Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
1522 posts, 493093 views
📖 Pagination options
-
- URANUS
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
URANUS
Nu-mi amintesc sa fi introdus carcase verzi din fibra cand au lucrat la frontonul din partea opusa dar poate ca nu am fost eu "pe faza".
Nu-mi amintesc sa fi introdus carcase verzi din fibra cand au lucrat la frontonul din partea opusa dar poate ca nu am fost eu "pe faza".
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nici nu ar fi avut de ce, ca tot trebuie spart la pickhammer peretele vechi...
Nici nu ar fi avut de ce, ca tot trebuie spart la pickhammer peretele vechi...
-
- URANUS
-
Posted:
-
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Azi pe la ora 13 se sapa un panou PM chiar in zona in care ar trebui sa intre celalalt TBM. Sa vedem ce tip de armatura vor introduce acolo. Era si un tir care a adus 2 panouri dar erau din acelea 'normale'.
Cred ca nu mai e mult pana cand se va circula pe noua deviere (avem marcajele).
A treia sectiune de PS e cam 80 - 90 % armata.
Se lucreaza la niste conducte care vor traversa parcul si vor veni deasupra ultimei portiuni de PS dinspre Splai.
Azi pe la ora 13 se sapa un panou PM chiar in zona in care ar trebui sa intre celalalt TBM. Sa vedem ce tip de armatura vor introduce acolo. Era si un tir care a adus 2 panouri dar erau din acelea 'normale'.
Cred ca nu mai e mult pana cand se va circula pe noua deviere (avem marcajele).
A treia sectiune de PS e cam 80 - 90 % armata.
Se lucreaza la niste conducte care vor traversa parcul si vor veni deasupra ultimei portiuni de PS dinspre Splai.
-
- URANUS
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Cineva a intrebat cand vor fi gata PM...
Artimetica e simpla, mai sunt 4k mp de facut, cu o medie de o mie per saptamana, ghici ciumpercuta intr-un picior!
Cineva a intrebat cand vor fi gata PM...
Artimetica e simpla, mai sunt 4k mp de facut, cu o medie de o mie per saptamana, ghici ciumpercuta intr-un picior!
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Mult a fost, putin a mai ramas. Cu baretele probabil ca s-a rezolvat.
Mult a fost, putin a mai ramas. Cu baretele probabil ca s-a rezolvat.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Se asfalteaza devierea!
Nu mai e nici picior de armatura de PM in santier iar cele 2 macarale someaza, dar guru a spus clar ca mai e de lucru la mulati.
La a patra portiune de PS (cea din capatul dinspre Splai) au terminat cu tevile (habar nu am pentru ce sunt) si din cate observ planseul va veni deasupra lor.
Se asfalteaza devierea!
Nu mai e nici picior de armatura de PM in santier iar cele 2 macarale someaza, dar guru a spus clar ca mai e de lucru la mulati.
La a patra portiune de PS (cea din capatul dinspre Splai) au terminat cu tevile (habar nu am pentru ce sunt) si din cate observ planseul va veni deasupra lor.
-
- URANUS
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pune o pozisoara ca sa stim despre ce tevi e vorba...
Daca sunt insirate de-a lungul PM sunt tevile de betonare pentru peretii caseta...
URANUS wrote:
Se asfalteaza devierea!
Pune o pozisoara ca sa stim despre ce tevi e vorba...
Daca sunt insirate de-a lungul PM sunt tevile de betonare pentru peretii caseta...
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Acum e prea tarziu pentru poze pentru ca tevile (care traverseaza planseul) sunt ingropate si au si turnat betonul de egalizare peste.
Acum e prea tarziu pentru poze pentru ca tevile (care traverseaza planseul) sunt ingropate si au si turnat betonul de egalizare peste.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Probabil ca in curand vor incepe lucrarile la Putul Tehnologic avand in vedere ca s-a deviat traficul.
Probabil ca in curand vor incepe lucrarile la Putul Tehnologic avand in vedere ca s-a deviat traficul.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Si la sectiunea de PS la care se lucreaza acum la armare va fi un gol de forma circulara. Se pare ca se respecta totusi schita de mai jos (ma refer la gurile de acces din PS dinspre Splai).
La ce gard se ridica in zona putului tehnologic va fi foarte greu sa vedem ceva cand vor incepe lucrarile.
Si la sectiunea de PS la care se lucreaza acum la armare va fi un gol de forma circulara. Se pare ca se respecta totusi schita de mai jos (ma refer la gurile de acces din PS dinspre Splai).
La ce gard se ridica in zona putului tehnologic va fi foarte greu sa vedem ceva cand vor incepe lucrarile.
IMG_20150623_3114.jpg (74.04 KB; downloaded 2359 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination