Topic: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei
819 posts, 375188 views
📖 Pagination options
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei
Adrian Rosca
Si daca ne uitam mai bine in pozele de la Valea Argesului din perioada respectiva, vedem ca stalpul respectiv a fost complet rebetonat.
Nu e panica, man!
Si daca ne uitam mai bine in pozele de la Valea Argesului din perioada respectiva, vedem ca stalpul respectiv a fost complet rebetonat.
Nu e panica, man!
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Normal, doar la RD ai mai putini potentiali clienti decat la Saligny.
Normal, doar la RD ai mai putini potentiali clienti decat la Saligny.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Cred ca locuitorii din zona RD deja s-au obisnuit cu lucrarile, ba chiar le place situatia. Am vazut ca au montate bancute cu priveliste directa la santier.
Glumesc, desigur.
Cred ca locuitorii din zona RD deja s-au obisnuit cu lucrarile, ba chiar le place situatia. Am vazut ca au montate bancute cu priveliste directa la santier.
Glumesc, desigur.
-
- t530
-
Posted:
-
t530
@133 313 - eu cred ca nu vor sa finalizeze acea statie din alt motiv. Cand or sa vina oameni din Ghencea, Cartierul latin, Bragadiru, Domnesti, Clinceni si incep sa coboare la metrou sa ajunga "mai repede" in centru...eu ma gandesc cu groaza ca nu o sa aibe magistrala asta capacitatea sa ne duca pe toti..
@133 313 - eu cred ca nu vor sa finalizeze acea statie din alt motiv. Cand or sa vina oameni din Ghencea, Cartierul latin, Bragadiru, Domnesti, Clinceni si incep sa coboare la metrou sa ajunga "mai repede" in centru...eu ma gandesc cu groaza ca nu o sa aibe magistrala asta capacitatea sa ne duca pe toti..
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
La RD o sa fie un metrou la 10 minute ( in scenariul optimist ). Ca mai putinn-are cum.
Efectul gandirii << La Crenguţe >>.
Aici ca aici, dar sa vedeţi ce Crenguţe vor fi la M4/M6. Ditamai copacul. Acolo vor fi << Crenguţe şi Rădăcini >>
La RD o sa fie un metrou la 10 minute ( in scenariul optimist ). Ca mai putinn-are cum.
Efectul gandirii << La Crenguţe >>.
Aici ca aici, dar sa vedeţi ce Crenguţe vor fi la M4/M6. Ditamai copacul. Acolo vor fi << Crenguţe şi Rădăcini >>
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Trenuri se cumpara. Candva... Ideea este... incap toti in autobuze pe Ghencea sau vin si lasa masina pe RD care unde apuca?
Poate asteapta sa modifice statia sa-i faca si parcare.
t530 wrote:
Trenuri se cumpara. Candva... Ideea este... incap toti in autobuze pe Ghencea sau vin si lasa masina pe RD care unde apuca?
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Azi cred ca a fost sambata mortilor pe santierul asta...
Initial am crezut ca au reinceput munca...Macaraua Mezozoica si zombiul Franken-Kelly erau miscate de la locurile lor de vesnica odihna.
Insa surpriza si mirarea fu de scurta durata...
Cei ce misunau nu erau doctorii ce trebuiau sa aduca la viata corpurile neinsufletite....
Erau cioclii si jefuitorii de cadavre...tocmai scoteau parti din bratul lui Franken-Kelly...probabil piese de schimb pt alte santiere
Azi cred ca a fost sambata mortilor pe santierul asta...
Initial am crezut ca au reinceput munca...Macaraua Mezozoica si zombiul Franken-Kelly erau miscate de la locurile lor de vesnica odihna.
Insa surpriza si mirarea fu de scurta durata...
Cei ce misunau nu erau doctorii ce trebuiau sa aduca la viata corpurile neinsufletite....
Erau cioclii si jefuitorii de cadavre...tocmai scoteau parti din bratul lui Franken-Kelly...probabil piese de schimb pt alte santiere
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Nu n-ai inteles, le mai misca din loc sa nu prinda radacini. Ca daca se inradacineaza pe urma trebuie sa ceara autorizatie de defrisare.
