MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5596 posts, 1280619 views

Go to page:  1  ... 347 348 349 350 351 352 353  ... 400

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre Metrorex orex

Domnu, intai tre sa iei jegul, altfel nici cea mai a dracului lavabila nu sta pe pereti! :rofl:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre Metrorex sab

Un simplu zoom ne arata ce si cat de mult au curățat...Poate era tocită peria.
Screenshot 2021-04-20 181409.jpg (36.55 KB; downloaded 3260 times)

Acum si tu esti scrupulos, voiai cu periuta de dinti? :rofl:
PS
Una peste alta, cam subtire miscarea, acest ”gest” e singurul vizibil pana la turnicheti!

• sab
  • Posted:
  •  

Apropo de aceasta statie, cel mai tare lucru mi s-a parut la renovarea iesirii dinspre Barbu Vacarescu. Au pus granit lucios pe trepte, ca sa dea apoi cu flexul pe el sa-l faca "antiderapant". Arata...intr-un mare fel...  :headbash:

Am mari rezerve ca-i granit!
PS
Nici acum, dupa hat, nu sunt puse pe ramele alea de aluminiu, montate pe fiecare treapta, vreo urma de banda antiderapanta de cauciuc... :yes: Chiar nu inteleg de ce nu acopera elegant accesul, in genul celui de pe Stefan cel Mare!

Re: Discuții diverse despre Metrorex satanistu

Hai ca a scapat Drula... acum sa vedem daca a continuat cu cotetele.. cine mai are poze e bine venit, sau informatii. :D

Don ”Piedone” doarme-n papusoi, asta-ti spun cu certitudine, cel putin din pespectiva statiei Eroilor!

Dar Piata Victoriei misca ceva?

Re: Discuții diverse despre Metrorex BGP2597

La Victoriei aseară toate erau la locul lor, cu marfa înăuntru și funcționale.

Re: Discuții diverse despre Metrorex cris_m

orex wrote:
Don ”Piedone” doarme-n papusoi, asta-ti spun cu certitudine, cel putin din pespectiva statiei Eroilor!

Si don Betonita la fel, viseaza la borduri zburatoare :)

https://www.hotnews.ro/stiri-politic-247 ... oial.htm
Drulă, despre clinciul cu premierul Cîțu: „Poate fiecare am exagerat. Nu vreau să mai redeschidem răni. Eu sunt un om de echipă și loial când funcționăm ca o echipă”

Nasol de oamenii care nu stiu sa si tin gura si sa arunce cu vorbe aiurea, mai ales in cadru profesional...

• sab
  • Posted:
  •  

Aici era vorba de o bătălie politică, nicidecum de un cadru profesional. Eu zic sa trecem peste... :)

cris_m wrote:
orex wrote:

Si don Betonita la fel, viseaza la borduri zburatoare :)

Ciudat de ce cei doi n-au achesat de-a dreptul (cu fapte), pana la ora asta la demersul Metrorex, in pofida faptului ca unul dintre cei doi trambita, sus si tare, ca se inscrie ca pretorian, in garda celor care salvgardeaza domeniul public al statului! :yes:
PS
Nu degeaba spunea deunazi ”Ai grijă să nu te frigi la (...)”, ca stie cum sa faca cartile, deci si sa-ntoarca carbunii pe gratar! :rofl:

Re: Discuții diverse despre Metrorex subway guru

Probabil asteptau sa vada cine ramane mazilit...

Go to page:  1  ... 347 348 349 350 351 352 353  ... 400

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2478 forum members have written 438888 posts in 5508 topics and 526 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”