MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1

832 posts, 215351 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 60

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 Adrian Rosca

Stiati ca Autorizatia de Construire pentru M5 e emisa de Primaria Municipiului Bucuresti? Daca onor reprezentantii emitentului AC nu vin la receptie sau nu semneaza PVRTL, then Houston we have a problem.

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 orex

Eu unul da, de ce crezi ca se tanguia dom ministru, deunazi pe langa ”duamna” s-o impace cat de cat? ;)

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 ANTENA

Rasfoind ultimele poze, e cam mare mirarea privind punerea in functiune luna asta.
Mai e destul de lucru. Deh, panglica si stampila sa traiasca, o chestiune de zile ...

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 Stefan28

Ce mai este inafara de un acces la Academie, si anume B, doua lifturi de montat la Eroilor, si refacerea de suprafețe la PDT?
P.S cum spunea si @orex. Atata timp cat ai doua accese funcționale, multa sănătate!  :bere:

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 orex

Va dati seama cata presiune e, acum, pe SOPMET S.A.?! :think:
PS
Am incredere DEPLINA in scoala romaneasca de constructii, dar parca nu mai e aceeasi care a edificat TRANSFAGARASANUL acum 36 de ani, o bijuterie a mapamondului, in ciuda eforturilor supraomenesti, la acea vreme, de realizare a trecerii, unei cai rutiere, dintre Muntenia si Ardeal! Si...a reusit!  :D
PE ACEIA SA-I CINSTIM cum se cuvine! :yes:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 sab

Stefan28 wrote:
Ce mai este inafara de un acces la Academie, si anume B, doua lifturi de montat la Eroilor, si refacerea de suprafețe la PDT?

Mai este peronul nou de la linia 4 la Eroilor...O sa fie interesant.

@sab nu se mai streseaza cu linia 4 prea curand, o vad gata de abia la anul...
P.S Am trecut și eu adineauri la Eroilor, si vedeam un panou cu intervalele. Astazi apar la 10 minute...
Si parca vad ca pana Duminica se ajunge la 7-8, după toate testele sistemului de automatizare...

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 sab

Nu ma stresez, spuneam doar ce mai au de facut.
Dar va fi interesant daca se da drumul la corespondenta doar partial. Pentru ca tot schimbul M5 -->Gara/Militari sau Unirii--->M5 se va concentra doar prin capatul dinspre Municipal, care oricum este destul de solicitat .

Pe aici oricum, e mare agitație, vine generalu Bode!
:lol:  ;)  :bere:
Si inca ceva, toate scarile merg in acest moment spre corespondenta cu liniile 1 si 3.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 GPS

Stefan28 wrote:
P.S Am trecut și eu adineauri la Eroilor, si vedeam un panou cu intervalele. Astazi apar la 10 minute...
Si parca vad ca pana Duminica se ajunge la 7-8, după toate testele sistemului de automatizare...

cris_m wrote:
Ar fi ceva. :)
Intre timp, la ora 18 era mare agitatie atat la Eroilor 1, cat si la Eroilor 2. Mai mult, avem confirmarea ca se vor inaugura toate statiile, inclusiv Valea Ialomitei. Stiu ca dezbatusem pe aici o idee cum ca s-ar da drumul doar pe Eroilor-Raul Doamnei, dar nu e cazul.

:popa:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

subway guru wrote:
Aveti rabdare sa termine comisia oficiala de receptie, abia dupa aceea intra comisia de receptie a publicului larg la inspectii in teren!
:bere:

Din pacate, la fosta linie 4 publicul va intra cu mare întârziere. Momentan nimic nu pare gata acolo. Inaugurarea legăturii pietonale cu M5 va fi partiala, doar de la peronul central, daca se va face.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Stefan28

Linia 4 nu cred ca este o pierdere atat de mare, nu cred ca se mai streseaza pana la anul...
Cat despre inaugurare, presupun ca gasca vesela va taia "pamblica" de la acces D.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 satanistu

Nu inteleg. Linia 4 de la Eroilor cu ce ajuta, sau ce face ea mai exact?

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 60

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435516 posts in 5431 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”