MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1391168 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 613

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect elloyy

thanks si de la mine, s-guru!
daca tot suntem aici, s-a mai vorbit pe-aici dar la nivel general, ai idee de ceva devieri de trafic in zona?
stau la 2 pasi de v ialomitei si m-ar interesa

• marian
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect marian

Si eu unul tin sa-ti  multumesc atit tie cit si lui Marian pt toate informatiile, cit si pt detaliile tehnice care chiar fac diferenta intre acest forum si celelalte.Dimineata cind deschid computerul prima accesare este" metrouusor" si apoi trec la treburile zilnice.

Re: Stiri despre proiect subway guru

Multzumim frumos amandoi si nu-i uita nici pe pe ceilalti membri 'de baza' care pun zilnic stiri, imagini si informatii 'proaspete', mai ales ca nu sunt deloc putini...
Sa dea Dumnezeu sa avem despre ce scrie si vom scrie cu placere si in continuare...
Un weekend placut de 'Florii' tuturor!

Re: Stiri despre proiect ByOnu

Cei 4 fantastici!! :lol:  :mrgreen:

Totusi, m-a enervat foarte tare cand a inceput sa comenteze despre cele 16 trenu, ia auzi la atot-cunoscatoarea: "N-ai cum sa ai magistrale noi fara trenuri noi" ... ete nu?! Strainii pot, noi de ce nu putem?

Deasemenea a mai adaugat ea ceva cum ca MT ar fi fost sarac si nu mai stiu ce, si vezi Doamne ca de cand a venit ea totul merge bine, a venit ea si a hotarat inchiderea a peste 5000 km de CF in loc sa-i modernizeze... :x

Re: Stiri despre proiect Dominatrix

ByOnu wrote:
Totusi, m-a enervat foarte tare cand a inceput sa comenteze despre cele 16 trenu, ia auzi la atot-cunoscatoarea: "N-ai cum sa ai magistrale noi fara trenuri noi" ... ete nu?! Strainii pot, noi de ce nu putem?
Pai o sa putem si noi, cand se deschide M4 pana la Parcul Bazilescu nu o sa circule tot IVA?

Boagioiaica a facut o confuzie, cele 16 trenuri nu au o destinatie "precisa", din cate am inteles eu vor fi puse in circulatie pe oricare din magistralele existente (mai putin M4, din cauza incompatibilitatii cu sistemul Dimetronic). Dar cele 21 pentru M5 vor avea specificatii tehnice noi, aduse la zi, cu sistem de siguranta nou de tip "moving block", si nu e nimeni nebun sa arunce banii pe fereastra, instaland asemenea sisteme pe trenuri vechi de 20-25-30 de ani, cu atat mai mult cu cat oricum se cumpara trenuri noi.

Nu iese fum fara foc andrei11

Astazi Jurnalul National anunta ca lucrarile la Autostrada A 3 au fost abandonate.
Pe pariu ca in 31 Decembrie 2015 nu vom vedea nici un metrou in Dr. Taberei, mai mult, cu putin noroc vor fi niste gropi in care pustii din cartier vor practica pescuitul sportiv ?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate Utilizator anonim

Cu Astaldi ? Nu prea  8-)

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate andrei11

Hai s-o spun pe aia dreapta.
1) Eu imi doresc metrou oriunde in Bucuresti, si in Dr. Taberei, desi nu calc pe acolo.
2) Mi-e frica ca o sa aiba finantare exact pana in preziua alegirilor din 2012  - si asta cu chiu cu vai, dupa aceea Dumnezeu  cu mila.
La 'Razoare' trebuie facute urgent niste exproprieri, locatarii de acolo stau foarte linistiti. Ori sunt inconstienti ori nu le vine sa creada ca vor fi demolati. Eu sunt derutat...
Si apropo de autostrada, tin minte foarte clar ca mi se promisese acum un an ca din sezonul acesta vom merge pe autostrada direct pana in valurile marii din Mamaia  :shock:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate Utilizator anonim

Pentru exproprieri o sa vina nea Nicusor sa ne zica sa nu darmama monumente istorice  8-)

3  monumente istorice din iepoci diferite care vor fi rase de pe suprafata pamantului odata cu constructia lui M 5.
Nu stiu de ce dar M 5 suna a campanie electorala a sudoritei de serviciu cu facultatea facuta la seral - Anca Boangiu parca o cheama.
Monumente istorice in calea lui M 5 la Razoare
4-19-2011 11-59-33 AM.jpg (94.64 KB; downloaded 2587 times)

Re: Stiri despre proiect andrei11

Utilizator anonim wrote:
Aici va fi stația de la capătul metroului de Dr.Taberei...
Obiectivul de investiții are în vedere realizarea unei stații de metrou în spațiul existent în zona actualei bucle de întoarcere a liniilor de troleibuz din strada Valea Ialomiței. Stația Valea Ialomiței este stație terminus

Stimati colegi / oameni buni, v-am spus de nenumarate ori ca ziaristele scriu reportajele cu ******* si sa nu mai dati citate de unde se nimereste. Lucruri mai adevarate spunem noi pe forum decat ziaristele lui peste prajit. De cand statia Valea Ialomitei este statie terminus a lui M 5 - sau si mai grav face parte din M 5 ? Statia Valea Ialomitei este situata pe o deviatie a lui M 5 deviatie menita sa asigure legatura intre M 5 si miniparcarea de la V. Ialomitei.
Apropos, mai stie cineva, M 5 va mai ajunge vreodata la stadionul Ghencea ? Parca asa eram amenintati in fiecare campanie electorala. Uitasem, se apropie inca una - cea din 2012. Locuitori din Dr. Taberei, stati linistiti, Partidul va construieste metrou. Il face de vreo 21 de ani incoace. Pe hartie.
4-19-2011 1-59-24 PM.jpg (152.79 KB; downloaded 3801 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect Utilizator anonim

Parca suntem la Dan Diaconescu  :lol:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate sab

andrei11 wrote:
La 'Razoare' trebuie facute urgent niste exproprieri, locatarii de acolo stau foarte linistiti. Ori sunt inconstienti ori nu le vine sa creada ca vor fi demolati. Eu sunt derutat...

Nu va fi nicio demolare/expropriere de locuinte particulare (case) la Razoare odata cu constructia M5.

:?:  Si o sa mearga cu TBM -ul pe sub pivnite ?

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433266 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”