Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei
1767 posts, 594633 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei
andrei11
1) Stii cred ca statia e usor modificata fata de schita, in realitate linia 3 acum e pe partea blocurilor.
2) Amorsa pentru inelara nu are cum sa fie in alta parte pentru ca altfel nu s-ar putea lua curba respectiva.
3) Evident ca amorsa este la ora actuala pur ipotetica, dar oricum nu costa o caruta de bani. Amorse "ipotetice" mai sunt la Crangasi / Eroii Revolutiei. O amorsa veche, datând din epoca primului tronson este cea de la Eroilor care va fi reactivata in curand pentru legatura cu M 5. Amorse exista si in apropriere de Unirii ( M 2 ) - este deja o amorsa istorica, precum si la linia de legatura M 1 / M 2 de la statiile Victoriei care nu mi-e clar la ce foloseste.
1) Stii cred ca statia e usor modificata fata de schita, in realitate linia 3 acum e pe partea blocurilor.
2) Amorsa pentru inelara nu are cum sa fie in alta parte pentru ca altfel nu s-ar putea lua curba respectiva.
3) Evident ca amorsa este la ora actuala pur ipotetica, dar oricum nu costa o caruta de bani. Amorse "ipotetice" mai sunt la Crangasi / Eroii Revolutiei. O amorsa veche, datând din epoca primului tronson este cea de la Eroilor care va fi reactivata in curand pentru legatura cu M 5. Amorse exista si in apropriere de Unirii ( M 2 ) - este deja o amorsa istorica, precum si la linia de legatura M 1 / M 2 de la statiile Victoriei care nu mi-e clar la ce foloseste.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
A, mi-am mai amintit de o amorsa celebra, M 5 / M 7 de la Mosilor, desi M 7 e o fantezie la ora actuala. Si M 5 tine de SF* azi, dar evident ca amorsa exista ! ( In proiect
)
S.F. --> science fiction
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Apropos de corectitudinea schitelor, cele pt Orizont si Favorit nu corespund cu realitatea din teren, dar in ceea ce priveste statia Parc DT (ma rog, exceptand pasajul pietonal) schita pare corecta.
Apropos de corectitudinea schitelor, cele pt Orizont si Favorit nu corespund cu realitatea din teren, dar in ceea ce priveste statia Parc DT (ma rog, exceptand pasajul pietonal) schita pare corecta.
o1.jpeg (38.47 KB; downloaded 4679 times)
02.jpg (447.14 KB; downloaded 4681 times)
f.jpg (553.53 KB; downloaded 4682 times)
DT.jpg (451.69 KB; downloaded 4683 times)
- sab
-
Posted:
-
sab
Schita asta este cea initiala, intre timp s-au mai schimbat lucrurile. Nu este corecta, asa cum spune andrei11, linia de garare este pe partea cu blocurile. Sa nu se defriseze prea multi copaci
Vezi la pag 7 a acestui topic ce a scris Utilizator anonim.
Schita asta este cea initiala, intre timp s-au mai schimbat lucrurile. Nu este corecta, asa cum spune andrei11, linia de garare este pe partea cu blocurile. Sa nu se defriseze prea multi copaci
Vezi la pag 7 a acestui topic ce a scris Utilizator anonim.
2-28-2012%25208-16-58%2520AM.jpg (171.39 KB; downloaded 4614 times)
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Ieri am vazut si un utilaj de asfaltare...la substatie.
Ieri am vazut si un utilaj de asfaltare...la substatie.
- GGD
-
Posted:
-
- Atal
-
Posted:
-
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
O zi istorica!
Acum au front de lucru dar pomii inca sunt la locul lor.
O zi istorica!
Acum au front de lucru dar pomii inca sunt la locul lor.
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Nu numai ca se circula peste substatie, ci au ingradit si vechiul zig-zag si au inceput lucrarile la spargerea asfaltului
Nu numai ca se circula peste substatie, ci au ingradit si vechiul zig-zag si au inceput lucrarile la spargerea asfaltului
2014-11-22 15.18.44-1.jpg (161.9 KB; downloaded 3606 times)
-
- URANUS
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ia intrebati-o pe madam Oana Grigore de ce ia salariu degeaba de la primarie si nu da ok la defrisarile aprobate de Agentia de Mediu?
Astia sunt oamenii nostri care sunt 'in slujba cetateanului', iau bani degeaba din impozitele noastre ca sa taie frunza la caini si sa nu faca nimic, iar daca se invrednicesc sa faca ceva, baga doar strambe...
Ia intrebati-o pe madam Oana Grigore de ce ia salariu degeaba de la primarie si nu da ok la defrisarile aprobate de Agentia de Mediu?
Astia sunt oamenii nostri care sunt 'in slujba cetateanului', iau bani degeaba din impozitele noastre ca sa taie frunza la caini si sa nu faca nimic, iar daca se invrednicesc sa faca ceva, baga doar strambe...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Mare scula si asta. "Smecherimea"" defrisaza fara aviz de nicaieri.
Poa' ma fac al dracu' si le dau de lucru cu ce-am pozat prin oras.
Mare scula si asta. "Smecherimea"" defrisaza fara aviz de nicaieri.
- Atal
-
Posted:
-
Atal
Dar asta vara s-au taiat deja 3-4 tei, unde s-au facut peretii din capetele statiei. Atunci aveau autorizatia?
Dar asta vara s-au taiat deja 3-4 tei, unde s-au facut peretii din capetele statiei. Atunci aveau autorizatia?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
A iesit si avizul de defrisare...mai bine mai tarziu decat niciodata!
A iesit si avizul de defrisare...mai bine mai tarziu decat niciodata!
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination