Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1721588 views
📖 Pagination options
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
133 313
Bla bla... hai să nu ne mai ascundem după boscheți. Astaldi si Metroulrex se cred agenți electorali. Nu-s departe de duo-ul RADET-ELCEN. Să le fie țărâna ușoară.
Repet, Metrorex este dator cu scuze publice și garanții solide că ”altă dată nu mai face” ca să primească bani. Ar fi un miracol dacă nu li s-ar bloca fondurile europene (dacă nu li s-a aprobat bugetul... ghici ciupercă). Eu personal nu le-aș da un șfanț. I-aș pune să vină cu bani de acasă pană plătesc 51 de trenuri. Chetă frate, ca să-ți menții locul de muncă. Dacă se poate ”pentru Brancuși” se poate și pentru Metrorex.
Neam de neamul lor n-ar mai vrea să fie director.
Bla bla... hai să nu ne mai ascundem după boscheți. Astaldi si Metroulrex se cred agenți electorali. Nu-s departe de duo-ul RADET-ELCEN. Să le fie țărâna ușoară.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Duci lucrurile in derizoriu
Te incalzesc cu ceva scuzele? Pe mine nu. Dar DNA-ul de ce il platim? Sa-si faca Kovesi campanie de imagine?
Duci lucrurile in derizoriu
Te incalzesc cu ceva scuzele? Pe mine nu. Dar DNA-ul de ce il platim? Sa-si faca Kovesi campanie de imagine?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Nu duc lucrurile în nici un derizoriu. Din toți directorii si directorașii care s-au perindat la cnadnr si metrou nu-i nici unul la DNA. Din motiv de? Scutire de interceptări și lipsă denunțuri? Dacă denunțuri nu-s inseamnă că știu ca sunt ocoliți de ”urechiușa electronică”. Și de aici ințelegeți motivația CCR de ”a muta urechiușa pe alt cap”.
Dacă bugete nu-s, acum vă e clar de unde. De la autostrada demolată si trenurile fantomă. Există și alte metode prin care să fie determinați să ciripească dacă ”urechiușa” nu vrea să ajute și clicuța e prea solidă.
Repet, nu văd un singur motiv pentru care s-ar aloca bani pentru M5 până ce Metrorex nu dă cu subsemnatul pe tema trenurilor. Asta înțeleg eu prin ”scuze publice si garanții solide”.
Nu duc lucrurile în nici un derizoriu. Din toți directorii si directorașii care s-au perindat la cnadnr si metrou nu-i nici unul la DNA. Din motiv de? Scutire de interceptări și lipsă denunțuri? Dacă denunțuri nu-s inseamnă că știu ca sunt ocoliți de ”urechiușa electronică”. Și de aici ințelegeți motivația CCR de ”a muta urechiușa pe alt cap”.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Decontarea e mereu o problema... Privatii platesc facturile in 30 zile (fara penalitati), statul in 180 si mai bine cateodata (penalitati full).
Deci tot nu e nimic special. Parerea mea e ca exista o alta problema pe care nu o stim.
Decontarea e mereu o problema... Privatii platesc facturile in 30 zile (fara penalitati), statul in 180 si mai bine cateodata (penalitati full).
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Asta nu-i nici o noutate. Printre primii care au simțit pe pielea lor când și cum decontează statul au fost ăia de la Alpine. Si ăia sunt ”morți și îngropați” de ceva vreme. A rămas după ei podul care se oprește in LEA, de la Brașov, copiat lately și la București
Problema este că Astaldi si Metrorex cum deja am spus se cred agenți electorali și nu acceptă decât un anumit guvern. De parcă mai depinde de ei în vreun fel.
Asta nu-i nici o noutate. Printre primii care au simțit pe pielea lor când și cum decontează statul au fost ăia de la Alpine. Si ăia sunt ”morți și îngropați” de ceva vreme. A rămas după ei podul care se oprește in LEA, de la Brașov, copiat lately și la București
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Ce vorbesti Franz?
Uite, iti raspunde chiar domnul Costescu in persoana:
http://www.ziare.com/marian-costescu/mi...or-1414818
Ce vorbesti Franz?
Uite, iti raspunde chiar domnul Costescu in persoana:
I: Metroul Drumul Taberei e o mare problema a Bucurestiului. Se va simti ceva pana la sfarsitul anului?
