Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1514075 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 372 373 374 375 376 377 378  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discuții despre transportul local din București BGP2597

La tramvaie am observat că cele care au SAT-ul trecut pe acces tot apar în aplicație normal în momentul în care ajung pe traseul de bază.

Re: Discuții despre transportul local din București cris_m

Si la autobuze si troleibuze e la fel. Exemple: 102 de la Piata Titan pana la Constantin Brancusi apare pe aplicatie, 70 si 79 de la Basarabia pana la Tepes Voda apar pe aplicatie...

Re: Discuții despre transportul local din București BGP2597

Da, mă aștept că se întâmplă la fel, dar am dat exemplul tramvaielor fiindcă cu ele mai ai șanse să circuli când sunt pe acces / retragere și poți să mai vezi ce au trecut pe SAT. Noroc că nu pot să ia stânga să depășească.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discuții despre transportul local din București V2A

Linia 103 a fost suplimentată cu două ture în zilele lucrătoare, ajungând la 9.

Re: Discuții despre transportul local din București ANTENA

Poate ca odată cu apariția liniei CFR Gara de Nord - Aeroport Otopeni, ar trebui re-evaluată linia 780, care jumătate de traseu îl are comun cu 783

Re: Discuții despre transportul local din București Dragos31

Din cauza lucrarilor de modernizare a DNCB, incepand cu data de 11 Decembrie 2020, autobuzele de pe linia 125 nu mai pot ajunge pana la Peco Silflor Move, motiv pentru care mijloacele de transport intorc la sensul giratoriu dintre statiile ''IMGB Poarta 1'' si ''IMGB Poarta 2''.

La fata locului, desi a trecut mai bine de o saptamana de cand a fost luata masura scurtarii traseului, in statiile ramase nedeservite de catre linia mai sus mentionata nu a fost pusa nici macar o foaie A4 care sa informeze calatorii despre deviere, dar macar au fost actualizate firmele autobuzelor ...

125 scurtat - 19.12.2020.png (483.83 KB; downloaded 4821 times)

6325 - Linia 125 - Soseaua Berceni (Statia ''IMGB Poarta 1'') - 19 Decembrie 2020

Re: Discuții despre transportul local din București cris_m

Mai are calatori linia asta?

Re: Discuții despre transportul local din București alexandru_gr

Acum 3 ani când am circulat cu linia asta până la remat am fost singurul călător de pe tot traseul.

Re: Discuții despre transportul local din București 1689

Cred c-ar fi la fel de utila daca ar intoarce in parcarea de la Metro/real (Auchan).
Sau - ca pe vremuri - pina la Platforma Metalurgiei (sau rondul de la Nitu Vasile)...

Re: Discuții despre transportul local din București WT_fan06

Pe infoTB a apărut o nouă linie de tramvai, „Tramvaiul Colindelor”.  :shock:

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discuții despre transportul local din București V2A

LF-ul 415 (linia 1) este tramvaiul colindelor.

Re: Discuții despre transportul local din București ByOnu

Tramvaiul colindelor ma duce cu gandul la altceva...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discuții despre transportul local din București Utilizator anonim

A fost introdus si in aplicatie.

Go to page:  1  ... 372 373 374 375 376 377 378  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2440 forum members have written 435351 posts in 5430 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”