Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Astra Imperio Metropolitan

2172 posts, 646755 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 156

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan punmeister

Nu e problema linia provizorie, fiind NP4aS cu canal, folosita la ultimele modernizari.

Re: Astra Imperio Metropolitan 1689

Facem si noi ca cei din Edinburgh, le tinem prin depou citiva ani pina e gata linia... :D

Re: Astra Imperio Metropolitan Costin

punmeister wrote here:
Nu e problema linia provizorie, fiind NP4aS cu canal, folosita la ultimele modernizari.

Eu am ridicat o problema juridica, nu tehnica.

Re: Astra Imperio Metropolitan ByOnu

Este o intrebare buna, Costin. Ma gandesc insa ca ar fi absurd sa nu acopere si situatiile de devieri, atat timp cat nu provoaca probleme tehnice vehiculului.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Astra Imperio Metropolitan V2A

În ședința de astăzi a CGMB, Bădulescu l-a întrebat pe Nicușor Dan (în stilul caracteristic) când vor fi introduse în circulație primele tramvaie. Răspunsul: la 1 octombrie vor începe să circule primele 8 tramvaie pe linia 41.
https://www.pmb.ro/consiliu/sedinta/inre ... 2022/628 (intervalul 2:50:50 - 2:51:50)

Re: Astra Imperio Metropolitan Puss in Boots

Inaugurand si linia de pe Milea. Ex-Milea.

Re: Astra Imperio Metropolitan shoppy

Deci termenele initiale de impact electoral 1 sau 15 septembrie s-au ratat, o sa ajunga sa inaugureze la 1 octombrie cand toata lumea deja s-a saturat sa-l injure si s-a obisnuit cu gandul orasului blocat deci nu mai intereseaza pe nimeni, un nou insucces marca ND; a se vedea ca PS4 are toate sansele sa-si atinga termenul de 1 septembrie(bine, rotunjit la weekend) cu Pasajul Unirii, deci insuccesul ND este cu atat mai mare.

Re: Astra Imperio Metropolitan bogdan88

Nu stiu ce sa spun de Pasajul Unirii si promisiunile lui Baluta. Am trecut ieri pe acolo si parea ca mai e mult de lucru. Din cate stiu au amanat intrarea noilor tramvaie pe traseu fiind intarziati de lucrarile de refacere a intrarilor de la M5.

Re: Astra Imperio Metropolitan Puss in Boots

Nu mai bine le baga pe 1 si 10 cu inaugurarea flinticului ala de linie? Hai s-o mai lasam moarta cu 41 ca nu e nici linie fanion sau de protocol. E zero barat 41.

Re: Astra Imperio Metropolitan subway guru

E cea mai aglomerata linie de tramvai. Daca nu-ti slujeste tie e zero barat???

Re: Astra Imperio Metropolitan WT_fan06

Chiar nu asta contează, ci faptul că s-a stabilit un calendar de livrări, de probe, de introdus în circulație... lucrurile acestea nu se fac peste noapte și nici nu le poți întoarce după inspirația de moment...  :popa:

Ba conteaza cand dai verdicte fara nicio baza reala…

Re: Astra Imperio Metropolitan shoppy

Daca in contract scrie 41 atunci Astra o sa se impotriveasca la introducerea pe alta linie, si daca 41 se deschide peste 1 an lor le convine ca o sa spuna ca garantia curge de la omologare sau terminarea testelor.
Si este bine si pentru noi sa se faca garantia pe 41, nu are rost a se faca pe o linie cu trafic mai scazut si apoi sa se strice pe 41 in afara garantiei.

Asa e, pe 41 vor trebui sa circule ceas!…ca e metrou usor.

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 156

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2406 forum members have written 432394 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”