Nu n-ai inteles, le mai misca din loc sa nu prinda radacini. Ca daca se inradacineaza pe urma trebuie sa ceara autorizatie de defrisare.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Cred ca nici sefii nu mai cred ca la anul avem metrou la RD... Sa vedem daca ne luam gandul si de la VI, daca nici la Moghioros nu se misca mai natural...
Cred ca nici sefii nu mai cred ca la anul avem metrou la RD... Sa vedem daca ne luam gandul si de la VI, daca nici la Moghioros nu se misca mai natural...
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
7 martie
Pereti mulati 80%
Stalpi 75%
Planseu superior 50%
Planseu vestibul 15%
Radier 7%
Pereti caseta vestibul 15%
Pereti caseta radier 7%
Constructii interioare (scari,peroane, pereti) 0%
Accese statii 25%
Sapatura in statie
Sapatura deschisa 40%
Sapatura nivel vestibul 15%
Sapatura nivel radier 7%
Diferente..adica avans din ianuarie...adica decembrie...
Pereti mulati 0%
Stalpi 2%
Planseu superior 0%
Planseu vestibul 15%
Radier 0%
Pereti caseta vestibul 8%
Pereti caseta radier 7%
Accese statii 7%
7 martie
Pereti mulati 80%
Stalpi 75%
Planseu superior 50%
Planseu vestibul 15%
Radier 7%
Pereti caseta radier 7%
Accese statii 25%
Sapatura in statie
Sapatura deschisa 40%
Sapatura nivel vestibul 15%
Sapatura nivel radier 7%
Diferente..adica avans din ianuarie...adica decembrie...
Pereti mulati 0%
Stalpi 2%
Planseu superior 0%
Planseu vestibul 15%
Radier 0%
Pereti caseta radier 7%
Accese statii 7%
aztec wrote:
Structura statie Stația Raul Doamnei 22 feb
Pereti mulati 80%
Stalpi 75%
Planseu superior 50%
Planseu vestibul 15%
Radier 7%
Pereti caseta radier 7%
Accese statii 25%
Structura statie 11 ianuarie
Pereti mulati 80%
Stalpi 73%
Planseu superior 50%
Planseu vestibul 0%
Radier 7%
Pereti caseta vestibul 7%
Pereti caseta radier 7%
Accese statii 18%
Diferente..adica avans in 40 zile....
Pereti mulati 0%
Stalpi 2%
Planseu superior 0%
Planseu vestibul 15%
Radier 0%
Pereti caseta radier 0%
Accese statii 7%
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Casetati, vestibul, ce cand unde?
Planseu vestibul 15 % what? Din ce basm? Structura statie planseu superior 50%? Unde ca-l mananc.
Casetati, vestibul, ce cand unde?
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Pai...cu tot cu PSS si zona macaze..mai punem si pe unde a trecut termoficarea...scoatem un numar de doua cifre...acum chiar 50 nu cred...da daca ei zic...
PS ...si o informatie de Breaking News...pe surse.
Un motiv al intarzierii...
''opoziției unor cetățeni față de executarea lucrărilor de deviere a rețelei de canalizare la stația Râul Doamnei''
Pai...cu tot cu PSS si zona macaze..mai punem si pe unde a trecut termoficarea...scoatem un numar de doua cifre...acum chiar 50 nu cred...da daca ei zic...
PS ...si o informatie de Breaking News...pe surse.
Un motiv al intarzierii...
''opoziției unor cetățeni față de executarea lucrărilor de deviere a rețelei de canalizare la stația Râul Doamnei''
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Ai vazut ca se poate @133313. Iti trebuia doar un "nudge"
Ai vazut ca se poate @133313. Iti trebuia doar un "nudge"
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Stai linistit ca nu de la nudge se trage. Daca nu-mi iese la socoteala primara nu se face.
Stai linistit ca nu de la nudge se trage. Daca nu-mi iese la socoteala primara nu se face.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination