Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098858 views

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Vis a vis de Agip sta de ceva timp un excavator cam in același loc. Pe fiecare dimineața pe la opt omul care î- l exploateaza, face gimnastica cu el. Adică se face ca muncește cu cupa goala. Urmăresc asta de ceva vreme. O trebui făcută încălzirea utilajului?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

DA, uleiul hidraulic de pe furtune / tevi, instalatia hidraulica, la temperaturi scazute devine mai vascos.
Este necesara operatia de "incalzire".
O sa vezi si buldoexcavator suspendat in cupa de incarcare si pe calele din spate si cu rotile care merg in gol.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Lixandru Dragos-Liviu

Ieri, 15 ianuarie, în jur de orele 16, am trecut prin zonă şi am constatat că era activitate, astfel:
- în şantierul 1 (Calea Văcăreşti), un excavator lucra în zona benzinăriei Agip, exact în acea porţiune unde se va realiza pasajul pietonal;
- în cel de-al doilea şantier (Niţu Vasile), se turna un panou de perete mulat chiar în dreptul Băncii Transilvania unde macaraua susţinea o pâlnie pentru turnarea betonului, iar o betonieră aştepta pentru descărcarea acestuia.

Astăzi dimineața era ceva mișcare în șantier pe partea cu piata. Se fora la pereți mulati. Am văzut doua utilaje de acest gen.

Chiar acum se execută excavatii pentru pereți mulați in fata la BT.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Cat avem termen aici? 12 luni parca???

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

DACA termina PM luna cel tarziu juma de februarie asta au sanse reale sa-l sape pana in decembrie...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

La ritmul actual, chiar par ca se descurca si am toate sperantele sa termine anul acesta.
Si pentru viitor, nu vi se pare ca semaforul de la intrarea in mall de pe Vacaresti strica tot feng shui-ul pe acolo ?
Faci pasaj , vine lumea bine merci de la pta sudului pe 3 benzi si te-ai si infipt in semaforul ala. (cred ca din cauza acestui semafor podul peste dambovita nu are niciodata incarcare mare/normala)
Invers, vii pe pod + tineretului si dai in minunea de semafor.

Eu as lasa acolo doar intrarea dinspre p-ta sudului si iesirea spre splai.
Cei ce vin dinspre splai sa faca rondul iar cei ce ies sa iasa in oltenitei.
Ar mai ramane pietonii de la tramvai - un mic pasaj ar rezolva:)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Ar trebui să fie un culoar de făcut stânga înainte de intersecție, ca la pasajul de la Aeroportul Băneasa.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

^^ pai facem si acolo un pasaj sub/supratean.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Altadata. Sa refacem repede linia de tramvai pana nu apuca Oprescu sa ne cadoriseasca cu 400 de Imperio.   :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Eu ma refeream la un pasaj pentru pietonii de la tramvai ca au tras statia aia acolo in camp special pentru mall

Momentan problema este ca dimineața cel puțin se face o coloana de mașini de la fântâna arteziana unde in acest sens giratoriu te iei cu mâinile de par ca e jale,  plus pe Racoviță si Metalurgiei pana la semaforul din intersecție la Sudului. Sigur au bulibasit timpii la semafor. In plus cei ce vin de pe Secuilor și fac stânga la semafor blochează si ei zona. Ar fi trebuit interzis virajul la stânga si obligați astfel sa meargă în giratoriu. In rest astăzi se lucra susținut in dreptul pieței cu ambele utilaje de forat plus multi muncitori. Nu stiu cum vor devia când vor ajunge in intersecție.

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”