R: In zona rezidentiala se vor rari santierele, din doua statii, macar una sa fie finalizata si, cum terminam santierele, vom elibera zonele de carosabil.
I: Cand va trece prima garnitura cu calatori pe magistrala Drumul Taberei?
R: E dincolo de mandatul meu, nu pot face o promisiune
http://www.ziare.com/marian-costescu/mi...or-1414818
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Io evaluez șantierele săptămânal și ți s-a părut ca poate sa-mi dea ministrul informații pe care eu nu le pot culege din teren singur...
Deci spre deosebire de ministru care primește un raport din an în Paște despre data la care va ”circula prima garnitură”, noi avem acea dată actualizată săpămânal, în timp util, în baza mișcarii efective din teren. Iar săptămâna asta acea dată nu este mai devreme de 2020, din motiv de ritm de lucru la PSS Elefterie, puț Splai si Parc. Mainly.
Cât despre eliberarea carosabilului hai să vă updatez:
-RD imposibil, nu există planșeu superior iar galeria de sub bulevard are planșeu incomplet și nu sunt turnați casetații.
-VA imposibil, trebuie deviată circulația peste planșeul stației (asfaltare executată) pentru execuția celorlalte două accesuri.
-VI imposibil, nu este executată CV interstație Romancierilor-VA, în viitorul terminalul RATB este organizare de șantier.
-RO imposibil, trebuie deviată circulația peste stație pentru celelalte doua accesuri.
-Parc imposibil dintr-un milion de motive, nici nu știu cu care să încep.
-DT34 urmează o redeviere pe abătuta de la DT35, pentru accesuri.
-FAV urmează devieri pe Str. Sibiu pt. subtraversarea DT21-23 iar circulația nu revine la normal nici pe DT, accesurile DT15 si DT21 sunt încă neexcavate sub planșeu respectiv neexcavat si coloane si planșeu incomplete.
-ORZ circulația are șanse să se reia rapid, dacă nu se mai ocupă câte o bandă cu introducerea de materiale prin golul de pe centrul bulevardului și cu excepția trotuarului la DT10 si Milea.
-AM no way.
-Eroilor &conexe... God knows.
Io evaluez șantierele săptămânal și ți s-a părut ca poate sa-mi dea ministrul informații pe care eu nu le pot culege din teren singur...
Deci spre deosebire de ministru care primește un raport din an în Paște despre data la care va ”circula prima garnitură”, noi avem acea dată actualizată săpămânal, în timp util, în baza mișcarii efective din teren. Iar săptămâna asta acea dată nu este mai devreme de 2020, din motiv de ritm de lucru la PSS Elefterie, puț Splai si Parc. Mainly.
Cât despre eliberarea carosabilului hai să vă updatez:
-RD imposibil, nu există planșeu superior iar galeria de sub bulevard are planșeu incomplet și nu sunt turnați casetații.
-VA imposibil, trebuie deviată circulația peste planșeul stației (asfaltare executată) pentru execuția celorlalte două accesuri.
-VI imposibil, nu este executată CV interstație Romancierilor-VA, în viitorul terminalul RATB este organizare de șantier.
-RO imposibil, trebuie deviată circulația peste stație pentru celelalte doua accesuri.
-Parc imposibil dintr-un milion de motive, nici nu știu cu care să încep.
-DT34 urmează o redeviere pe abătuta de la DT35, pentru accesuri.
-FAV urmează devieri pe Str. Sibiu pt. subtraversarea DT21-23 iar circulația nu revine la normal nici pe DT, accesurile DT15 si DT21 sunt încă neexcavate sub planșeu respectiv neexcavat si coloane si planșeu incomplete.
-ORZ circulația are șanse să se reia rapid, dacă nu se mai ocupă câte o bandă cu introducerea de materiale prin golul de pe centrul bulevardului și cu excepția trotuarului la DT10 si Milea.
-AM no way.
-Eroilor &conexe... God knows.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Pai n-ai zis ca sa nu mai fie dati bani la M5? Eu zic sa se opreasca toate lucrarile in stadiul in care sunt acuma si sa deschidem un muzeu arheologic, ciupercarie sau depozit de muraturi. Merg si niste carciumioare underground. Ce 2020, 2500 sa fie!
