Topic: Stiri despre proiect
1308 posts, 558325 views
📖 Pagination options
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
punmeister
In caietul de sarcini ai sa vezi ca vor fi echipate 13 trenuri Bombardier, nu se stie daca iau din parcul BM2 sau din cel BM21.
In caietul de sarcini ai sa vezi ca vor fi echipate 13 trenuri Bombardier, nu se stie daca iau din parcul BM2 sau din cel BM21.
- Faza 1 va cuprinde toate activitatile legate de proiectare, livrare si montare a echipamentelor fixe, cât si a echipamentelor de siguranta îmbarcate pe trenuri de tip BM din parcul de material rulant existent al Metrorex (echiparea a 13 trenuri cu seturi complete de echipamente ATC - îmbarcate tip CBTC). Noile echipamente ATC - tip CBTC, care vor fi instalate pe trenurile existente, se vor instala fara afectarea echipamentelor ATC îmbarcate existente.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Eu știam ca BM înseamnă Bucharest Metro (CAF = BM3), nu Bombardier. Vom vedea.
Eu știam ca BM înseamnă Bucharest Metro (CAF = BM3), nu Bombardier. Vom vedea.
- subway guru
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Avem Constantin Brâncuși și Tudor Vladimirescu, iar numerele peroanelor văd ca au fost inversate.
Poze din stația Orizont.
Avem Constantin Brâncuși și Tudor Vladimirescu, iar numerele peroanelor văd ca au fost inversate.
Poze din stația Orizont.
- punmeister
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
In ce sens ‘inversate’?
GPS wrote:
:bere:
Poze din stația Orizont.
In ce sens ‘inversate’?
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Când am fost la ziua porților deschise, Peron 1 era spre VI/RD și Peron 2 spre Eroilor.
Când am fost la ziua porților deschise, Peron 1 era spre VI/RD și Peron 2 spre Eroilor.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Atunci era deandoaselea, regula e linia unu in dreapta doi in stanga sensului general si kilometrajului magistralei, in cazul nostru DT->Pantelimon
Atunci era deandoaselea, regula e linia unu in dreapta doi in stanga sensului general si kilometrajului magistralei, in cazul nostru DT->Pantelimon
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Văd că s-a renunțat la denumirea ( absurdă ) de Stația Dr. Taberei și s-a revenit la denumirea logică de Râul Doamnei.
Mulțumesc punmeister pentru corecție.
- sab
-
Posted:
-
sab
La fel de absurda mi se pare Tudor Vladimirescu. Si cum ramane cu statia Brancusi,odata cu ipotetica prelungire in carierul omonim ?
La fel de absurda mi se pare Tudor Vladimirescu. Si cum ramane cu statia Brancusi,odata cu ipotetica prelungire in carierul omonim ?
- shoppy
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Tocmai, denumirea de Pajura de pe M4 au pastat-o pentru M6.
Pana la urma nu-i nicio problema pentru viitoarea ipotetica statie din cartierul Brancusi, avem destule personalitati care sa dea denumiri de statii si care sa te faca sa te orientezi "la fix" (gen Leonida/Poenaru/Saligny). Culmea este ca aici denumirea Brancusi ar fi identificat zona...
Tocmai, denumirea de Pajura de pe M4 au pastat-o pentru M6.
Pana la urma nu-i nicio problema pentru viitoarea ipotetica statie din cartierul Brancusi, avem destule personalitati care sa dea denumiri de statii si care sa te faca sa te orientezi "la fix" (gen Leonida/Poenaru/Saligny). Culmea este ca aici denumirea Brancusi ar fi identificat zona...
- orex
-
Posted:
-
orex
Daca e sa fii respectat obiceiului locului s-ar fi numit statia "La bucla" si credeti-ma ca "bastinasii" cartierului, cu referire la locuitorii cei mai vechi stiu la ce ma refer.
PS
Dar denumirea n-ar avea acelasi ecou. Oricum e una dintre cele trei statii carora sincer nu le-am vazut rostul, (alaturi de DT 34 si Orizont)...dar sunt aproape de inaugurare si asta conteaza.
Daca e sa fii respectat obiceiului locului s-ar fi numit statia "La bucla" si credeti-ma ca "bastinasii" cartierului, cu referire la locuitorii cei mai vechi stiu la ce ma refer.
PS
Dar denumirea n-ar avea acelasi ecou. Oricum e una dintre cele trei statii carora sincer nu le-am vazut rostul, (alaturi de DT 34 si Orizont)...dar sunt aproape de inaugurare si asta conteaza.
- orex
-
Posted:
-
orex
Stirile despre sistemul de semnalizare sun cam sumbre.
In data de 19.12.2017, SIEMENS s-a adresat instantei, impotriva METROREX, asa cum rezulta din SEAP si de pe portalul Tribunalului Bucuresti (http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar ... &id_inst=3). Culmea ca exista si un intervenient, in persoana ALSTROM. De partea cui o fi? Ne ramane sa urmarim cand si cum va fi solutionat dosarul nr. 47824/3/2017. Deci agonia continua...
Stirile despre sistemul de semnalizare sun cam sumbre.
In data de 19.12.2017, SIEMENS s-a adresat instantei, impotriva METROREX, asa cum rezulta din SEAP si de pe portalul Tribunalului Bucuresti (http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar ... &id_inst=3). Culmea ca exista si un intervenient, in persoana ALSTROM. De partea cui o fi? Ne ramane sa urmarim cand si cum va fi solutionat dosarul nr. 47824/3/2017. Deci agonia continua...
📖 Pagination options