Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Aspecte negative în circulația bucureșteană

1448 posts, 410481 views

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 104

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană 133 313

S-a carpit semaforul secerat de la Slpai cu MB.
Sudura.
IMG2426.jpg (91.28 KB; downloaded 3256 times)
Si niste banda izolatoare...
IMG2427.jpg (105.11 KB; downloaded 3254 times)
Si corpurile... care cum a supravietuit...
IMG2428.jpg (81.8 KB; downloaded 3258 times)

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană PinkyHog

Nu va suparati... Spre Urziceni?...

2016-04-21 20.32.40 by Pinkyhog, on Flickr

Bem o bere sau mergem la Dunare?

2016-04-18 12.10.20 by Pinkyhog, on Flickr

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană andrei11

PinkyHog wrote:
Nu va suparati... Spre Urziceni?...

Mie mi se pare corect, sunt mai multe optiuni, desi acest lucru pe unii necunoscatori ar putea sa-i deruteze...Eu stiu de exemplu de A 2 care are mai multe variante prin zona Piata Iancului / Vatra Luminoasa / Muncii. Evident ca toate variantele te scot la A 2.

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană PinkyHog

Asa e, sunt mai multe variante, dar e aiurea cu pomelnicul de table insirate pe stalpi.
Si la poza de-a doua, acolo e vorba de o singura directie, doar ca difera inclinatia la sageti. La ce bun doua console in mai putin de 100m, cu doua table care zic 90% acelasi lucru?! Aici e intrebarea si mirarea...

Sunt din Epoci diferite. ;)
Nu le-au mai scos pe alea vechi. ( Inca ).  M-am intrebat si eu, acesta e raspunsul.  Desi iti dai seama ca in Bucuresti  nici nu ma uit la ele. Numai asa, din curiozitate.

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană TibiV

Tu da....

Dar ce face unul de la Bistrita picat pentru prima data in Capitala Patriei ?... :D

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană TibiV

Si ca tot suntem la aspecte negative...

Bulevardul Beijing, pe la Bordei

Ce confortabil sta masina pe zebra !...

Da mai, dar are el BMW ?
Doar nu o sa umileasca masina intr-o parcare oarecare...

Doua intrebari  pentru  #Nightwolf
1) Troleibuzele 79 / 86 care vin de la Gara fac statie legal la Piata Romana ?
Si
2) Troleibuzele care totusi fac statie desi ilegal acolo datorita pozitionarii retelei se incadreaza corect pentru directia << B-dul Dacia >>  :?: Eu spun ca nu pentru ca incalca flagrant linia continua. Cum rezolvam ?
PR 1.png (623.12 KB; downloaded 2909 times)
PR 2.png (1.06 MB; downloaded 2911 times)

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană Robert24

Acea statie ar trebui sa existe in zona Pizza Hut. Si desfiintate statiile de la Madgearu si cea a lui 133 dinainte de intersectie.
Bineinteles, cu amenzi date celor parcheaza in fata la Pizza Hut.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului gaddy

Interventie andrei11 :
Este vorba de lucrarile de pe  Bd. Liviu Rebreanu

danutzu_2910 wrote:
@gaddy
Poate ne lamuresti ai pe noi unde s-a taiat panglica si s-a inaugurat de a ramas o banda pe sens, fara trotuar, si cate nu e la acelasi nivel.
Si in general, ce e prost gandit?
Hit: nu constructorul a gandit lucrarea.

Nu s-a tăiat panglica. Să vedem acum.
Spuneam doar că ar putea exista şi 3 benzi pe sens daramită două. Nu ştiu cine a gândit lucrarea (proiectul) şi nici nu mă intersează pe mine ca simplu cetăţean al sectorului 3.
Mă intersează în schimb ergonomia. De aceea afirmam faptul că poate exista şi trotuar şi pistă de biciclete şi chiar 3 benzi pe sens pentru fluidizare a traficului şi mai mare. Spaţiu există. Cu parcările nu este o problemă sunt blocurile pe dreapta şi străzile adiacente. Cunosc zona aceea perfect. Mă bucur în schimb că s-a eliminat bucla aceea de la Alba. Măcar atât. În Pantelimon şi în alte zone am văzut trotuar de 1 m lăţime şi pistă de biciclete lângă.
zapacitu@. Asta am afirmat şi eu.
Nu înţeleg de ce. Dacă era după mine aş fi făcut clar cum am precizat mai sus.
Asta e prost, te grăbeşti inutil să faci o lucrare şi repede să construieşti trotuarul, pista, să pui stâlpi de iluminat dar uiţi că trebuie să te gândeşti şi la traficul de după terminarea lucrării. Când începi un proiect analizezi fiecare chichiţă despicând firul în 4.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Nu mai aproba nimeni mai mult de 2 benzi pe sens ca sar toti ca facem autostrada prin oras, si au dreptate, s-a dovedit ca in oras mai mult de 2 benzi creaza aglomeratie in loc de fluidizare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Daca faci doar doua ramai cu una. Ca bizonul parcheaza unde vrea'muschii lui.

De ce tot sustineti ca 3 benzi genereaza aglomeratie ?
Pe Brancoveanu de cand au facut-o la 3 benzi (intre Nitu Vasile si Luica) se circula mult mai aerisit decat atunci cand era o amarata de strada cu o banda pe sens.

Cum ar fi sa inchidem o banda pe Camil Ressu si pe Pallady ?
Mai ales in week-end, cand pleaca oamenii la mare si se intorc.

Sau spuneti-mi voi orice bulevard cu 3 benzi care s-ar "dezaglomera" daca am desfiinta o banda...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Teoria este mai complicata, evident ca nu se dezaglomereaza bulevardul daca scoti benzi, dar s-a dovedit practic ca nu se dezaglomereaza nici adaugand benzi. Apoi teoria se aplica doar la benzi reale, nu vorbim de benzi construite si lasate sa devina parcare, sau facute benzi de RATB. Daca suntem siguri ca banda 3 devine parcare sau banda RATB atunci sa o construiasca.

In primul rand idea de adaugare de benzi in general este condamnata din start, daca marim la 3 benzi si tot nu rezolvam atunci o sa vream 4, si dupaia 5, si pana la urma ajungem la blocuri si tot nu am rezolvat, deci ne-am chinuit degeaba.

Apoi adaugarea de benzi genereaza traficu suplimentar pe acel drum
- oameni care mergeau cu transportul vor vedea asta ca un avantaj pentru masina personala si vor renunta la transport pentru masina personala
- oameni care mergeau cu masina personala pe alte rute se vor reorienta asupra acestui nou traseu
Asa ca in cateva luni o sa ne trezim cu un drum lafel de blocat si o sa ne intrebam de ce.

Apoi ca intersectiile sa nu devina puncte da gatuire atunci ar trebui sa poti avea 3 benzi pe directia inainte fara sa te incurce cei care fac dreapta/stanga, de acea la intersectie ar trebui sa ai 5 benzi pe sens(banda de stanga, 3 benzi de inainte, banda de la dreapta), ne iese o intersectie cu 10 benzi, deci practic intregul potential al unui drum cu 3 benzi pe sens este cvasi-imposibil de utilizat, deci este o solutie cu un randament scazut.

Apoi un drum cu 3 benzi pe sens creaza foarte mult zgomot, poluare, si scade valoarea propietatilor de pe traseu, deci ne vom trezi ca toti proprietarii din oras se vor organiza si vor cere solutii practic impotriva practicii asta sau ne vom trezi cu zone rau-famate de-a lungul bulevardelor.

Deci pentru atat de multe dezavantaje as vrea o solutie care clar rezolva problema, ceea ce nu este deloc clar.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

@Tibi, nu e OK cu trei benzi pentru ca majoritatea strazilor au o banda sau doua pe sens. Vii pe strada cu 3 benzi si dai in cea cu 1 sau 2 si nu ai ce sa mai faci.
Asta e si problema cu zonele astea in care se prinde viteza, transforma mai multe cozi "acceptabile" intr-una imposibila si descurajanta.
Referitor la bizonii care parcheaza... Ai dreptate, dar nu trebuie sa calculezi ceva in functie de o ilegalitate...

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 104

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463872 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”