Pai n-ai zis ca sa nu mai fie dati bani la M5? Eu zic sa se opreasca toate lucrarile in stadiul in care sunt acuma si sa deschidem un muzeu arheologic, ciupercarie sau depozit de muraturi. Merg si niste carciumioare underground. Ce 2020, 2500 sa fie!
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Păi muzeul e deschis deja de ani. Poate să aducem ceva exponate noi în el. Aș fi crezut până acum că tembeloizii care bâiguiau prin 2011 ceva despre ”un război al nervilor” s-au prins in 5 ani că este un razboi al suparviețurii mai mult.
Iar supraviețuirea ține în principal de interdependență între toți factorii implicați. Unii tot joacă cartea șantajului de cinci ani... și nu-i prea ajută să supraviețuiască aparent. Romstrade, Radion, Straco, Apolodor... cred că sună un clopoțel.
Euroconstructul si UTI și ei pe la DNA... Să-i ferească cuvioasa să li se schimbe încadrarea de la șantaj la terorism, pentru ”dinamitarea” M5.
I-a salvat CCR odată. Să aibe grijă să repete. 
P.S. Și că veni vorba de terorism, CNA și DIICOT ce pazesc?
Păi muzeul e deschis deja de ani. Poate să aducem ceva exponate noi în el. Aș fi crezut până acum că tembeloizii care bâiguiau prin 2011 ceva despre ”un război al nervilor” s-au prins in 5 ani că este un razboi al suparviețurii mai mult.
P.S. Și că veni vorba de terorism, CNA și DIICOT ce pazesc?
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Eu cred ca Astaldi sau cine lucreaza la magistrala Minunea a5a sunt solidari cu toate victimele atentatelor de pe glob si tin doliu extins. La RD relicva Frankey-Kelly a obosit, s-a intins si si-a dat ultima suflare. Sa speram ca a avut parte de o lumanare aprinsa...la Favorit se tot fac betonari in subteran.
Eu cred ca Astaldi sau cine lucreaza la magistrala Minunea a5a sunt solidari cu toate victimele atentatelor de pe glob si tin doliu extins. La RD relicva Frankey-Kelly a obosit, s-a intins si si-a dat ultima suflare. Sa speram ca a avut parte de o lumanare aprinsa...la Favorit se tot fac betonari in subteran.
- George
-
Posted:
-
George
Cica sunt iar neintelegeri pe plati, ar putea cineva sa-si faca timp sa trimita o cerere de informatii de interes public pe Legea nr. 544/2001 si sa intrebe la Metrorex daca sunt neintelegeri privind platile si de aceea treneaza executarea contractului?
M-am saturat pana in gat de Astaldi...le-as da un sut in spate chiar astazi, e drept, laolalta cu politrucii nostri!
Cica sunt iar neintelegeri pe plati, ar putea cineva sa-si faca timp sa trimita o cerere de informatii de interes public pe Legea nr. 544/2001 si sa intrebe la Metrorex daca sunt neintelegeri privind platile si de aceea treneaza executarea contractului?
M-am saturat pana in gat de Astaldi...le-as da un sut in spate chiar astazi, e drept, laolalta cu politrucii nostri!
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Sa nu-mi ziceti ca e vorba de lucrarile de la Ero(r)ilor
:
Sa nu-mi ziceti ca e vorba de lucrarile de la Ero(r)ilor
Adrian Rosca wrote:
S-a intrat deja adanc in meandrele concretului...
cel mai probabil ... constructorul va face claim impotriva Metrorex pentru neinchiderea zonei in vederea executarii de jet-grouting
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Facă ce o vrea, numai că claimul este o birocratică și birocratica nu dă timpul înapoi. Cuvioasele sunt inmuiate in zeama lungă deja.
Facă ce o vrea, numai că claimul este o birocratică și birocratica nu dă timpul înapoi. Cuvioasele sunt inmuiate in zeama lungă deja.
- George
-
Posted:
-
George
Ce se intampla la Eroilor, oricum nu fara vina constructorului, nu e un motiv sa inghete lucrarile pe restul magistralei!
Ce se intampla la Eroilor, oricum nu fara vina constructorului, nu e un motiv sa inghete lucrarile pe restul magistralei!
📖 Pagination options