuze din Chiajna,dar problema cea mare e că acest drum are doar o singură bandă pe sens,iar tramvaiele ar sta blocate în trafic.
- aztec
-
Posted:
-
aztec
De ce nu ar fi o deviere din Preciziei spre complexele comerciale și mai departe. Așa ar avea și legătura cu metroul și traseu mai scurt..
De ce nu ar fi o deviere din Preciziei spre complexele comerciale și mai departe. Așa ar avea și legătura cu metroul și traseu mai scurt..
- Tom
-
Posted:
-
Tom
O soluție mai realizabilă ar fi o străpungere între Preciziei și Drumul Osiei spre Rezervelor, dar de acolo înspre Chiajna, we need a pray.
Mai realizabil este troleibuzul.
WAYNEN wrote:Ca orice drum de acolo, o bandă pe sens, în multe locuri trotuar de 0,5 metri. Un mare DA pentru tramvai, cu condiția să se repună piatra cubică pe stradă și tramvaie Thomson și V56.
Un singur lucru nu înțeleg.Pe unde și cum se instala linia de tramvai care leagă Militariul de Chiajna?...problema cea mare e că acest drum are doar o singură bandă pe sens,iar tramvaiele ar sta blocate în trafic.
În mod normal,ea ar trebui instalată pe Bulevardul Uverturii și DJ 601A de la intersecția cu Șoseaua Virtuții până la actualul capăt de autobuze din Chiajna...Poate paralelă cu minunata străpungere care se va face secolul acesta între Ciurel și A1. Pe Uverturii, ar fi curat BDSM, chiar și cu prețul eliberării primei benzi, altă utopie.
O soluție mai realizabilă ar fi o străpungere între Preciziei și Drumul Osiei spre Rezervelor, dar de acolo înspre Chiajna, we need a pray.
Mai realizabil este troleibuzul.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Troleibuz sau tramvai, orice ar fi, trebuie banda dedicata.
Troleibuz sau tramvai, orice ar fi, trebuie banda dedicata.
- bogdan5ful
-
Posted:
-
bogdan5ful
Ce s-a întâmplat cu 331BIS(Petrom City-Piața Romană) s-a încheiat contractul de transport cu Petrom? Pe Info TB apare ruta, dar fără vreun autobuz.
Ce s-a întâmplat cu 331BIS(Petrom City-Piața Romană) s-a încheiat contractul de transport cu Petrom? Pe Info TB apare ruta, dar fără vreun autobuz.
- macheta218
-
Posted:
-
macheta218
Sâmbătă si Duminică nu circulă 331 Bis.
Sâmbătă si Duminică nu circulă 331 Bis.
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Nici in cursul saptamanii nu apar pe aplicatie autobuzele de pe 331BIS, acestea fiind "aratate" la linia 331.
In momentul in care autobuzul paraseste traseul liniei 331, dispare pur si simplu de pe harta.
Nici in cursul saptamanii nu apar pe aplicatie autobuzele de pe 331BIS, acestea fiind "aratate" la linia 331.
In momentul in care autobuzul paraseste traseul liniei 331, dispare pur si simplu de pe harta.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
O seara normala de vineri pe linia 335...
O seara normala de vineri pe linia 335...
20210423_193728.JPG (467.97 KB; downloaded 3241 times)
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Deh daca nu au loc in imaginatia unora pe linia de tramvai...
Deh daca nu au loc in imaginatia unora pe linia de tramvai...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination