MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5574 posts, 1221109 views

Go to page:  1  ... 375 376 377 378 379 380 381  ... 399

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre Metrorex Cristi.

"Sunt prea vechi/Tot o să vină rame noi, nu avem de ce să curățăm"

Cam asta este mentalitatea celor de la Metrorex.

Re: Discuții diverse despre Metrorex subway guru

Pirando, spalam copilul sau facem altul???   :rofl:

Re: Discuții diverse despre Metrorex Costin

Asta plus "da-i dracu de calatori ca ii caram oricum ar fi geamurile".

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre Metrorex Utilizator anonim 2

De parca musamalele publicitare lipite pe geamurile ramelor noi ar fi mai prejos…

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre Metrorex sab

Vizual nu, însă măcar de acolo se scot bani.

De ce atunci mai cerem ca vagoanele sa aiba geamuri???
Mai bine fara!   :rofl:

Re: Discuții diverse despre Metrorex punmeister

Tind sa cred ca exista un gentleman's agreement intre baietii veseli si paza+Metrorex avand in vedere ca nu mai fac wholecaruri (graffuri de sus in jos pe toata suprafata vagonului) pe vagoanele de la capete (1 si 6).

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

In alta ordine de idei: am avut ocazia pe 1 mai sa constat - inca o data - ca panourile de afisaj sint absolut inutile: in jurul orei 13:30 am stat sa astept cel putin 25 de minute un metrou venind de la Preciziei. Cronometrul de la capatul peronului arata deja 00:00 iar pe panoul de afisaj, timpul estimat se tot prelungea, exasperant.
Daca tot nu sint in stare sa realizeze un program riguros in subteran, unde nu sint semafoare, blocaje si alte neprevazute, de ce nu desfiinteaza sistemul de afisaj? Consuma aiurea curent, piese de schimb si servicii de intretinere.

Re: Discuții diverse despre Metrorex shoppy

Pe acestia nu poate sa ii verifice TPBI ca au trenurile cu mazgaleli?

Re: Discuții diverse despre Metrorex Vasile52

Metrorex este doar un partener al TPBI. Nu este un operator al TPBI delgat cu contract de prestări servici cum sunt STB, STV, etc

Re: Discuții diverse despre Metrorex shoppy

Pai sa ii transmita aia, "partenareste".

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre Metrorex sab

@Utilizator anonim 2
Nu stim care a fost de fapt cauza reala, însă daca trenul a rămas blocat undeva o perioada era normal ca sistemul de afișaj sa arate prelungirea.
Iar cronometrul...din cate am inteles este pentru mecanici, sa "bage gaz" :D  dacă sunt in întârziere... Sau sa mai stea la o șuetă, daca au ajuns prea devreme.

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Cronometrul e util si pentru calatori: daca stii ca intervalul de succedare e de 5 sau 10 minute, poti aproxima cit mai ai de asteptat pina cind va veni urmatorul tren.

Cind au introdus sistemul modern de afisaj am zis, uite dom'le,  asa mai merge: stim exact cind vine! Insa, in multe alte ocazii mai putin extreme decit acum, am constatat ca si acea indicatie e aproximativa, asadar dublam inutil un sistem existent cu altul cu aceeasi incertitudine.

Acele afisaje nu preiau date real-time din sistemul de siguranta circulatiei ci indirect, de aici imprecizia…
Oricum ai da-o prezicerile raman preziceri cu un grad de incertitudine si improbabilitate, e ca Mama Omida!  Uneori zice bine, alteori aiurea! :think:
Dar decat sa n-ai nicio informatie e bine si asa…
Cronometrul de peron arata corect timpul scurs de la plecarea ultimului tren, acolo e pe date reale nu pe presupuneri.

Go to page:  1  ... 375 376 377 378 379 380 381  ... 399

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2429 forum members have written 434783 posts in 5412 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”