Topic: Accidente / incidente
5245 posts, 1503459 views
📖 Pagination options
- StefanTramspotter
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
StefanTramspotter
După accidentul lui 4022, care îi va fi soarta acestuia? Va trece direct la RK sau nu?
După accidentul lui 4022, care îi va fi soarta acestuia? Va trece direct la RK sau nu?
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
El e functional, a plecat pe forte proprii dupa ce l-au repus pe sine. Nu cred ca se califica momentan.
El e functional, a plecat pe forte proprii dupa ce l-au repus pe sine. Nu cred ca se califica momentan.
- Tiberiu Shaolin
-
Posted:
-
Tiberiu Shaolin
In aceasta seara la ora 00:15 a plecat de la depoul Alexandria 4022 cu măgărușul depoul Dudești cel mai probabil va sta imobilizat în Dudești
In aceasta seara la ora 00:15 a plecat de la depoul Alexandria 4022 cu măgărușul depoul Dudești cel mai probabil va sta imobilizat în Dudești
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
URAC a facut reparatii chiar mai grele, nu cred ca va fi imposibil de reparat, probabil va reveni la traseu dupa un anumit timp.
URAC a facut reparatii chiar mai grele, nu cred ca va fi imposibil de reparat, probabil va reveni la traseu dupa un anumit timp.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Se gasesc niste usi si ce mai trebuie la vagoanele de pe lista de casare.
Se gasesc niste usi si ce mai trebuie la vagoanele de pe lista de casare.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
6828 (probabil linia 100) s-a defectat pe banda BUS de pe Kiseleff, sens Unirii, imediat dupa Piata Presei. Acum a venit tractarea.
Autobuzele celorlalte linii nu intrau pe banda, banuiesc ca statia de la Muzeul Satului o faceau la trotuar.
6828 (probabil linia 100) s-a defectat pe banda BUS de pe Kiseleff, sens Unirii, imediat dupa Piata Presei. Acum a venit tractarea.
Autobuzele celorlalte linii nu intrau pe banda, banuiesc ca statia de la Muzeul Satului o faceau la trotuar.
- yoyoMax
-
Posted:
-
yoyoMax
Chiar acum in zona Piata Sudului sunt probleme cu tensiunea, atat la tramvaie cat si la troleibuz
Chiar acum in zona Piata Sudului sunt probleme cu tensiunea, atat la tramvaie cat si la troleibuz
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Un V3A a deraiat azi la Veranda Mall/Piata Obor, posibil sa fie 193.
Un V3A a deraiat azi la Veranda Mall/Piata Obor, posibil sa fie 193.
- Gabi23
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination